Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
A ko si ti, golube? Ko ste to "vi" ?
A, evo ga ovaj hrabri Pjtićev bojovnik. Hajde, ako si mudonja, izađi sada na ulice Novog Sada, pa viči "slobodna Vojvodina"!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko si ti, golube? Ko ste to "vi" ?
Proći će kao Sloba kad je počeo da ukida autonomiju na Kosovu....
По мене лично најгори мод је био Паганко. Пресрећан сам што га више нема лакше дишем.
.
Само што је сада ситуација знатно дугачија, а за који дан почиње и трећи светски рат.
Najgori mod u istori Krstarice je Jomini a posle njega slede grobarski moderatori na košarci i fudbalu. Pogotovo neki deckic iz Niš. Sramota da tako nešto može da bude moderator.
Nije mi padalo na pamet da se borim za Kraisnike i Bosencerose.
Ni oni se nikada nisu borili za Vojvodinu.
Uvek su samo BEGALI u Vojvodinu.
Нисам био на Крстарици какда Јомини владао, али могу да замислим.
Нисам био на Крстарици какда Јомини владао, али могу да замислим.
Ziveo slobodarski Srpski narod Vojvodine , zivela Srpska Vojvodina , zivela Srbija !!!
Zivelo vojvodjansko prolece!!!
Zivela Srpska Atina !!!
p.s. Lovi Zikicu ..Jominija ... Pytina .... Blajbingera .. Njofru .... Mahonija .. Dlugomira ....
Dobićeš ti...pušku![]()
A, evo ga ovaj hrabri Pjtićev bojovnik. Hajde, ako si mudonja, izađi sada na ulice Novog Sada, pa viči "slobodna Vojvodina"!
Сада је ситуација другачија.
Veruj mi, ne možeš...
A, jesu li je tebi već dali. Pazi samo, te puške koje će da vam daju eksplodiraju u lice.![]()
A što? Pa vi jedini izigravate bolide sa nekim demonstracijama oko nepostojećeg problema![]()
hahaha...intelektualac... Pa, dobro, intelektualac, zašto bi tuđu decu da guraš pred puščane cevi za svoje bolesne ciljeve.Da. Vojska ima na svom čelu viteza Vučića, to sam zaboravio...
- - - - - - - - - -
Ja se sećam. Razvaljivao vas je
- - - - - - - - - -
Ja sam intelektualac, a ne prašinar![]()
Pa, kako zašto? Eto, došli velikosrbi da ti otimaju Vojvodinu. Izađi i reci im da oni nisu Vojvođani, da si samo ti i tebi slični Vojvođani.
Зашто су Чанак и његови следбеници толико фасциниран Хитлером?
Зашто су Чанак и његови следбеници толико фасциниран Хитлером?
Pa, taj separatistički bolid je pre par dana izjavljivao da će da ratuje protiv Srbije u nekakvoj vojvođanskoj uniformi.
hahaha...intelektualac... Pa, dobro, intelektualac, zašto bi tuđu decu da guraš pred puščane cevi za svoje bolesne ciljeve.
Pa, zato što su fašisti bolesni. Pa, jel nisi nikada video ponašanje i čuo izjave tog krmka i njegovih ljudi? Nikakve razlike nema između njih i fašističkih partija u Evropi pred WW2.
Махони је фасциниран Хитлером као и Чанак, па качи овде његове слике и нацистичке заставе.