Протест "Стоп разбијању Србије" у петак у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А пошто је свестан да би на ванредним изборима пук'о као мехур од сапунице.....
Остајем при ставу да му није свеједно јер да јесте....ванредни избори. ;)

dal mu je svejdeno..verovatno nije.... pošto je Grad izlepljen plakatima kojima se poziva na njegovo ubistvo, a inače je reč o čoveku koji hoda sasvim sam kroz taj isti Grad
verujem da ni tebi ne bi bilo svejedno

dal mu je svejdeno..verovatno nije.... pošto je Grad izlepljen plakatima kojima se poziva na njegovo ubistvo, a inače je reč o čoveku koji hoda sasvim sam kroz taj isti Grad
verujem da ni tebi ne bi bilo svejedno
Знаш како, тешко ми је да се убацим у његову кожу јер ценим да смо два потпуно различита типа личности.
А зашто је град облепљен таквим плакатима, то је добро питање.
На његовом месту бих се озбиљно запитала шта то радим да људе до те мере разјарујем.
Наравно, не оправдавам такве плакате ни под тачком разно.

Знаш како, тешко ми је да се убацим у његову кожу јер ценим да смо два потпуно различита типа личности.
А зашто је град облепљен таквим плакатима, то је добро питање.
На његовом месту бих се озбиљно запитала шта то радим да људе до те мере разјарујем.
Наравно, не оправдавам такве плакате ни под тачком разно.

jeste...razjario ljude svojim postupcima pa su oni spontano otišli do štamparije da svoj bes iskažu kroz plakate pa ih lepe po gradu

jeste...razjario ljude svojim postupcima pa su oni spontano otišli do štamparije da svoj bes iskažu kroz plakate pa ih lepe po gradu
Не видим масовну осуду.
То што ти и ја сматрамо то неприхватљивим, неће променити ситуацију нити ће одлепити зе плакате.

Ostaće 75% sredstava u lokalnoj samoupravi - NIKAD! Od čega će da se održava Beograd i da se plaćaju dugovi?
Mахони ,хоћеш да будеш љубазан па да ми одговориш колико порексих глава има у Војводини,а колико у Београду,па да видимо како то впојводина издржава Београд.

Ostaće 75% sredstava u lokalnoj samoupravi - NIKAD! Od čega će da se održava Beograd i da se plaćaju dugovi?

Autonomasi zele centralizaciju Vojvodine, tzv. novosadizaciju, to je jasno a ja sam siguran da to nije u interesu ljudi koji zive u Zrenjaninu, Subotici, Rumi, itd.

Verujem da se ostali slazu. ;)

Mахони ,хоћеш да будеш љубазан па да ми одговориш колико порексих глава има у Војводини,а колико у Београду,па да видимо како то впојводина издржава Београд.

Koliko se proizvodi u Beogradu a koliko u Vojvodini?

Autonomasi zele centralizaciju Vojvodine, tzv. novosadizaciju, to je jasno a ja sam siguran da to nije u interesu ljudi koji zive u Zrenjaninu, Subotici, Rumi, itd.

Verujem da se ostali slazu. ;)

Gde si to pročitao / čuo? Autonomaši se zalažu da ono što se proizvede u Vojvodini - ostane u Vojvodini. A lako će se to rasporediti na opštine i lokalne samouprave.

Gde si to pročitao / čuo? Autonomaši se zalažu da ono što se proizvede u Vojvodini - ostane u Vojvodini. A lako će se to rasporediti na opštine i lokalne samouprave.

Nema tu mnogo filozofije,svakog autonomasa kojeg imam prilike da slusam takodje i podrzava NATO na primer,dakle nema to mnogo veze sa proizvodnjim.

Koliko se proizvodi u Beogradu a koliko u Vojvodini?
Видим да баш не би хтео да одговориш:roll:

- - - - - - - - - -

Па што се није до сада "лако" распоредило ни за прве ни ове друге аутономашке власти?

На шта тачно мисле аутономаши, када траже да оно што се произвело у Војводини, остане тамо? Да ли неко краде оно што се производи, или једноставно не желе да се из Војводине било шта извози?

