Protest novinara ispred britanske ambasade u Beogradu zbog najavljenog izručenja Asanža

ecio94

Domaćin
Poruka
3.426
Sindikat novinara Srbije (SINOS), Udruženje novinara Srbije (UNS) i Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) održaće sutra, u subotu, u 13:00 časova, protest prekoputa Ambasade Velike Britanije u Beogradu povodom odluke britanskog pravosudja da osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža izruče u SAD.

Ta udruženja i sindikat su u današnjem saopštenju pozvali novinare da se pridruže protestu noseći svoje pres- prsluke i novinarske legitimacije.

U isto vreme, kako su naveli, biće održan protest i u Velikoj Britaniji, gde će više od 3.000 ljudi opkoliti zgradu Parlamenta u Londonu, zahtevajući Asanžovu slobodu.

Članovu sindikata Medjunarodne federacije novinara (IFJ), Evropske federacije novinara (EFJ) i članovi britanske Nacionalne unije novinara (NUJ) pridružiće se tom skupu.

Asanž je osnivač medijske organizacije "Vikiliks" koja je do 2015. godine objavila bazu podataka sa više od 10 miliona poverljivih dokumenata, zbog čega je uhapšen 2019. godine u Londonu, kada mu je Ekvador ukinuo sedmogodišnji azil.

Velika Britanija u junu je odobrila izručenje Asanža u SAD, na šta je on podneo žalbu. U slučaju izručenja, Asanž bi u SAD mogao da bude osudjen na 175 godina zatvora zbog krivičnog dela špijunaže u vezi s materijalom objavljenim na "Vikiliksu".

https://insajder.net/prenosimo/prot...-u-beogradu-zbog-najavljenog-izrucenja-asanza

Kako nema, želim da mlade odvratim od kriminala (rusofilije).

Vidite da je ovaj završio na doživotnoj robiji
napiso sam da ti je mozak ko svicarski sir, i opet cu da izjavim..jer pricas glupisti i prosto ne kontam kako ti se dozvoljava da pises glupost i lupetas svaki dan..covjek nema veze za rusijom jbt prosto si zatupljena ko licnost..

napiso sam da ti je mozak ko svicarski sir, i opet cu da izjavim..jer pricas glupisti i prosto ne kontam kako ti se dozvoljava da pises glupost i lupetas svaki dan..covjek nema veze za rusijom jbt prosto si zatupljena ko licnost..
Ma daj molim te.

Wikileaks je samo FSB front organizacija

Ovo je jedna od najglupljih tehnika ruske propagande.

Naime nabrajanje nepovezanih zemalja.

Evo navedi mi datum američke invazije na Jemen, s koliko vojnika je udareno, koliko od njih je poginulo i tome slično
Ne moraš da izvršiš invaziju na neku zemlju da bi činio zločine tamo, kapiraš? Ili moram da ti crtam. Evo na primer tvoja draga Amerika, uvek je slala vojsku u "mirovne misije" ,a sa strane pljačkala i ubijala civile.

Ne moraš da izvršiš invaziju na neku zemlju da bi činio zločine tamo, kapiraš? Ili moram da ti crtam. Evo na primer tvoja draga Amerika, uvek je slala vojsku u "mirovne misije" ,a sa strane pljačkala i ubijala civile.
Sad ćeš da se pravdaš da si bio mali.

Ali za vreme Krstaškog napada na Bilad ar-Rafidayn (Irak) sigurno uopšte nisi ni navijao za pravu stranu.

zbog ovakvih primjera prema julianu nije ni cudo zasto novinari samo pisu o glupostima sta je radila andjela vjestica, ko je koga osamario u zadruzi i tako slicne teme..sistem ih gura da pisu o glupostima..
Ja sam lepo rekao da je Asanž rizikovao svoj život ne bi li svetu otvorio oči. Ali, jednom ovca, uvek ovca.

nije on ispo ovca, vec mi ko narod covjecanstvo smo ispali ovce..njegova priroda i licnost su prosto takvi i nije mogo odustati iako je znao da ce na kraju ostati sam..sad poznate glumice sijeku kosu u znak protesta i podrske iranu..sve je to scenario koji ide u korist americkim buducim ciljevima da se i iran pokloni pred nato...

sto te glumice nisu online podrzale izrucenje anne socolas britaniji za ubistvo tinejdzera 2019..ne, vec ko zena diplomate dobila imunitet da napusti britaniju i sad ko online iz amerike dolazi na sudnicu..kakva lakrdija od drustva..a ameri prosto 100Ka...zato ih malo priroda drnda, ian i ostali svake godine..

nije on ispo ovca, vec mi ko narod covjecanstvo smo ispali ovce..njegova priroda i licnost su prosto takvi i nije mogo odustati iako je znao da ce na kraju ostati sam..sad poznate glumice sijeku kosu u znak protesta i podrske iranu..sve je to scenario koji ide u korist americkim buducim ciljevima da se i iran pokloni pred nato...

sto te glumice nisu online podrzale izrucenje anne socolas britaniji za ubistvo tinejdzera 2019..ne, vec ko zena diplomate dobila imunitet da napusti britaniju i sad ko online iz amerike dolazi na sudnicu..kakva lakrdija od drustva..a ameri prosto 100Ka...zato ih malo priroda drnda, ian i ostali svake godine..
ne mozes tako da pojednostavljujes stvari, vec bi morali da se nadjemo negde na pola puta

Pazi jedno je kad se ti zalažeš da demokratske zemlje postanu još bolje.

A sasvim drugo kad Šuruješ s najkriminalnijim režimima sveta, kao što se Snowden sakrio u Rusiju.

To je kao da se zabarikadiraš u kući džefrija damera, sa zahtevom da se u svetu više povede računa o lepom ponašanju

A sasvim drugo kad Šuruješ s najkriminalnijim režimima sveta, kao što se Snowden sakrio u Rusiju.
jel pokrali izbore u rusiji? nisu! e, pa molim lepo, ovde jesu:

“There’s a Lot of People Looking Back Going: “You Know, Maybe that Election Was Stolen”” – Christina Bobb on the 2020 Election

ja mislim da si ti samo ljubomorna na krist-ininu lepotu, vidi, muhamedino
1665236795778.png

Back