adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.196
Dobru šalu napraviti - za to je potrebna inteligencija ali previše se očekuje od tebe, zar ne?За оним емуом?
Ма, то сам се само шалио, не мораш...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobru šalu napraviti - za to je potrebna inteligencija ali previše se očekuje od tebe, zar ne?За оним емуом?
Ма, то сам се само шалио, не мораш...![]()
Поднеси то са бар мало достојанства, или настави да јуриш птицу тркачицу...Dobru šalu napraviti - za to je potrebna inteligencija ali previše se očekuje od tebe, zar ne?
Šta god. Uglavnom, Bosanci nastanjeni u Bosni nema šta da se osećaju ugroženim blokadama u Srbiji.Поднеси то са бар мало достојанства, или настави да јуриш птицу тркачицу...
Одживи свој цртани филм!
Као и Босанци у Аустралији, па се ипак јављају са својим про-- муслиманским идејама.Šta god. Uglavnom, Bosanci nastanjeni u Bosni nema šta da se osećaju ugroženim blokadama u Srbiji.

Ne znam, pitaj ukućaneКао и Босанци у Аустралији, па се ипак јављају са својим про-- муслиманским идејама.
А откуд оно беше- муслимани у Босни?
Колико сам ја упознат- Мека и Медина су нешто југоисточно...?![]()
Они знају, питам тебе.Ne znam, pitaj ukućane
I šta kažu?Они знају, питам тебе.
Знаш ти тачно шта могу да кажу, ако знају; хоћу да чујем тебе.I šta kažu?
Ok, ziniхоћу да чујем тебе.
Како објаснити неком разлику између протеста и изазивања нереда и прављења хаоса, ако се он прави блесав?![]()
Ооо, не правим ја вас блесавима, не треба ту вама помоћ.Како теби објаснити који нас све прави блесавим
Ооо, не правим ја вас блесавима, не треба ту вама помоћ.
Затворите и блокирајте кладионице, фраери; протестујте тамо, не заеббавајте обичан свет.
Ако смете.![]()