Протест пољопривредника: У Пожаревцу блокиран мост на Великој Морави, протестна вожња од Старе Пазове до Батајнице

Напредњаци, чујте шта каже овај пољопривредник! Ако се ваш премијер Шјор Брнаба не појави пред пољопривредницима данас до 13 часова и 55 минута, они ће све да блокирају:

S obzirom da su ovi, kao i smradnici fijata, izjavili da ne protestuju protiv Vučića i da ga poštuju, te da samo on može njihov problem da reši... ovde sam da izjavim da me zabole penist za poljoprivrednike.
Onda ćeš jesti bunike, pošto celu Srbiju hrane ratari.

S obzirom da su ovi, kao i smradnici fijata, izjavili da ne protestuju protiv Vučića i da ga poštuju, te da samo on može njihov problem da reši... ovde sam da izjavim da me zabole penist za poljoprivrednike.
А за лажне опозиционаре - ђиласовце попут тебе, данас баш сваког заболе penist.

А за лажне опозиционаре - ђиласовце попут тебе, данас баш сваког заболе penist.

Komšo, ja sam se ispiso sa Đilasa i upisao na Žutu patku.

Pošto je drug Đido, kao i njegov frenemy Pizderac nerad da sankcioniše rašiste, odluka je bila laka.

Komšo, ja sam se ispiso sa Đilasa i upisao na Žutu patku.
Аха кад би се зезали. Ајде да се не лажемо, ти си СНС ботовски кадар са задатком да ботује за лажне опозиционаре, а Жута патка то није.

1660236263818.png

Ponovo blokiran Varadinski most

blokada-Varadinskog-mosta-foto-Autonomija-1024x768.jpg

11. avg 2022.

Poljoprivrednici koji već treći dan protestuju u Novom Sadu, ponovo su u 18 časova blokirali Varadinski most i Bulevar Mihajla Pupina u Novom Sadu.

Kako javlja naš reporter, veliki broj traktora parkiran je u koloni na mostu, dok se na oba kraja mosta nalaze traktori koji blokiraju put vozilima. Nije poznato je li to opet blokada upozorenja poput one koja je već danas bila uspostavljena u trajanju od jednog sata.

Podsetimo, zemljoradnici su danas imali razgovore predsednicom tehničke Vlade Srbije sa Anom Brnabić, ali su otišli nezadovoljni ponudom koju su dobili.

(Autonomija)

1660236573884.png

Poljoprivrendnici su ponovo blokirali delove Novog Sada, blokada upozorenja trajaće sat vremena

Poljoprivrendnici su ponovo blokirali delove Novog Sada, blokada upozorenja trajaće sat vremena 1

danas 17:30

Poljoprivrendnici su ponovo blokirali Varadinski most, ceo Bulevar Mihajla Pupina sve do raskrsnice sa Jevrejskom ulicom danas oko 18 časova. Traktori su postavljeni u sve sporedne ulice tako da se ne može proći na mesto blokade sa bilo koje strane.

Poljoprivrednici kažu da će propuštati kola sa malom decom i hitne službe. Posle sastanka u Vladi, oni su poslali nove zahteve ali odgovore nisu još dobili pa su krenuli u novu blokadu.
Blokada će da traje do sat vremena. Ovo je druga blokada upozorenja danas. Nakon 20 časova paori će odlučiti šta dalje. Da li će opet blokirati saobraćaj.

Nakon pregovora sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom poljoprivrede Branisalvom Nedimovićem, nezadovoni odgovorom na zahteve Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije poslala je Vladi Srbije izmenjene zahteve i dala rok da nadležni odgovore večeras do 20 časova.Ranije su najavili su ako do tada ne dobiju odgovore radikalizovati proteste širom Srbije.

Na današnjim razgovorima u Vladi zahtevi poljoprivrednika su odbijeni, zbog čega su polljoprivrednici blokirali Novi Sad.

Blokada Bulevara Mihajla Pupina, u delu između Jevrejske ulice, Varadinskog mosta, trenutno je obustavljena, dok ne stigne odgovor od Vlade
O daljim koracima, poljoprvrednici će odlučivati na sastncima tokom dana

Ranije su najavili radikalizaciju protesta u slučaju da njihovi zahtevi ne budu ispunjeni. To podrazumeva blokadu raskrsnice kod Futoške pijace, ukoliko njihovi zahtevi ne budu ispunjeni .

Trenutno je ispred Banovine stotinjak traktora.

Back