Протест "Застани, Србијо" одржан у неколико градова, туча испред РТС, инциденти у Београду (фото, видео)

Чекај да размотримо:

Извршна власт: пала Влада
Законодавна власт: Скупштина нема седнице
Судска власт: Адвокати у штрајку

Разумем да све три гране заправо држи Вучић, али опет.
Ово није наивно
Ако се настави ово наредних месец дана студенти ће јавно тражити подршку од војске да откажу послушност власти и ставе се под њихову команду.
А онда креће самостална истрага и хапшење свих одговорних за надстрешницу у НС и корупцију.
Пред нама је веома занимљиво време.
Проглашавање паралелне власти легалном је колико видим једино реално у ако се протести неким чудом не стишају.
Нешто ко са Јануковичем у Украјини. Распуштање Скупштине и стварање неког студентског пленума као прелазне Скупштине и формирање Владе на основу тога све под заштитом неког генерала у ВРС.

Ја сам испрва мислио да ће се као и до сада све стишати, кад оно међутим отишло је већ сада предалеко. За месец дана крај ове власти се назире ако се овако настави.
Још само да преузму Колубару и ТЕНТ.

Ако се настави ово наредних месец дана студенти ће јавно тражити подршку од војске да откажу послушност власти и ставе се под њихову команду.
А онда креће самостална истрага и хапшење свих одговорних за надстрешницу у НС и корупцију.
Пред нама је веома занимљиво време.
Проглашавање паралелне власти легалном је колико видим једино реално у ако се протести неким чудом не стишају.
Нешто ко са Јануковичем у Украјини. Распуштање Скупштине и стварање неког студентског пленума као прелазне Скупштине и формирање Владе на основу тога све под заштитом неког генерала у ВРС.

Ја сам испрва мислио да ће се као и до сада све стишати, кад оно међутим отишло је већ сада предалеко. За месец дана крај ове власти се назире ако се овако настави.
Још само да преузму Колубару и ТЕНТ.
А на све то, тече рок за решавање статуса НИСа

naravno cilj im je da dodju na vlast

Al ja vise verujem Rusiji da iza svega stoji zapad tj duboka drzava
ЛоЛ, нагло су престао да верујеш Дверима и ДСС.
САД верујеш Кремљу који подржава Вучића.
А тврдиш да не подржаваш Вучића.

Па, не знам, ево нађи бољу реч за себе "ЛАЖОВ"

ЛоЛ, нагло су престао да верујеш Дверима и ДСС.
САД верујеш Кремљу који подржава Вучића.
А тврдиш да не подржаваш Вучића.

Па, не знам, ево нађи бољу реч за себе "ЛАЖОВ"

PA oduvek najvise verujem Rusiji i smatram da nemamo veceg prijatelja na svetu od njih.

Takodje smatram da Rusija tj njene obavestajne sluzbe vladaju informacijama i znaju pravu istinu daleko bolje od nas samih.

DSS i Dveri sa druge strane gledaju licni interes - da bi dosli u poziciju da pridju vlasti mora pr vo Vucic i SNS da padnu jel te

PA oduvek najvise verujem Rusiji i smatram da nemamo veceg prijatelja na svetu od njih.

Takodje smatram da Rusija tj njene obavestajne sluzbe vladaju informacijama i znaju pravu istinu daleko bolje od nas samih.
Русија призна крађу избора 2023 године.
Русија иступи против протеста у вези са литијумом.
Весело

ovo su planirali

1738513380238.png

da izglasaju produzeta bloakde novog sada na GRADJANSKOM PLENUMU.

ali...
kada se jucerasnja masa skuplejna sirom srbije s koca i konopca razisla iz ns danas, jutros pa ceo dan ih nije bilo ispred mosat ni 4 000 , e onda su promenuli plan pa da se ne bi brukali da galsaju sa 4000 u ime svih ostalih 600 000 novosadjana, onda su IZGLASALI PREKID BLOKADE U NS pogledajte cirkus,
na kraju snimka se vidi kako dizu rukice na ko je za NEKA DIGNE RUKU :mazi: :rotf:
i medjutih 4000 danas u 15 h je najvsie beogradjana po koje dodjose taksisti...

eto dosla recimo i @Paula da nama NOVOSADJANIMA glasa na titinom ''plenumu'' i da nam odabere sudbinu al ostadose praznih saka...

do 18 ce biti blokada da bi se ocistio prostor jer gospodja paula i studenti iz bg su to OSTAVILI NAMA NOVOSADJANIMA ...:)

a mi kad smo 22 000 organizovali rpotest 05.11.2024 ni ejdna flasica nije bacena na beton ! ni jedna!

a sad tri sata skupljamo ono sto nam ostavise ovi beogradjani i ostali plenumasi...

pa hvala vam!

Весело

Nemoj tako, Rusi zele Srbima sve najbolje. :mrgreen:

Весело
A onaj ko nam predstavlja alternativu Rusiji, kako se on držao?

Супер, то значи да ће идуће седмице изгласати пуно враћање у нормални рад?
To znaci da sad moze da radi ko sta u narednih 30 dana.
Zatvoris protestanta i ko ce ga brani moj deda haga

Back