Протест "Стоп разбијању Србије" у петак у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A знаш шта кажу у Ковину за Сремце и за нови покрет, напред Срем који се тамо разматра?
Пусти ти њих, Они не умеду полако. Ако се они буду једили, биће глава полупаних.:D

Хехехе, зар тако о нама :D

da...al smanj dozivljaj malo.
proterali su 200 iljada a pobili maximalno iljadu

Из хрватске је у току рата и две акције Олуја и Бљесак, проетарно око 450 000 Срба. Дакле не причај свашта.

- - - - - - - - - -

Хехехе, зар тако о нама :D

Да бре, Стварно. Баш сад у четвртак. И то не ови наши из града, него сељаци из околине Гаја и неки из Дубовца.

Da malo razvedrimo tmurnu temu slikama divne naše Srpske Vojvodine.

Novi Sad:

Cvarci.jpg

Subotica:

sl_cvarci_b.jpg

Sombor:

0132007.48.jpg

Zrenjanin:

Cvarci_1.jpg

Sremska Mitrovica:

picXvfeHt.jpg

Да бре, Стварно. Баш сад у четвртак. И то не ови наши из града, него сељаци из околине Гаја и неки из Дубовца.

Што бре тако, па ми баш све полако радимо :D
Седиш, једеш кулен и пијеш вино :D И уживаш :D

Што бре тако, па ми баш све полако радимо :D
Седиш, једеш кулен и пијеш вино :D И уживаш :D

Знам бре ја то.. их. Па имам тамо и другаре па чајк и женске родбине што се тамо удала. Ал изгледа да су ови тамо негде добили по тамбури.

Знам бре ја то.. их. Па имам тамо и другаре па чајк и женске родбине што се тамо удала. Ал изгледа да су ови тамо негде добили по тамбури.

Ј6г, дешава се :)
Ми Сремци смо фини, али ове Сремице... :D

34841015136858903062244.jpg

13646101513679691506221.jpg

- - - - - - - - - -

ovo mi hocemo... da zivimo u prirodnom regionu, a ne u vestackom i komunistickom

И онда уз заставу Србије да стоји и српска тробојка са грбом Баната :)

- - - - - - - - - -

to care preeelepooo aaaaaa evo mene sledeci vikend, nisam bio sto godinaa ali sad cu otic

Сваки град лепо изгледа на сликама :D Или је то што сам се ја цео живот овде... :D

Ј6г, дешава се :)
Ми Сремци смо фини, али ове Сремице... :D

Могуће да је то у питању. Но није то ништа страшно. Што се осталог тиче, Сремци су научили добро лекције из времена другог свестког рата. И то тако да су оне незаборавне.

Могуће да је то у питању. Но није то ништа страшно. Што се осталог тиче, Сремци су научили добро лекције из времена другог свестког рата. И то тако да су оне незаборавне.

Ту је списак убијених на цркви да се подсете људи. На списку је и име Саве Шумановића...

- - - - - - - - - -

Сановник,ја сам чуо за Сремце да они некад неће ни како они хоће;)

Што смо пуни стереотипа хехе :D
Мада си ме сад подсетио на нешто... Кад је био онај из Паклене кухиње у Шиду. И сад хоће он да сазна шта то Сремци једу... Дошао он до једног човека, мало старији. Па га пита шта једете, овај одговара кулен и шунку. Каже водитељ шта још, овај одговара па месо, прасетину и тако то. Ту је водитељ видео о чему се ради и одустао је од питања :) :D

al je zato ok misliti da je losa

ti mozda ne zivis u Vojvodini, ali si ista nistarija kao neki koji u njoj zive

Znas kako me zabole patka sto neko tamo misli da sam nistarija?

Pa ne, ne shvatas. Svi nesto kenjate i napadate ljude kada negativno generalizuju, i daju negativne licne osobine grupama ljudi, a vi kada pocnete da delite pozitivne osobine bez ikakvih veza sa realnoscu, to je onda ok.

A cak i da ne pocinjem o tome kada etnicka struktura izbeglica nije srpska, kako krece zezanje i provaljivanje fora; a patetika kipti kada su u pitanju srpske izbeglice. Da u pravu ste, izbeglice srpske nacionalnosti ne mogu da budu drcne. Ne mogu da kradu, ne mogu da budu gvna od ljudi. I sve to zato sto su izbeglice. Super.

Potpuna foliraza, dvostruki standardi i licemerje.

Poslednja izmena:
Сваки град лепо изгледа на сликама :D Или је то што сам се ја цео живот овде... :D

auu sta sam jeo cevape tamo...ali dame zbijes ne znam gde, znam samo da je to neka mala kafanica, jako jako jako jako mala, neka debela baba radi tamo, a cevapi ma bascarija ih nema

daju negativne licne osobine grupama ljudi, a

Ками што си напао цупику синоћ онолико?

Данас сви трпимо последице због твог бесомучног атака кад си јој дао негативне личне особине, мене цело вече дави неки смор од модератора

И није ти то било доста него вечерас исто без повода нападаш избеглице, људе који су побегли од зла и склонили се под твоја крила као пиле под квочку

Ками што си напао цупику синоћ онолико?

Данас сви трпимо последице због твог бесомучног атака кад си јој дао негативне личне особине, мене цело вече дави неки смор од модератора

И није ти то било доста него вечерас исто без повода нападаш избеглице, људе који су побегли од зла и склонили се под твоја крила као пиле под квочку

Kao sto napisa kolega forumas, to je zbog toga sto, ja mozda ne zivim u Vojvodini, ali sam ista nistarija kao neki koji u njoj zive:think:

Ko? Samo Slovenija.Došla sam iz Hrvatske pre neki dan.Zagreb siv, ljudi nisu raspoloženi...otkazi pljušte...kad su Vjesnik zatvorili.Ne piši bezveze, ako nisi video.

- - - - - - - - - -

Koji je četvrti kanton?:eek:

Podaci govore za sebe, a ja imam drugačije podatke od tebe. I u Crnoj Gori se živi bolje nego kod nas. U stavri jedino je BiH podjednako očajna kao Srbija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back