Протест "Застани, Србијо" одржан у неколико градова, туча испред РТС, инциденти у Београду (фото, видео)

Brat državnog sekretara Ministarstva za državnu upravu automobilom povredio inspektore socijalne zaštite koji su hteli da ga kontrolišu​

https://www.nedeljnik.rs/brat-drzav...dbila-da-im-pomogne-u-kontroli-doma-za-stare/
ne zna se ko je pošteniji
baš me zanima "ko je podneo prijavu" pa slučajno ispadne...
IZ BEOGRADA ZAPUCALI kao nema tamo ko drugi...
A po Beogradu Žuti sve uredno i pošteno prijavili firme i radnike u 2025-oj

naravno ono što nisu napisali - opravka kola o državnom trošku
e tu je meni jedini problem

Poslednja izmena:
GjFpDMQWIAAXAGq
Žena sam poštena
Imam savest čistu
Na Trećem Kanalu
Gledam "Šoder listu"

a grehe iz OTPOR mladosti zaboravila jel?

intelektualna prostitucija je gora od estradne da vam objasni Stojko
nije joj trebala ova izjava

Nema nego da i studenti dobiju kanal na youtube ili kanal u medijima...
Posto ce sve ostati na njima, jer ostali su oportunisti i poltroni....tacno se vidi ...mislim nije cudno niti neocekivano , svi mi znamo , narocito koji smo aktivniji , milion puta je bilo cuti i smrdi ....

Žena sam poštena
Imam savest čistu
Na Trećem Kanalu
Gledam "Šoder listu"

a grehe iz OTPOR mladosti zaboravila jel?

intelektualna prostitucija je gora od estradne da vam objasni Stojko
nije joj trebala ova izjava
Kad je ona bila u Otporu?

od ovog gofneta su se studenti iz bg ogradili prosle subote u novom sadu kada su posle trosatne blokade mostova napustili plan da se blokira 24 sata most slobode i stotine ljudi se povuklo a ostalo je 3500 d slusa ubacene govornike,koje su organizatori prot4esta kao domacini tog dana ujutru ubacili u program i time prekrsili plan programa...

postavljanjem ovog titoistickog piuna iz iste kuhinje kao i vlast si samo pokazaoda si kontra bot

UŽIVO Šetnja "Roditeljske solidarnosti": Traži se da sve novosadske škole potpuno obustave rad​

U toku je protest "Roditeljske solidarnosti" - šetnja podrške prosvetnim radnicima i studentima.

1739016680717.png

Inženjer Dašić o slučaju nadstrešnica: Sve odzvanja od korupcije, došli smo na nivo "Bele lađe"​

Radi utvrđivanja odgovornosti za pad nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu formirana je Anketna komisija koja će analizirati dosad objavljenu dokumentaciju.

Back