Protest protiv ograđivanja Roma

Kako rešiti problem nekontrolisanog naseljavanja roma?

• Ukupno glasova
    60
  • Anketa je zatvorena .
Stvarno nije u redu da na zastavi univerzijade bude slovo "U" ( kao na svim univerzijadama do sada....).........trebali smo da stavimo "S" iako nema blage veze sa univerzijadom........:hahaha:

Onako.........iz inata..:evil:

Zamerka sto je slovo "U" na zastavi je jednako idiotska, kao kada bi neko trazio da se skine ili doda jos jedan olimpijski krug........jer mu , eto smeta 5 komada, i to jos u onim duginim , pederskim bojama
Zabo-e me za ''u'',ako si pročitao post gore ja sam samo izmešao sve one koje bi hteli da imaju korist od univerzijade.

Цигане из картонки раселити по кућама и становима "бранилаца" ...

Колегама GWidion - 15; dragosh - 10; Alekasandar3 - 5 ...

Циганчета на стан и храну,
па после три дана да резимирамо тезултате ...

Ко жив, а ко мртав ???

:whistling::whistling::whistling:

Mislim da su Hrvati tada bili prilicno korektni i stilizovali ga u pola cirilicno a pola latinicno U.:think:

slika-Yu-1987--Univerzijada-Zagreb--maksimum-karta-95710x400.jpg

Zabo-e me za ''u'',ako si pročitao post gore ja sam samo izmešao sve one koje bi hteli da imaju korist od univerzijade.

Od univerzijade ima korist cela drzava, s tim sto moram da se ogradim.........da je neko mogao tada da predvidi SEKU, nikako nije smelo da se ide u kandidovanje za domacina.....

Ekstremnu korist ( da nije ovog bedaka sa lovom ) bi imala upravo Srbija , za koju 70% planete jos uvek misli da je neka africka vukoyebina , gde se jedu mala hrvatska deca za dorucak, a siptarska izmedju dva parceta hleba se nose na posao za uzinu........:roll:

uni87.jpg

dakle hoćeš da kažeš da su komunisti više brinuli o osećanjima Srba pa su stilizovali "U" na Ćirilici a ova "prozapadna" vlast stavlja odmah ustaško "U".....?

Sve mi se više dopadaju komunisti...

Da.........hrvatski komunisti ( narocito oni ) su bili veci katolici od pape.......niko nije proganjao i pljuvao ustase kao oni......( od kojih je dobar deo kasnije otvoreno pevao ode ustastvu )................

Upravo iz tog kompleksa koji vuku ( kao nemci ) su morali da menjaju yebeno slovo.......

Ponavljam......Srbi nemaju cega da se stide , i ne moraju da menjaju jedno obicno slovo , koje je BTW..........simbol univerzijade........

...a i vrabca Srbu su namerno stilizovali u gej fazonu sa duginim bojama,

kao da ga je Ashok Murti pravio.

Mnogo se tu cudnih stvari poklopilo :think:

news_7683.jpg

Opaka paranoja te drma, brate..........ja se jesam zayebavao oko vrabca , sto se tice imena , i sto se tice tih boja............ali , realno......kakve qraz gay boje.......pa to su boje krugova na olimpijskoj zastavi........jedino ako su i olimpijske igre gay .........sto nije iskljuceno, s obzirom da su nasa braca Grci bili poznati po pederisanju :mrgreen:

Kume, jel to Žuti počeli da ograđuju ljude bodljikavom žicom ko onomad 41-e?
Mašala.

Boris "Der Fuhrer" Tadić i Dragan "Kriger" Đilas počeli predizbornu kampanju!

Mala porukica za pomenute:
KOJI STE BRE VI FAKTOR DA OGRAĐUJETE DRŽAVLJANE SRBIJE!?
BANDO NACISTIČKA!
HEBO VAS HER KRIGER!

Evo ti tako zastitnik prava manjina uzmi pa im udeli stan ili barem dozvoli da se deca tusiraju jednom nedeljno kod tebe u stanu kad ih tako volis! Romska deca na prijemnom ispitu za srednje skole imaju dodatnih mislim 30 poena,godinama primaju pomoci i opet zive u smecu i kao stoka i treba neko da im daje pomoc?
Vidite sta cigani hoce,pa prosudite sami ko je zrtva u nasoj zemlji! Obratite paznju na 0:51 deo pa na gore!

Back