ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.805
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си се заплео ко пиле у кучине....Ja ne tvrdim da im tece.Meni je zasmetalo sto na proteste idu oni koji imaju i koji su okaceni na drzavnu sisu.
Dao im je qurac, jedino što vaše gazde nisu dale i prodale šiptarima je priznanje Kosova.Sta se siptari raduju kad im je vucic sve dao, treba spomenik da mu podignu usred Tirane.
Јој, мени су сви дебилни. И Пинк и Н1. Све је то иста багра. И сви раде за истог газду.А зашто ти је Видојковић дебилан?
Kad vidim kako su rvatski i šiptarski političari i njihovi mediji oduševljeni "protestom",
sve mi je jasno, ne treba niko da mi objašnjava čije je to maslo i čemu služi.
Не прди.Nemaš ti ni malo stida kao ni Vučić.
Priznao je laznu "republjiku Kosovo" jesi ti slep ?Dao im je qurac, jedino što vaše gazde nisu dale i prodale šiptarima je priznanje Kosova.
Ali polako, sve će to da dođe na svoje, KiM je srpski i ostaće srpski.
Izuzev ako vaše izdajničke gazde ne dođu ponovo na vlast.
Što će se desiti ... nikada.
A vi možete da sendvičarite na još 100 "protesta".
Priznao je laznu "republjiku Kosovo" jesi ti slep ?
Sve im je dao, povukao je sve institucije i dopustio da pucaju, ubijau i sikaniraju srpski narod.
ja to isto govorim samo u BG za to brine mozda 10% populacije...
zato i ne traze smenu Vucica vec Rema i ko zna kojeg ***** gasica
Ti Beogradjani nisu pravi Srbi, samo pravi Srbi brinu sta ce biti sa Kosmetom.ja to isto govorim samo u BG za to brine mozda 10% populacije...
zato i ne traze smenu Vucica vec Rema i ko zna kojeg ***** gasica
Могуће....и не сумњам да је Истина.Јој, мени су сви дебилни. И Пинк и Н1. Све је то иста багра. И сви раде за истог газду.
Protest je kod Skupstine sve van toga je glupost i razvodnjavanje.Formalno oni se deru svi DOLE VUCIC, ali brzebolje beze na Gazelu

20 ha mozda ovde u Svici. U Srbiji je to sitna zemlja za raskosan zivot.Могуће....и не сумњам да је Истина.
Али такође сам уверен да Син неког Земљопоседника од 20+ Хектара треба и може да вози Ламбарџинија
а НЕ неки председников Кум!
N e jedi Vucica.Не прди.
To ti je oko 35 jutra kako vi kazete u Vojvodini, inace bez 100 jutra nista.20 ha mozda ovde u Svici. U Srbiji je to sitna zemlja za raskosan zivot.
Ti Beogradjani nisu pravi Srbi, samo pravi Srbi brinu sta ce biti sa Kosmetom.
Пољопривреднике здушно подржавам.Могуће....и не сумњам да је Истина.
Али такође сам уверен да Син неког Земљопоседника од 20+ Хектара треба и може да вози Ламбарџинија
а НЕ неки председников Кум!
Ne moram i ne pada mi na pamet da idem.И сарајевски мрзитељи свега српског. Иди на Кликс.баааааа и види коментаре.
Tacno tako, vidim razumes se. Znaci preko 50 jutara zemlje (jutro je 3/4 ha), moze da se prica. Ako obradjujes, ako ne onda u arendu.To ti je oko 35 jutra kako vi kazete u Vojvodini, inace bez 100 jutra nista.
Bas tako, pa ja sam seljak ja se ne stidim toga.Tacno tako, vidim razumes se. Znaci preko 50 jutara zemlje (jutro je 3/4 ha), moze da se prica. Ako obradjujes, ako ne onda u arendu.
100 jutara je vec da si pravi baja i tu vec moze neki luksuzniji zivot.