Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam za postavljanje neizabrane vlasti kao nove , ali od onih primera gde su gurali organizaciju i funkcionisanje po svaku cenu i uspesno.
primer tip je iz sps postave ga za direktora komunalnog , on uredi. Prebace ga za dir bolnice on uredi , prebace ga za direktora vodotoka nekog malog kraja on uredi.
Nisam za megalomane koji znaju I razumeju vlast, balkanci su znaci umisljeni , neobjektivni I koruptivni. Bice sjasi kurta da uzjase murta

Već sam na ovoj temi ranije upozorio da politička alavost dela opozicije može da uguši proteste.

Drug Đilas mora da shvati da bar dve trećine onih koji protestuju ne čine to zbog njega i dobrobiti njegove političke opcije a ponajmanje kombinacija koje on i njegovi mentori imaju na umu.

Ali dve okolnosti idu na ruku protestima bez obzira na njegovo neumesno nadguravanje sa ciljem da nametne svoje vođstvo.

Kontramiing odnosno ono što će se na njemu zbivati i biti rečeno biće najveća antireklama hunti. Drugi faktor je potpuno unezvereno ponašanje njenih čelnika ali i nižih izvršilaca tiraninove volje.

Poljoprivrednici kad su blokirali puteve, izašli su sa striktno definisanim uslovima, i našla se neka sredina.
Ovo je striktno divljaštvo, pesma, lajvovi, alkohol...hoćemo....(šta?) svet bez nasilja? kako?
Izašla mladja generacija sa drugarima da se provedu, doneli muziku i piće, drže telefone za lajv strim. Video sam i nekog repera sa limenkom kako se kezi...
И шта си још видео?

Samo što teško da će bilo koji zahtev biti ispunjen i na kraju će biti glasajte za Đilasa i Žutu patku ako hoćete da se nešto ispuni.
И не мора да буде баш тако.

Зашто све посматрати као већ виђено. Свет је данас у превирању и стално искачу неке нове појаве које нисмо до сад видели.

Из описаног нашег колеге видимо да су ти млади људи сви за Европу, јер где крезави гласач СНС зна шта је лајв стрим и игра уз како каже колега ваљда рок. Јер народњаке практикује СНС кадар оличен на новим неуроспхијатријским техникама скидања са стреса, које да су паметни могли би да представе СЗО и да уђу у уџбенике.

Мени то личи када се тако са презиром представља народ који мирно протестује као неко теже русофилство? Колега Марко, разуверите ме :roll:

Из описаног нашег колеге видимо да су ти млади људи сви за Европу, јер где крезави гласач СНС зна шта је лајв стрим и игра уз како каже колега ваљда рок. Јер народњаке практикује СНС кадар оличен на новим неуроспхијатријским техникама скидања са стреса, које да су паметни могли би да представе СЗО и да уђу у уџбенике.

Мени то личи када се тако са презиром представља народ који мирно протестује као неко теже русофилство? Колега Марко, разуверите ме :roll:
https://informer.rs/vesti/politika/795388/napad-policajca

https://www.alo.rs/vesti/politika/7...-neredi-na-protestu-protiv-nasilja-video/vest

Ali meni je mnogo lakše da kažem da lažem ko konj :)

Pristojniji protest u Srbiji nisam video ali se hunta i njeni botovi nadaju da će pomoću laži, podmetačina ali i svojih opozicionih tajnih saveza uspeti da ga uguše.

Varaju se.
Мене је изненадило заиста јер знам како је када Србину пређеш границу. А граница је пређена. Само је питање тренутка ако ове дилеје са власти наставе са провокацијама народа, када ће туга и бол прећи у бес.

Ali meni je mnogo lakše da kažem da lažem ko konj :)
Ма не лажете ви колега. Ви сте колега као неки црногорац када устане ујутру и види море кроз прозор па му пева: О море, ти велика просторијо.

Тако сте и ви, али пошто нисте црногорац, видели сте пиво и чули музику у оној мртвачкој тишини као кад се траже тартуфи, а нема их баш у Србији.

Back