Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Двери ,хм...Двери су уништиле СРС и сопствену странку требали су мало мање да слушају Ђиласа и Тадића
знају они да преваре.Нека уче на грешкама ако ти је жеља да зезнеш некога и са тим циљем идеш
у изборну трку ,тај зез може да те кошта и споственог цензуса.

SNS+Dveri+x+y+...

Dveri su ti sve demokratski svetosavci... Djindjic Jugend!

Bosko Obradovic palamudi kako je Djindjic hteo da sacuva Kosovo, Sava Stambolic pobednik beseda u Zoranovu cast, na politicki angazman ih nagovorio Branko Dragas - Djindjicev nekadasnji ekonomski savetnik... Mis'im... merak...

Patrijarhalna porodica + globalizacija :dash:

Колко било људи на протесту? Јесте постигли троцифрен број? Нешто не видим видео снимке.

Играте се са ватром и провоцирате нас, грађане проЕвропске провенијенције који би живот дали за нашег председника и Европски пут. На шта би личило сад сви да правимо митинге, па да се на улице излију милионе нас прозападних Срба?
Али ми то не радимо, јер нам је битна стабилност. Јер мислимо и на вас и на све грађане и грађанке. Зато је наша победа и ваша победа, само ви то још не знате.

На шта би личило сад сви да правимо митинге, па да се на улице излију милионе нас прозападних Срба?

Upotrebio si pravi izraz, vi možete samo da se izlijete.

Ko onomad, kad je bilo obilnih padavina....

Колко било људи на протесту? Јесте постигли троцифрен број? Нешто не видим видео снимке.

Играте се са ватром и провоцирате нас, грађане проЕвропске провенијенције који би живот дали за нашег председника и Европски пут. На шта би личило сад сви да правимо митинге, па да се на улице излију милионе нас прозападних Срба?
Али ми то не радимо, јер нам је битна стабилност. Јер мислимо и на вас и на све грађане и грађанке. Зато је наша победа и ваша победа, само ви то још не знате.

serem se u EU----oni moju stalu da farbaju...eve im ga , LAKAT

CEKAM ponedeljak, (a voleo bih da se ne desi), KADA ce SVI PRIZNATI da su DVERI bile u PRAVU !!!

И ја чекам свој тренутак, да се уверим да сам била у праву, по питању Двери, (..."ми се никада нећемо бавити политиком....",:zper:

Е, МОЈИ наивни Срби, докле ће вас увек неко веслати и возати ко...да не кажем шта:?:

Па зар овде нико баш не препознаје познате методе "окупљања":dash::dash::dash:
Угледали сте "шетаче" скупљене,...КАКО:?: (још се хвале како нису имали ни плакате,...хајде реците, на коју фору су извели овај народ, КАКО су обавештавали
народ,
"РАДИО Милевом, ма је ли :zcepanje:..."

Служба-дружба....како се то ономад звало:D

УХ!

доста је било, ово је баш превише,...Срби моји, загризли сте "удицу" и овај пут,.......НАЖАЛОСТ!!!

.

nedamoglasoverezimu.jpg

(..."ми се никада нећемо бавити политиком....",:zper:

"Ми смо Покрет,....Група Грађана,...ми немамо чланство,.....",

..........................................................па шта су онда :?: ЧЛАНОВИ ГРАДСКЕ БИБЛИОТЕКЕ или нечега другог:zper:

.

.

И ја чекам свој тренутак, да се уверим да сам била у праву, по питању Двери, (..."ми се никада нећемо бавити политиком....",:zper:

Е, МОЈИ наивни Срби, докле ће вас увек неко веслати и возати ко...да не кажем шта:?:

Па зар овде нико баш не препознаје познате методе "окупљања":dash::dash::dash:
Угледали сте "шетаче" скупљене,...КАКО:?: (још се хвале како нису имали ни плакате,...хајде реците, на коју фору су извели овај народ, КАКО су обавештавали
народ,

Служба-дружба....како се то ономад звало:D

УХ!

доста је било, ово је баш превише,...Срби моји, загризли сте "удицу" и овај пут,.......НАЖАЛОСТ!!!

.
????

AJDE NE LUPETAJ BREEE !!!!
TI mora da si VISILA na ulici danonocno 5 oktobra pa sada nesto PAMETUJES !!! (U medjuvremenu doslo iz dupeta u glavu !??)
Prvo ste pljuvali po Dverima da su DS-ova filijala ,pa sada kada JEDINO oni izvode narod i protestuju protiv DOKAZANE kradje glasova na izborima sada je to "PREVARA NARODA" !!?? :dash::dash::dash:

Људска бића су само карика у ланцу еволуције. Уопште нема потребе за сталним штанцовањем беба у недоглед, као што Звери Шумске предлажу.

Функција људи је само у томе да направе не-биолошку интелигенцију, тј. да у 21. веку направе машине које су свесне.

A sta Tadicevo ''reformisano'' skolstvo pravi od dece u Srbiji? :whistling:

Poslednja izmena:
народ,

.

Интернет је чудо. А њихов сајт је закрчен од силног интересовања. Једини дају праве и конкретне информације о изборној крађи.

Back