Протест "Застани, Србијо" одржан у неколико градова, туча испред РТС, инциденти у Београду (фото, видео)

Него, паде снег, завејао све у шеснаест. Да није то Председник Републике Србије Господин Александар Вучић можда, преко ХАРП-а пустио снег да би спречио овај народни бунт.

Шта мислиш ти @Alter_Ego_ о томе? :per:

Protest je zapravo izraz nefunkcionalnih institucija. Kad građani nemaju način da iskažu nezadovoljstvo na institucionalni način, onda ostaje ulica. I to je sad malo paradoks, naprednjaci kukaju kako građani blokiraju grad a ustvari su oni napravili sistem da građani moraju da izlaze na ulicu.
Kada sam rekao da je protest izraz nemoći, mislio sam na činjenicu da ti ljudi nemaju snagu ni kritičnu masu da urade ono što žele. Zato samo stoje, jer barem podsvesno znaju da nema ništa od smene vlasti. Da postoji kritična masa, drugu pesmu bi vlast pevala. Ovako, i dalje svako gleda sebe i nada se da neće on da bude taj kome će sledećem nešto da padne na glavu.

А,зашто да не НАСРЕД Моста?
да ли је мОСТ ВАШЕ приватно власништво?
mogu ispred vuciceve kuce. njegovu glavu traze. a ne moju sto se jadnik prosmrzao pokusavam vratiti sa posla

Ти си бре Издајник Рода свога!
тРЕБАЛО МИ мало времена али сад сам скапирао:
-Ти си Лош човек...онај @Miloš38 Је ДОБАР ЧОВЕК.
nisam los covek samo rodjeni (a usput i trenirani) mizantrop.
ali to ne menja cinjenicu da se jedu gomna sa ovim protestima koji nikome ne donose nista dobro.
cak ni ussranoj opoziciji :kafa:

Stvarno,sto imamo opoziciju! Katasrofa sta rade,bojkotuju izbore kad im je Bgd na dlanu. Napadaju sudove?Sta i da udju unutra,zauzmu sudnicu?Danas nerviraju gradjane ,blokadom ,samo izazivaju kontra efekat. Dok ne nadju normalnog coveka da ih vodi nema nista od toga. Vucic im uzeo pet narodnih poslanika,pa kako ih birate?

a zasto ne ispred vuciceve,tomamomine,vesiceve kuce? ovako se oni smeju glupacima sto kolapsiraju mostove a na njih to ne utice
Ne treba ispred nicije kuce da se ide, vec ispred institucija, a ova dvojica su dala ostavke (iako ocigleno iznudjene), ali slazem se da bi dobro bilo da je protest ispred Vlade ili Predsednistva.

Ali posto oni ne osecaju krivicu, dzaba bi se islo, treba probuditi savest ljudi, obicnih ljudi.

Него, паде снег, завејао све у шеснаест. Да није то Председник Републике Србије Господин Александар Вучић можда, преко ХАРП-а пустио снег да би спречио овај народни бунт.

Шта мислиш ти @Alter_Ego_ о томе? :per:
Pao sneg i otopice se brzo, ne brini ti za to, protesti se natavljaju i dalje.

nisam los covek samo rodjeni (a usput i trenirani) mizantrop.
ali to ne menja cinjenicu da se jedu gomna sa ovim protestima koji nikome ne donose nista dobro.
cak ni ussranoj opoziciji :kafa:
Ti si mutivoda, ne kazes otvoreno sta i kako nego mutis.

Pao sneg i otopice se brzo, ne brini ti za to, protesti se natavljaju i dalje.
Сад погледах кроз прозор, велики је снег напоље.
Све ме страх да неће бити протеста више. Због поледице. :mrgreen:

Сад погледах кроз прозор, велики је снег напоље.
Све ме страх да неће бити протеста више. Због поледице. :mrgreen:
Kod mene je pao normalan sneg koji ce otici za dva dana, tako da ne stresiram se ja oko toga.

Kod mene je pao normalan sneg koji ce otici za dva dana, tako da ne stresiram se ja oko toga.
Пустиће преко ХАРП-а, Предсеник поново снег да Ћути замрси конце. :per:

Пустиће преко ХАРП-а, Предсеник поново снег да Ћути замрси конце. :per:
Sta me briga za Cutu on neka radi svoj posao.
Koliko vidim on nesto ne protestvuje toliko, najvise se Aleksic istice.

Sta me briga za Cutu on neka radi svoj posao.
Koliko vidim on nesto ne protestvuje toliko, najvise se Aleksic istice.
Алексић који је, по ко зна чијем налогу, разбио Народну странку?

Ne ulazim u to, pricam ono sto se sada desava, Cuta cuti to je cinjenica.
Немој тако, и Ћута је активан. Мислим, у испијању чокања вињака. :D

Gledao sam onu emisiju sa Sarovicem i naravno smatram da ga je Sarovic oduvao i da je u pravu.
И ја сам. Ћута је само провоцирао Шаркета, ко права заједљива звер, док је Шарке, иако противник Вучића, ипак упутио доста добру критику на рачун опорбе, са којом сам се у великој мери сложио.
После сам читао како су ђиласвци пљували Шаровића после те емисије да се ,,нуди Вучићу", да се ,,продао", итд.

Back