Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kazu mi ovde da je satanizam ipak jaka rec.

Boze, vidis li. Sta ce roditelji ubijene dece reci na ovaj preformans nekih bolesnika u skoli kojima je ovako inteligentna ideja dosla iz dupeta.
Doktorka poslata iz ministarstva u OŠ Ribnikar uvela je đake u odeljenje pustila narodnu muziku, đacima rekla da se uhvate za ruke i povežu sa dušama poginule dece. SKANDAL

Pa organizatori "prosvjeda" koji će da jure nekoga po ulicama...
Pa da nekome otkidaju glavu...
Pa će neistomišljenici da plivaju po Savi...
Pa će nekim televizijama da se otme imovina i da stranim institucijama...
Извор: веруј ми. Па добро, да ти верујемо, ево.

Организатори протеста можда неће, али кад-тад неко хоће, сигурно. Као ономад Весића. Сви смо пуни наде, а нада умире последња.

To nije istina.

Poslednja izmena od moderatora:
Ti ljudi će izaći, oni će šetati..ali će se vratiti na svoje pozicije, i biće deo sistema. Jer najveći problem čoveka je što mora da jede, a to je taj uslov ako hoćeš da postojiš, svi znamo na šta to liči, voleo ili ne. Ništa se spektakularno neće desiti, nakon ovoga.
A oružje će predati samo dobri i pošteni, oni koji su nasledili od oca ili dede nelegalno već nabavljeno oružje, i gledaju da ga se otarase. Oni drugi, neće im biti ni na kraj pameti, jer nisu ih ni nabavili iz poštenih razloga.

A kazu mi ovde da je satanizam ipak jaka rec.

Boze, vidis li. Sta ce roditelji ubijene dece reci na ovaj preformans nekih bolesnika u skoli kojima je ovako inteligentna ideja dosla iz dupeta.

pazi da sam JA rekao ovo što je ovaj roditelj rekao dobio bi ban na 7 dana
a već sam dobijao na 2-3 dana zbog izjava o ovom zločinu, kako svašta pričam, itd...
msm da će tek posle ovoga narod da ispizdi, ovo se ne smiruje, ne vredi
eno snimka onog UBICE nekog slavnića iz zadruge mi nemamo POJMA da to i postoji
razumeŠ
a taman će stati kiša do subote!
neće se ovo tako lako smiriti, a ne....i ne treba!

Paralelna stvarnost režimskih medija​

računaj da tako kako broje protestante da tako i broje
IZBORNE GLASOVE!

Ti ljudi će izaći, oni će šetati..ali će se vratiti na svoje pozicije, i biće deo sistema. Jer najveći problem čoveka je što mora da jede, a to je taj uslov ako hoćeš da postojiš, svi znamo na šta to liči, voleo ili ne. Ništa se spektakularno neće desiti, nakon ovoga.
A oružje će predati samo dobri i pošteni, oni koji su nasledili od oca ili dede nelegalno već nabavljeno oružje, i gledaju da ga se otarase. Oni drugi, neće im biti ni na kraj pameti, jer nisu ih ni nabavili iz poštenih razloga.

neće ne pratiš horoskop sve više ljudi progledava bez želje za povratkom na starom
ima ih JAKO PUNO doba vodolije KREĆE IZ SRBIJE!
pre vremena....na sreću!

neće ne pratiš horoskop sve više ljudi progledava bez želje za povratkom na starom
ima ih JAKO PUNO doba vodolije KREĆE IZ SRBIJE!
pre vremena....na sreću!
Sve to stoji. Ali ovo neće imati veliki zamah u promeni, SADA.
Imaće ali postepeno, vremenski kako se budu dešavala talasanja naroda.
Ovo kao ovo pokrenuće samo neke minimalne promene da se zadovolji masa.
Setimo se mitinga za vreme korone, jao kako lepi skupovi pa pesme, milina, biće promene...trt, svi nazad svojim kućama, istrošili se fizički, promene minimalne ako ne nikakve. A onaj Nogo mi bio najači dok se reklamirao ako se sećaš, istošio ljude fizički bezveze...a i mentalno ih uzdigao prilično (pa i mene, ono kao 3 kafe odjednom) da bi bili patosirani na kraju.

