Protest novinara ispred britanske ambasade u Beogradu zbog najavljenog izručenja Asanža

Rusija je poznata kao nedemokratska zemlja.
bilo nekad u komunisticko vreme, sada, od skora su se demokratizovali, a mi smo postali nedemokratska, cak kazu libtards sami da nam je demokratija ugrozena, kazu, a prvo su pokrali izbore

spec. za tebe, postajemo diktatura sve vise, a odricemo se demokratije, stvari se menjaju:
The US Is Now Closer To A Dictatorship Than A Democratic Republic
Zuesse: Only Fools Don't Yet Recognize That America Has Become A Dictatorship
How China Inspired US ‘Public Health’ Authorities to Use Information Warfare Against the American People
by TDB - Wednesday, Sep 01, 2021 - 13:05
… Justin Trudeau recently fawned over the CCP’s “basic dictatorship” : “There’s a level of admiration I actually have for China. Their basic dictatorship is actually allowing them to turn their economy

trudo, kastrovo kopile se divi kineskoj diktaturi, pa kud ces veci dokaz? bajdenova banda na plateznom spisku kineske komunisticke partije - pa kud ces veci dokaz da smo prsli?

Da li smatraš da je otvorenije društvo Amerika ili Rusija u ovom momentu
lome se koplja, tek ce se videti

ali definitivno od korona diktature, izjava "ja sam nauka" i sada "mi posedujemo nauku", te onda, "mi posedujemo istinu", zabraniti svakoga ko misli svojom glavom, satanizovati ili zabraniti/eliminisati opoziciju i svakog nezavisnog intelektualca... definitivno mi postajemo diktatorska zemlja, orvelova 1984 sa ministarstvom za istinu

Kanye West Blasts ‘Liberal Nazi’ Group ‘Mob’ And Explains Exactly Why He Triggered The Cult With ‘White Lives Matter’ T-Shirts: ‘The Main Thing We Have Is God On Our Side’ (WATCH)

if I said that I like Trump that my career would be over, that my life would be over,” he said. “They said stuff like, ‘People get killed for wearing a hat.’ They threatened my life. They basically said that I would be killed for wearing the hat.

to demokratija? ne, u usa vlada mafijaski kult nacista koji su, gle ironije, isturili pedohitlera da nas podyebavaju jos, a liberalizam im je samo paravan

Poslednja izmena:
gde je replika na ovo? jel razumeo neko engleski, ili badava postavljam?
postajemo diktatura sve vise, a odricemo se demokratije, stvari se menjaju:
The US Is Now Closer To A Dictatorship Than A Democratic Republic
Zuesse: Only Fools Don't Yet Recognize That America Has Become A Dictatorship
How China Inspired US ‘Public Health’ Authorities to Use Information Warfare Against the American People
by TDB - Wednesday, Sep 01, 2021 - 13:05
… Justin Trudeau recently fawned over the CCP’s “basic dictatorship” : “There’s a level of admiration I actually have for China. Their basic dictatorship is actually allowing them to turn their economy

Poslednja izmena:
nije on ispo ovca, vec mi ko narod covjecanstvo smo ispali ovce..njegova priroda i licnost su prosto takvi i nije mogo odustati iako je znao da ce na kraju ostati sam..sad poznate glumice sijeku kosu u znak protesta i podrske iranu..sve je to scenario koji ide u korist americkim buducim ciljevima da se i iran pokloni pred nato...

sto te glumice nisu online podrzale izrucenje anne socolas britaniji za ubistvo tinejdzera 2019..ne, vec ko zena diplomate dobila imunitet da napusti britaniju i sad ko online iz amerike dolazi na sudnicu..kakva lakrdija od drustva..a ameri prosto 100Ka...zato ih malo priroda drnda, ian i ostali svake godine..
Nisam ni rekao da je on ispao ovca, već mi.

Back