Protector
Elita
- Poruka
- 15.085
A знаш шта кажу у Ковину за Сремце и за нови покрет, напред Срем који се тамо разматра?
Пусти ти њих, Они не умеду полако. Ако се они буду једили, биће глава полупаних.![]()
Хехехе, зар тако о нама
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A знаш шта кажу у Ковину за Сремце и за нови покрет, напред Срем који се тамо разматра?
Пусти ти њих, Они не умеду полако. Ако се они буду једили, биће глава полупаних.![]()
da...al smanj dozivljaj malo.
proterali su 200 iljada a pobili maximalno iljadu
Хехехе, зар тако о нама![]()
Да бре, Стварно. Баш сад у четвртак. И то не ови наши из града, него сељаци из околине Гаја и неки из Дубовца.
Da malo razvedrimo tmurnu temu slikama divne naše Srpske Vojvodine.
Што бре тако, па ми баш све полако радимо
Седиш, једеш кулен и пијеш виноИ уживаш
![]()
Da malo razvedrimo tmurnu temu slikama divne naše Srpske Vojvodine.
Novi Sad:
![]()
Subotica:
![]()
Sombor:
![]()
Zrenjanin:
![]()
Sremska Mitrovica:
![]()
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
ovo mi hocemo... da zivimo u prirodnom regionu, a ne u vestackom i komunistickom
Знам бре ја то.. их. Па имам тамо и другаре па чајк и женске родбине што се тамо удала. Ал изгледа да су ови тамо негде добили по тамбури.

![]()
![]()
- - - - - - - - - -
ovo mi hocemo... da zivimo u prirodnom regionu, a ne u vestackom i komunistickom

to care preeelepooo aaaaaa evo mene sledeci vikend, nisam bio sto godinaa ali sad cu otic
Ј6г, дешава се
Ми Сремци смо фини, али ове Сремице...![]()
Могуће да је то у питању. Но није то ништа страшно. Што се осталог тиче, Сремци су научили добро лекције из времена другог свестког рата. И то тако да су оне незаборавне.
Сановник,ја сам чуо за Сремце да они некад неће ни како они хоће![]()
al je zato ok misliti da je losa
ti mozda ne zivis u Vojvodini, ali si ista nistarija kao neki koji u njoj zive
Сваки град лепо изгледа на сликамаИли је то што сам се ја цео живот овде...
![]()
auu sta sam jeo cevape tamo...ali dame zbijes ne znam gde, znam samo da je to neka mala kafanica, jako jako jako jako mala, neka debela baba radi tamo, a cevapi ma bascarija ih nema

daju negativne licne osobine grupama ljudi, a

Ками што си напао цупику синоћ онолико?
Данас сви трпимо последице због твог бесомучног атака кад си јој дао негативне личне особине, мене цело вече дави неки смор од модератора
И није ти то било доста него вечерас исто без повода нападаш избеглице, људе који су побегли од зла и склонили се под твоја крила као пиле под квочку

Ko? Samo Slovenija.Došla sam iz Hrvatske pre neki dan.Zagreb siv, ljudi nisu raspoloženi...otkazi pljušte...kad su Vjesnik zatvorili.Ne piši bezveze, ako nisi video.
- - - - - - - - - -
Koji je četvrti kanton?![]()
Podaci govore za sebe, a ja imam drugačije podatke od tebe. I u Crnoj Gori se živi bolje nego kod nas. U stavri jedino je BiH podjednako očajna kao Srbija.