FwoLmQ0WAAAo7IH

Vučićeva vlast se klima verovatno samo u BG ali fora je što će spojiti te izbore sa parlamentarnim na jesen ili sledeće godine pa se možda opet izvuče. Cvijetin je rekao ako opozicija opet pristane da budu izbori na dva nivoa istog dana onda svi oni rade za Vučića.

Poljoprivrednici kad su blokirali puteve, izašli su sa striktno definisanim uslovima, i našla se neka sredina.
Ovo je striktno divljaštvo, pesma, lajvovi, alkohol...hoćemo....(šta?) svet bez nasilja? kako?
Izašla mladja generacija sa drugarima da se provedu, doneli muziku i piće, drže telefone za lajv strim. Video sam i nekog repera sa limenkom kako se kezi...

Nije.
Vrti se na svim televizijama, po društvenim mrežama...
Аха, зато треба да те неко овде моли да цитираш или окачиш линк, и да лажи које бесрамно пишеш демантује.

Поздрави премијерку на следећој додели страначких задужења и реци јој да тај микрофон није њен тата платио и да она ту није постављена да би људе називала говнарима и то јавно и отворено, пред камерама. Олош и шљам друштва, онај најгори, који хвалите и подржавате поносно.

naravno da mi iz hrvatske podržavamo zdravorazumne ljude u srbiji, naravno da žalimo zbog tragedija koje su snašle običnog malog čovjeka uslijed eksplozije smrtonosnog nasilja u srbiji... i naravno da podržavamo one političke snage u srbiji koje su proeuropski orijentirane i koje iskreno žele u političkoj areni svoje države ali i okruženja promovirati politike snošljivosti, uvažavanja, iskorijenjivanja smrtonosnog nasilja prema bilo komu a posebno prema ranjivim skupinama, i naravno da hrvatski čjudi podupiru promjenu političkog huškačkog narativa koji koristi aktualni srbijanski predsjednik i aktualni srbijanski predsjednik vlade.... ustrajte u dosezanju političkih ciljeva, koji bi trebali jamčiti boljitak čovjeku, jedinki unutar srbijanskog društva...

Zdravorazumni Hrvati su oni koji žele savez sa Srbima oko pitanja Bosne. Ti si prijatelju podrškom prema Americi potpuno pljunuo na realne interese svog naroda. Srećom znam za masu Hrvata koji podržavaju Ruse, to pokazuje da ima nade za bratsku Hrvatsku. Ipak smo mi južni sloveni, deo slovenskog korpusa kao i Rusi. Slovenska braća protiv američkog mordora, protiv nakaznog američkog kapitalizma i sistema vrednosti gde klijaju svi najgori oblici nemorala, destrukcije, bezobrazluka, drogiranja, opijanja, samouništenja. Ne kažem da i u Rusiji nema nemorala, ali u poredjenju sa Amerima Rusi su kao i Kinezi primer morala i čistote.

Prebaci se na pravu stranu dok još nije kasno, nas Srbe zanima savez sa Hrvatima i budući suživot, a ne dalji ratovi. Nećemo dozvoliti da amerikanci preko okeana - ta mešavina meksikanaca, marokanaca, belaca i ko zna još čega nama Slovenima diktira život i sistem vrednosti. Borimo se za interese slovenskih naroda svom silom, kakva Amerika, kakva EU... EU može ali uz Ruse i Nemce kao predvodnike... urazumi se dok još nije kasno prijatelju, velika je istina da su Srbi i Hrvati zapravo isti narod koji je istorija podelila... ja mislim da ćemo kroz dvesta godina svi biti u istoj državi... ako Amerika pobedi uništiće nas, dovešće ovde Turke i Marokance i teraće nas da se mešamo sa drugima jer to je američki model, oni su tako nastali, kao bućkuriš svega i svačega. Budimo ozbiljni ljudi...

Back