Видим да баш не би хтео да одговориш:roll:

- - - - - - - - - -

Па што се није до сада "лако" распоредило ни за прве ни ове друге аутономашке власти?

1. Reci mi poentu pa ću ti odgovoriti... I reci mi da li se slažeš da u Vojvodini ima malo više fabrika nego u Beogradu?
2. Pa kad nam daju crkavicu, šta ima da se raspoređuje?

- - - - - - - - - -

На шта тачно мисле аутономаши, када траже да оно што се произвело у Војводини, остане тамо? Да ли неко краде оно што се производи, или једноставно не желе да се из Војводине било шта извози?

Ja sam mislio da si ozbiljan sagovornik. Ne mislim da kukuruz ostane u Vojvodini dok ne istruli, nego da ono što se proda, novac ostane u Vojvodini. Ok? :D

Ja sam mislio da si ozbiljan sagovornik. Ne mislim da kukuruz ostane u Vojvodini dok ne istruli, nego da ono što se proda, novac ostane u Vojvodini. Ok? :D

Ја се слажем да локалне самоуправе морају да располажу већим делом својих прихода. Слажем се и да треба смањити државну управу и укинути неке нивое (нпр. АП) како би више пара остајало тамо где су зарађене и на ползу народу, а не да их политичари и њихови ортаци трпају у џепове.

А то аутономашко да "новац остане у Војводини" је захтев за отцепљењем, јер само тако би се ти њихови снови у потпуности остварили. А снови су им глупи, јер се заснивају на уверењу да неко пљачка развијену и богату Војводину, и кад би се она тог пљачкаша ослободила, потекли би мед и млеко.

Не може Моравички округ без Срема или Бачка без Тимочке крајине. Све је то повезано, ресурси и производња нису сконцентрисани на једном месту, па да тај део државе може да се одвоји и има заокружену привреду која задовољава све или већину потреба.

A gde sada ide?

Konkretno, najveći izvoznik kukuruza iz cele Srbije, ne samo iz Vojvodine, ti je MK Commerce...Kostićeva firma, čije je sedište na Trgu Marije Trandafil u sred Novog Sada...

Novom Sadu ta firma plaća sve gradske takse, Novom Sadu ide veliki deo poreza koji ona plaća...a kukuruz i iz Bačke, i iz Mačve...

Ја се слажем да локалне самоуправе морају да располажу већим делом својих прихода. Слажем се и да треба смањити државну управу и укинути неке нивое (нпр. АП) како би више пара остајало тамо где су зарађене и на ползу народу, а не да их политичари и њихови ортаци трпају у џепове.

А то аутономашко да "новац остане у Војводини" је захтев за отцепљењем, јер само тако би се ти њихови снови у потпуности остварили. А снови су им глупи, јер се заснивају на уверењу да неко пљачка развијену и богату Војводину, и кад би се она тог пљачкаша ослободила, потекли би мед и млеко.

Не може Моравички округ без Срема или Бачка без Тимочке крајине. Све је то повезано, ресурси и производња нису сконцентрисани на једном месту, па да тај део државе може да се одвоји и има заокружену привреду која задовољава све или већину потреба.

Tu priču kako će svaka lokalna samouprava dobiti veći deo onoga što proizvede je prazna, tj niko nema nameru da to ikada sprovede, Koštunica je o tome pričao 2000. godine i svi posle njega, i naravno da niko ništa nije uradio povodom toga.
Što se tiče privrede, nemoj da se lažemo, Vojvodina prednjači u popunjavanju budžeta Srbije i tu nema govora o nekoj ujednačenosti. Jedina stvar koja nam nedostaje da bismo bili nezavisni je elekrtična energija a i to je moglo da se reši u određenom procentu da se htelo i moglo... Možda nisu slučajno dovedeni propisi koje je gotovo nemoguće postići da bi se postavili vetrogeneratori u Deliblatskoj Peščari?
Sve u svemu, sramota je da se i tih 7% zakida i da republika i to ne isplaćuje pošteno. I sramota je da se silom pokuša menjati legalno izabrana vlast koja je ubedljivo pobedila na izborima pre godinu dana.

