Протест "Стоп разбијању Србије" у петак у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
По мене лично најгори мод је био Паганко. Пресрећан сам што га више нема лакше дишем.
.

Najgori mod u istori Krstarice je Jomini a posle njega slede grobarski moderatori na košarci i fudbalu. Pogotovo neki deckic iz Niš. Sramota da tako nešto može da bude moderator.

Najgori mod u istori Krstarice je Jomini a posle njega slede grobarski moderatori na košarci i fudbalu. Pogotovo neki deckic iz Niš. Sramota da tako nešto može da bude moderator.

Нисам био на Крстарици какда Јомини владао, али могу да замислим.

Da. Vojska ima na svom čelu viteza Vučića, to sam zaboravio... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ja se sećam. Razvaljivao vas je :D

- - - - - - - - - -

Ja sam intelektualac, a ne prašinar :D
hahaha...intelektualac... Pa, dobro, intelektualac, zašto bi tuđu decu da guraš pred puščane cevi za svoje bolesne ciljeve.

Pa, kako zašto? Eto, došli velikosrbi da ti otimaju Vojvodinu. Izađi i reci im da oni nisu Vojvođani, da si samo ti i tebi slični Vojvođani.

Oni su samo priglupi ali doći će im iz dupeta u glavu...samo da ovi tvoji još malo jašu. Ima sve izbeglice da glasaju za republiku Vojvodinu.

- - - - - - - - - -

Зашто су Чанак и његови следбеници толико фасциниран Хитлером?

Štaviše prezirem Hitlera i koristim njegove slike da ih uporedim sa pojedinim članovima foruma koji vole teoriju krvi i tla.

Зашто су Чанак и његови следбеници толико фасциниран Хитлером?

Pa, zato što su fašisti bolesni. Pa, jel nisi nikada video ponašanje i čuo izjave tog krmka i njegovih ljudi? Nikakve razlike nema između njih i fašističkih partija u Evropi pred WW2.

Pa, taj separatistički bolid je pre par dana izjavljivao da će da ratuje protiv Srbije u nekakvoj vojvođanskoj uniformi.

Ne nego je klerofašista izmislio vojvođansku uniformu i virtuelni rat u Vojvodini. Teška budala neka...

- - - - - - - - - -

hahaha...intelektualac... Pa, dobro, intelektualac, zašto bi tuđu decu da guraš pred puščane cevi za svoje bolesne ciljeve.

Ko spominje rat, redove? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back