Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кршење Устава Републике Србије јер је територија Републике Србије јединствена и недељива. Дакле републичка власт може мењати територију АП Војводине без сагласности грађана Републике Србије који живе у северној Србији.
Па онда приче о главном граду АП Војводине, извини али у Србији постоји само један главни град. Па онда приче о заставу АП Војводине, па онда приче о имовини АП Војводине, итд., итд..
Дакле Статут АП Војводине је сепаратистички и увод је у немире у Републици Србији.
Дакле републичка власт може мењати територију АП Војводине без сагласности грађана Републике Србије који живе у северној Србији.
"Пајтић је, приликом отварања наставка радова на изградњи зграде Народног позоришта у Суботици, рекао да Декларација „само тражи поштовање устава и закона ове земље”.
Он је, поводом предстојећих протеста у Новом Саду уперених против Декларације, рекао да неће дозволити уличне преврате.„Када се затражи да се поштују уставна и законска права Војводине, уместо да републичко руководство користи Војводину као позитиван аргумент у процесу европских интеграција, оно пошаље своје присталице да протестују против Владе Војводине. Пре 25 година Војводина је срушена на улици, а тада је уследило десет најтежих година и за Војводину и за Србију, и због тога нећемо дозволити никакве уличне преврате”, рекао је Пајтић."
"Пајтић је, приликом отварања наставка радова на изградњи зграде Народног позоришта у Суботици, рекао да Декларација „само тражи поштовање устава и закона ове земље”.
Он је, поводом предстојећих протеста у Новом Саду уперених против Декларације, рекао да неће дозволити уличне преврате.„Када се затражи да се поштују уставна и законска права Војводине, уместо да републичко руководство користи Војводину као позитиван аргумент у процесу европских интеграција, оно пошаље своје присталице да протестују против Владе Војводине. Пре 25 година Војводина је срушена на улици, а тада је уследило десет најтежих година и за Војводину и за Србију, и због тога нећемо дозволити никакве уличне преврате”, рекао је Пајтић."
Blajbi, znas da su ponosni predsednik vlade Vojvodine i predsednik njene skupstine pobegli u Suboticu?
pusti ti pajtića......ja njega nisam čuo da je rekao da vojvodina nije srbija......ali sam video da si ti to napisao.......e da te molim nešto.... pošto nisam goovno od čoveka i nikad nikog nisam prijavio a tebi to ide od ruke pa te molim aj se sam prijavi za ovaj tvoj post da vidimo šta će modovi da kažu.....
Blajbi, znas da su ponosni predsednik vlade Vojvodine i predsednik njene skupstine pobegli u Suboticu?

Ne znam da su POBEGLI.
Zasto bi trebalo da BEZE?
Od KOGA?
Sacice napaljenih, placenih budala?
Da su demonstranti nesto pokusali da im naude bili bi izbaceni KAO KUFER iuz Vojvodine!

Ne znam da su POBEGLI.
Zasto bi trebalo da BEZE?
Od KOGA?
Sacice napaljenih, placenih budala?
Da su demonstranti nesto pokusali da im naude bili bi izbaceni KAO KUFER iuz Vojvodine!
- - - - - - - - - -
Ni ja nikada niskoga nisam prijavio sto se tice POLITICKOG STAVA.
Jedino prijavljujem kada me LICNO vredja.
Pisi ti da je Vojvodina Srbija, nemam nista protiv.
Ni ja nikada niskoga nisam prijavio sto se tice POLITICKOG STAVA.
Jedino prijavljujem kada me LICNO vredja.
Pisi ti da je Vojvodina Srbija, nemam nista protiv.
Gledam malopre početak protesta na kome se intonirala srpska himna, i intonirala se prava srpska himna, u kojoj se kaže: "Bože spasi, Bože hrani srpskog KRALJA, srpski rod". Pa, lepo mi je srce zaigralo. Bravo za organizatore!
Пајтић је, приликом отварања наставка радова на изградњи Народног позоришта у Суботици, рекао да Декларација само тражи поштовање Устава и закона ове земље.Он је, поводом предстојећих протеста у Новом Саду, рекао да неће дозволити уличне преврате.
kako drugacije nazvati TOOOOOOOOO
Gledam malopre početak protesta na kome se intonirala srpska himna, i intonirala se prava srpska himna, u kojoj se kaže: "Bože spasi, Bože hrani srpskog KRALJA, srpski rod". Pa, lepo mi je srce zaigralo. Bravo za organizatore!
nije problem da napišem da je vojvodina srbija već je problem kad ti napišeš da nijevojvodina srbija.......to je akt separatizma koji vuče na terorizam uz tvoju retoriku da ćeš nekog izbaciti tj tvoju agresivnost koju ispoljavaš ovde na forumu......pa sam te zato zamolio ko čoveka da se sam prijaviš povodom ove tvoje antiustavne poruke......ako hoćeš lepo ako nećeš nema veze.......videće valjda sami........
nije problem da napišem da je vojvodina srbija već je problem kad ti napišeš da nijevojvodina srbija.......to je akt separatizma koji vuče na terorizam uz tvoju retoriku da ćeš nekog izbaciti tj tvoju agresivnost koju ispoljavaš ovde na forumu......pa sam te zato zamolio ko čoveka da se sam prijaviš povodom ove tvoje antiustavne poruke......ako hoćeš lepo ako nećeš nema veze.......videće valjda sami........
gde gledaš protest......
Druže, moderacija štiti vojvođanske separatiste. Mene su već dva puta kaznili u zadnjih par dana jer sam rekao da ću kao srpski vojnik da branim moju otadžbinu od separatista.
- - - - - - - - - -
RTV 1

Krse Ustav, Srbija nije kraljevina!!! Prijaviti ih Ustavnom sudu, i neka ih modovi sa Krste banuju.