Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је веће светогрђе него дуга на икони.
Pazi šta pišu tvoje šiptarske gazde u tom članku:
"Када је дошао на власт 2012. године у северном делу Косова и Метохије у општинама су председници били искључиво Срби
јер је такав и национални састав".
Zaboravili su samo da napišu da je tzv. "Kosovo" proglasilo nezavisnost i postavilo granične prelaze dok su
vaše (i njihove) gazde bile na vlasti.
P.S.
Lep ti je nick, pasuje ti 100%.
Pazi šta pišu tvoje šiptarske gazde u tom članku:
"Када је дошао на власт 2012. године у северном делу Косова и Метохије у општинама су председници били искључиво Срби
Zaboravili su samo da napišu da je tzv. "Kosovo" proglasilo nezavisnost i postavilo granične prelaze dok su
P.S.
Čuo sam i ja jedan.Kaže naš protestant kada ide na proteste, a komšinica ga pita komšija gde ideš?
Komšija odgovrara idem na proteste da oborim Vućića.
Umesto Vučića obori komšinicu.
posle jako dugog vremena gledah nasu tv, cirilicu na hepiju... onaj vladusic jedini normalan lik...a svi ostali zapenili brane vucica a sve lose kada pricaju o drzavama koje nemaju pravdu i ne znaju posao kao da opisuju nasu sns SrbijuČuo sam i ja jedan.
Pita jedan uhlebljen na određeno u opštini drugog:
- Ideš li 26. na produženje ugovora?
Ne znam šta da ti kažem za njega sem udba što važi i za sve njih.posle jako dugog vremena gledah nasu tv, cirilicu na hepiju... onaj vladusic jedini normalan lik...a svi ostali zapenili brane vucica a sve lose kada pricaju o drzavama koje nemaju pravdu i ne znaju posao kao da opisuju nasu sns Srbiju
bokan po obicaju pametan ali po zadatku..tragicno da takav intelektualac svoju makijavelstinu koja je vise nego vesta, koristi i prodaje ko slepac za lovu.
znamNe znam šta da ti kažem za njega sem udba što važi i za sve njih.
znam
ali zna znanje
FDU
takvi smo svi odande![]()
ali niko od njih nece da kaze sustinu vezanu za Srbiju
izmedju sns retarda i nekog namazanog poncija gde bi bio optuzen za blasfemiju, ako se vec mora na iknviziciju onda bolje makijaveli...barem ce da mi lepse i estetski zakuca eksere...sns retardi kako grade puteve i kuce po srbiji, to bi bilo mucenje batoo...znaci tantalNe znam šta da ti kažem sem da bi bio idealan inkvizitor.
Ma on je sišao sa uma odavno.izmedju sns retarda i nekog namazanog poncija gde bi bio optuzen za blasfemiju, ako se vec mora na iknviziciju onda bolje makijaveli...barem ce da mi lepse i estetski zakuca eksere...sns retardi kako grade puteve i kuce po srbiji, to bi bilo mucenje batoo...znaci tantal![]()
ponekad citam duze eksplikacije njihovih...da udjem u najcistiji um tog zla. i tacno vidim tacke gde naoko fina prica koja ima uporiste u istoriji i umetnosti predje u laz i propagandu. valjda prof. deformacija, a on to ume...90 posto drugih to ne zna ni kako da spoji pa deluje nakaradno.Ma on je sišao sa uma odavno.
Zato se i uklapa u mentalni profil hunte.
Da je iole normalan zaziralo bi zlo od njega.
aritsotel bi ti lupio cvrgu sto etiketiras svakoga u besu i nemoci od poraznosti izdaje sa kojom je suocena cela srbijaPazi šta pišu tvoje šiptarske gazde u tom članku:
P.S.
inace zanimljiva stvar se desila u toj emisiji gde je bio vrzic, onaj jadnik djurdjev, neki opskuran lik sto je studirao u oslu i vladusic koji je koliko toliko osvetlao obraz srbije iako mu je mrdalo rame kod nekih izjava sto znaci da je lagao kao pas, ali dobro.Ma on je sišao sa uma odavno.
Zato se i uklapa u mentalni profil hunte.
Da je iole normalan zaziralo bi zlo od njega.
vucica ce znaci braniti siledzije iz bosne, sa kosova i iz makedonije...ne znam za poslednje kakvi su u svom poslu, ali prethodne dve grupacije su vec pokazale zavidne vestine na poslednjim protestima kada su demonstrirali svoje demokratske vestine ubedjivanja naroda da misli pogresno.Nije li to mešanje u unutrašnja politička pitanja susedne države?
Ili i dalje umišljate da će i ubuduće Srbima svi okolo određivati kako će da žive bez da se pitaju?