Tebi stvarno nije lako.Ето
Да сте сачекале пар сати виделе би како је опет ваш идол АВ посало некакве батинаше ... али не ..морале сте да га браните
https://www.krstarica.com/vesti/tuz...a-studente-u-novom-sadu-mup-traga-za-jos-dve/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi stvarno nije lako.Ето
Да сте сачекале пар сати виделе би како је опет ваш идол АВ посало некакве батинаше ... али не ..морале сте да га браните
https://www.krstarica.com/vesti/tuz...a-studente-u-novom-sadu-mup-traga-za-jos-dve/
Tebi stvarno nije lako.
Posavetuj se s nekim! Ti pričaš kao da AV sedi u nekoj sobi s monitorima, gleda sve nas, šalje batinaše u realnom vremenu. Zajebo je i Ruse i NATO......коме је данас лако ...
Posavetuj se s nekim! Ti pričaš kao da AV sedi u nekoj sobi s monitorima, gleda sve nas, šalje batinaše u realnom vremenu. Zajebo je i Ruse i NATO...
Ako je to u stanju, nema boljeg. Motaj kablove!
Pa vi sve znate bolje od svih. Čemu stupidna pitanja.И који проценат од шлеперисања иде СНСу ?
Pa vi sve znate bolje od svih. Čemu stupidna pitanja.
Nema šta, vrlo inteligentan početak. Gde vas samo nađu?Добар дан мафијаш. Идул' шлепери ....
Nema šta, vrlo inteligentan početak. Gde vas samo nađu?
šta si sve nalupeto.
normalnom čoveku ne treba tudja žrtva ni pomoć za njegovo bolje sutra.
privatnik sam od devedesetih.
samo se ti veseli. srpski majdan nije daleko.
čovek je pogubio živce. ništa namešteno. otanjili su i kod drugih.Нема ту весеља..Скреће Вам се пажња кога помажете само да бисте одржали своје приватне послове
Valjda će učiteljica sad shvatiti
čovek je pogubio živce. ništa namešteno. otanjili su i kod drugih.
uskoro će zviždanje i gadjanje jajima. pa ti se veseli i skreći pažnju.
Moj posao je od mog kapitala i zavisi samo od mene. Započeo sam kad su vladali ovi zeleni idioti, a ni ovi nisu pametniji. Samo su malo kulturniji.Нема ту весеља..Скреће Вам се пажња кога помажете само да бисте одржали своје приватне послове