1. Reci mi poentu pa ću ti odgovoriti... I reci mi da li se slažeš da u Vojvodini ima malo više fabrika nego u Beogradu?
2. Pa kad nam daju crkavicu, šta ima da se raspoređuje?

- - - - - - - - - -

Нем никакве поенте,има само УЛАЗ и ИЗЛАЗ(црвена и црна колона)Буџет пуне уплате пореских обвезника.Колико има пореских обвезника у Војводини ,а колико у Београду?

A gde sada ide?

Konkretno, najveći izvoznik kukuruza iz cele Srbije, ne samo iz Vojvodine, ti je MK Commerce...Kostićeva firma, čije je sedište na Trgu Marije Trandafil u sred Novog Sada...

Novom Sadu ta firma plaća sve gradske takse, Novom Sadu ide veliki deo poreza koji ona plaća...a kukuruz i iz Bačke, i iz Mačve...

Ide u Beograd prvenstveno.

- - - - - - - - - -

Нем никакве поенте,има само УЛАЗ и ИЗЛАЗ(црвена и црна колона)Буџет пуне уплате пореских обвезника.Колико има пореских обвезника у Војводини ,а колико у Београду?

Koliko je Beograd dužan za struju i ostale račune koje ne plaćaju? Koliki je procenat neplaćenih računa u Vojvodini?

ako nečega nema nema šta ni da ostane..... pa bila to autonomija ili lokalna samouprava...bila to AP Vojvodina kao celina ili Vladimirovac u Banatu
u ovoj zemlji postoji potpuno pogrešan prilaz problemu....umesto da se ide od prvog problema, odnosno, podizanju nivoa proizvodnje i produktivnosti, stvaranju radnih mesta i opipljivog profita, ovde se priča o problemu broj 2 odnosno o podeli novca koga u suštini i nema, jer se deli nešto čega nema ili ovi drugi ukidaju nešto jer je to smetnja
kako je ovaj prvi problem veliki, ozbiljan, težak i nadasve zahteva dugotrajan proces rešavanja kome je malo ko dorastao u ovoj zemlji, onda je lakše svoju političku opciju održavati problemom broj 2 i nekim deklaracijama za ili mitinzima protiv....

И све ово је празна прича Махони,неће се материјално стање људи у Војводини побољшати ако и онако обимна и не јефтина покрајинска власт буде још увећана сопственом полицијом и другим атрибутима државности које су предмет неслагања и изласка изван Уставног оквира.

Ide u Beograd prvenstveno.

- - - - - - - - - -

Koliko je Beograd dužan za struju i ostale račune koje ne plaćaju? Koliki je procenat neplaćenih računa u Vojvodini?
А колики је проценат људи са плавим очима?
Кажи да нећеш да одговориш и да завршимо са тиме.А јасно је и зашто нећеш и теби и мени.Цифре су увек сурове.

И све ово је празна прича Махони,неће се материјално стање људи у Војводини побољшати ако и онако обимна и не јефтина покрајинска власт буде још увећана сопственом полицијом и другим атрибутима државности које су предмет неслагања и изласка изван Уставног оквира.

Ja nisam za povećavanje broja činovnika, nego za rekonstruisanje institucija.

Naravno da ce se poboljsati.

Tako su srspki nacionalisti pricali da ce Slovenija propasti bez Jugoslavije...

A danmas je prosecna plata u Sloveniji 1100 eura, a u Srbiji 350.

A Vojvodina je uvek BILA BOLJA OD SLOVENIJE!

Samo da Vojvodina USPE DA DOBIJE SVOJE PARE KOJE JOJ BEOGRAD OTIMA I PLACA BALVANASE NA KOSUVU KOJI GODINAMA POLITIZIRAJU I NISTA NE DOPRINOSE!
:evil:

А колики је проценат људи са плавим очима?
Кажи да нећеш да одговориш и да завршимо са тиме.А јасно је и зашто нећеш и теби и мени.Цифре су увек сурове.

Hajde ti napiši tačne brojeve, baš me zanima. Ali vidi i koliko njih izmiruje te svoje obaveze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back