Vidi ovo: imam kuću od 112m2, matori i ja tu živimo poslednjih 39.g., momci (naši sinovi se odselili već odavno), sagradili sebi domove (krediti bato, dugoročni i strašnoročni), sve zarad da se osamostale. Mi ostali sami sa kučetom i mačkom i pre pet godina primili jednu porodicu iz Bosne, nije važno koje su nacionalnosti, dali im sprat i samo smo jednu želju imali: evo vam ceo sprat, ali mi na prizemlju nemamo kupatilo sa kadom no sa tušem, a matori smo i treba nam i kada, šta smo dobili, ***** u dupe smo dobili i to poveliki da se razumemo, dali smo izbeglicama svoj sprat (68,oom2) i dobili da plaćamo i njihovu struju i njihovoo grejanje i sve što ide uz to. Neće da plaćaju AMA BAŠ NIŠTAAAAAAAAAAAAAAA, NIŠTAAAAAAAAAAAAAA..
Mi isključujemo centralno jer je preskupo i grejemo se kako stignemo i kako umemo, a oni, ehhhh, oni se greju na naš račun jer smo bili glupi i dali im svoj spratni prostor da ga koriste BEZ KINTE NADOKNADE, ali da delimo troškove, tako da,mi kao vlasnici imamo hiljade eura duga zarad koga, ne zbog nas, već zbog
JADNIH I BEDNIH IZBEGLICA, koji su se cele zime baš pošteno ogrejali na NAŠ RAČUN, idi begaj, muka mi je od ljudi uopšte, kamoli od ovakvih