Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gradjanska Srbija 80% BG dala je precutno zeleno svetlo Vucicu da preda Kosovo i uvede sankcije Rusiji.

Zato je sad Sormaz omiljeni lik Danas-ovcima.

I zato se i na protestu strogo pazi da ne padne Vucic i zato i idu na Gazelu, Avalu, Pizdince...

gradjanska Srbija 80% BG dala je precutno zeleno svetlo Vucicu da preda Kosovo i uvede sankcije Rusiji.

Zato je sad Sormaz omiljeni lik Danas-ovcima.

I zato se i na protestu strogo pazi da ne padne Vucic i zato i idu na Gazelu, Avalu, Pizdince...
gresis, pusti ti te fore vas koji se ne razumete u takticki manevar, jer je3dnom kada se stvroi kriticna, masa, posle to sto ti kazes

ne zna svako kako se ruse izdajnici, cuti i radi svoj deo posla, a za takticko operativne i strategijski plan, ima ko da misli umesto tebe

jel trazio vucic i njegova sekta da se prebrojimo prvo na ulicima koga ima vise? e. pa sta je trazio, to i dobija.

150.000 nas na ulicama posle njegovog kontramitinga, u subotu, i molim lepo ima da leti s vlasti

svi iz srbije koje je kao ovce sns sekta dovukla neka se sklone negde po beogradu, neka probdiju noc, a neka potom u subotu dodju da se slikaju na nasem mitingu! ako su se preko noci POKAJALI!

Poslednja izmena:
gresis, pusti ti te fore vas koji se ne razumete u takticki manevar, jer je3dnom kada se stvroi kriticna, masa, posle to sto ti kazes

sta bi bila kriticna masa? Bilo je vise ljudi nego 5.oktobra kad je pao Milosevic.

Sledece subote bice 50000 ljudi itd...

Ugasice se i ovi protesti, a sledeci ce biti mozda ako nam se desi neki Brejvik ili gore.

a od stranog placenika, do domaceg izdajnika, samo je jedan korak, secas se sloba sta je rekao?
Strani plaćenik zato što radim u stranoj firmi?
Ja kad sam imao svoju firmu, žuti su bili na vlasti, nema tendera koji nije bio namešten.
Zato sam i prešao u ovu firmu.
I sad bi ti isti lopovi ponovo da dođu na vlast?

p.s. nemoj da se vredjamo vise, nije konstruktivno
Ne vređam ja nikoga, izuzev onih koje istina vređa.

Strani plaćenik zato što radim u stranoj firmi?
Ja kad sam imao svoju firmu, žuti su bili na vlasti, nema tendera koji nije bio namešten.
Zato sam i prešao u ovu firmu.

Ne vređam ja nikoga, izuzev onih koje istina vređa.

ne znam zasto ali verujem ti.

SNS preduzetje je najjaca kompanija ikad osnovana u Zrbiji.

То је било пре неколико година, бајата ствар..То са Зораном Марјановићем.

Sva ta zastarevanja dovela su do akumulacije nezadovoljstva koje je pre tri nedelje eskaliralo.

A kako znam da nisi kratkotalasna osoba siguran sam da i sama uviđaš da je glorifikacija ubica svakako moguć okidač za slične patologije koja pate za opštenarodnom pažnjom.

Postoje trenuci u istoriji kada je od najveće važnosti biti na strani svetlosti čak iako to podrazumeva ličnu žrtvu.

Jer kada privilegovana deca počnu da pucaju u ostalu decu iz potpuno sumanutih pobuda - to je ultracrveni alarm. Ne može biti crveniji od ovoga koji se nama upalio.

Pa ja nisam taj koji djilasa naziva gospodinom, tadic mi pametno zbori i dan-danas, ali nisam ni za njega, jer zasto je predao vlast?.... sta da ti kazem?
ja sam za ovu patriotsku verziju tipa obradovica, boskica, parovica itd znaci za nove, a ne za stare, tj. iste ljude, kako ti kazes. Ima tu da se probere dobrih ljudi, koji su novi, nisu isti kao ovi do sada. Nadam se da se bar sada razumesmo.

Sva ta zastarevanja dovela su do akumulacije nezadovoljstva koje je pre tri nedelje eskaliralo.

A kako znam da nisi kratkotalasna osoba siguran sam da i sama uviđaš da je glorifikacija ubica svakako moguć okidač za slične patologije koja pate za opštenarodnom pažnjom.

Postoje trenuci u istoriji kada je od najveće važnosti biti na strani svetlosti čak iako to podrazumeva ličnu žrtvu.

Jer kada privilegovana deca počnu da pucaju u ostalu decu iz potpuno sumanutih pobuda - to je ultracrveni alarm. Ne može biti crveniji od ovoga koji se nama upalio.

ultracrveni za BG. Da se nedaj Boze desilo u nekoj zapizdini ne bi bilo ovako. Ali, oh, uzasa... u krugu dvojke... moramo ostro da setamo...

