DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
Pa zar toliko cinovnika ima DB ? Nas predstavnik Dveri je cinovnik DB ....![]()
A ko ste to vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar toliko cinovnika ima DB ? Nas predstavnik Dveri je cinovnik DB ....![]()
Ua plagijatori!![]()
!!!Lopovluk u Srbiji nije krivično delo a pogotovo nije kada ga izvrši tadić ili neko iz njegovog udruženja kriminalaca i lopova pod nazivom DS.

Двери ,хм...Двери су уништиле СРС и сопствену странку требали су мало мање да слушају Ђиласа и Тадића
знају они да преваре.Нека уче на грешкама ако ти је жеља да зезнеш некога и са тим циљем идеш
у изборну трку ,тај зез може да те кошта и споственог цензуса.

Толико зла и мржње ,а време било сасвим угодно за шетњу.
CEKAM ponedeljak, (a voleo bih da se ne desi), KADA ce SVI PRIZNATI da su DVERI bile u PRAVU !!!Толико зла и мржње ,а време било сасвим угодно за шетњу.
На шта би личило сад сви да правимо митинге, па да се на улице излију милионе нас прозападних Срба?
Колко било људи на протесту? Јесте постигли троцифрен број? Нешто не видим видео снимке.
Играте се са ватром и провоцирате нас, грађане проЕвропске провенијенције који би живот дали за нашег председника и Европски пут. На шта би личило сад сви да правимо митинге, па да се на улице излију милионе нас прозападних Срба?
Али ми то не радимо, јер нам је битна стабилност. Јер мислимо и на вас и на све грађане и грађанке. Зато је наша победа и ваша победа, само ви то још не знате.
CEKAM ponedeljak, (a voleo bih da se ne desi), KADA ce SVI PRIZNATI da su DVERI bile u PRAVU !!!

(још се хвале како нису имали ни плакате,...хајде реците, на коју фору су извели овај народ, КАКО су обавештавали
..."
ЧЛАНОВИ ГРАДСКЕ БИБЛИОТЕКЕ или нечега другог
????И ја чекам свој тренутак, да се уверим да сам била у праву, по питању Двери, (..."ми се никада нећемо бавити политиком....",
Е, МОЈИ наивни Срби, докле ће вас увек неко веслати и возати ко...да не кажем шта
Па зар овде нико баш не препознаје познате методе "окупљања"
Угледали сте "шетаче" скупљене,...КАКО(још се хвале како нису имали ни плакате,...хајде реците, на коју фору су извели овај народ, КАКО су обавештавали
народ,
"РАДИО Милевом, ма је ли..."
Служба-дружба....како се то ономад звало
УХ!
доста је било, ово је баш превише,...Срби моји, загризли сте "удицу" и овај пут,.......НАЖАЛОСТ!!!
.

Људска бића су само карика у ланцу еволуције. Уопште нема потребе за сталним штанцовањем беба у недоглед, као што Звери Шумске предлажу.
Функција људи је само у томе да направе не-биолошку интелигенцију, тј. да у 21. веку направе машине које су свесне.

Угледали сте "шетаче" скупљене,...КАКО(још се хвале како нису имали ни плакате,...хајде реците, на коју фору су извели овај народ, КАКО су обавештавали
народ,
"РАДИО Милевом, ма је ли..."
.