Milan Vilic kaze da su on i Vilibald Eric vikali na ljude i govorili im da ne idu u setnju na Gazelu, ali da se niko nije obazirao, samo su nastavili kao hipnotisani...

znaci masa nece da rusi VUCICA.

ultracrveni za BG. Da se nedaj Boze desilo u nekoj zapizdini ne bi bilo ovako. Ali, oh, uzasa... u krugu dvojke... moramo ostro da setamo...
Ja bih šetao i da se dogodilo, ne daj Bože, na nekom drugom mestu.

I jednako sam deo protesta zbog Mladenovca.

Da je organizovan protest jednako bih se pojavio i tamo ali iz nekog razloga Mladenovčani ne vide potrebu za tim.

Колико је људи било на протесту? Миливојевић: Више од 200.000, више него 5. окт.

gotov je, kao sloba!
protest-srbija-protiv-nasilja-3-300x200.jpg

Milan Vilic kaze da su on i Vilibald Eric vikali na ljude i govorili im da ne idu u setnju na Gazelu, ali da se niko nije obazirao, samo su nastavili kao hipnotisani...

znaci masa nece da rusi VUCICA.
Ako su nosili crne majice sa nekim transparentom ispred vlade onda sam ih uočio.

A što se njegovih tvrdnji tiče jedina parola na protestu je bila - tiranine odlazi.

Сад нема никакве глорификације убица. На ова два случаја мислим.
Тај није пуцао зато што је привилегован него зато што је луд и зато што је имао чиме.
То никакве везе са политиком нема, дешава се свуда - и на истоку и на западу.

ne zna svako kako se ruse izdajnici, cuti i radi svoj deo posla, a za takticko operativne i strategijski plan, ima ko da misli umesto tebe

jel trazio vucic i njegova sekta da se prebrojimo prvo na ulicima koga ima vise? e. pa sta je trazio, to i dobija.

150.000 nas na ulicama posle njegovog kontramitinga, u subotu, i molim lepo ima da leti s vlasti

svi iz srbije koje je kao ovce sns sekta dovukla neka se sklone negde po beogradu, neka probdiju noc, a neka potom u subotu dodju da se slikaju na nasem mitingu! ako su se preko noci POKAJALI!

Следећи протест „Србија против насиља“ у суботу 27. маја

ups, moze biti i preko 200.000 - i vise nego duplo ovaca koje su ucenjene sns sektom da moraju da dodju, jer je njihov target samo 100.000

sns sekta i vuciceva vlast mora da padne! nas ce biti bar duplo vise

dole izdajnicka vlast koja nas gazi i ubija! pa nam se posle jos i ruga!

samo mirno i dostojanstveno dok se prebrojavamo, bez kurobecanja, pederska vlast ce pasti sama od sebe, od straha od naroda!. pala je kada je pocela da sew ruga narodu, samo strpljivo do njenog kraja.... vucicu, os azil? brnaba ce u njenu lijepu, a des ti jado? GOTOV SI!

Poslednja izmena:
Насиље је изговор. Очигледно.
Право насиље је оно који малодобни мандрили испољавају према наставницима а и једни према другима.
Одговор су батине, добре батине.

Сад нема никакве глорификације убица. На ова два случаја мислим.

Bilo je i previše glorifikacije na društvenim mrežama.

Тај није пуцао зато што је привилегован него зато што је луд и зато што је имао чиме.

Nisam ni govorio u politici već o atmosferi dehumanizacije koju proizvode glasila koja finansira režim.

A što se privilegija tiče, naročito sam tokom devedesetih primetio da mnoštvo nasilnika potiče iz nomenklature upravo iz razloga što duboko i ne bez osnova veruju da mogu da se izvuku ma koliko njihovo zlodelo bilo monstruozno.

То никакве везе са политиком нема, дешава се свуда - и на истоку и на западу.

Takvi monstruozni zločini ukazuju na ozbiljan društvenim poremećaj a u našem slučaju hunta ne samo da odbija odgovornost već dodatno provocira postavljajući porodične prijatelje porodice ubice za vođe vladinog savetovališta za mentalno zdravlje.

Насиље је изговор. Очигледно.
Право насиље је оно који малодобни мандрили испољавају према наставницима а и једни према другима.
Одговор су батине, добре батине.
Батина је из Раја изашла.
Да су мали Коста и онај Младеновчанин били мало бивени док су били мали,
знали би где су им Смернице.шта се сме-а шта НЕ!
Овако,увезли смо ту Болоњу..дечија Права и сл.

Nema ništa od toga.
Otporaši i zapadni plaćenici nemaju tu moć.
Jok, nego ces ti da pobedis sa 1 slobodnim danom, dnevnicom i sendvicima, i 2 pola litre flase vode, plus 2200 autobusa ukljucujuci siptarske?

tvoji ce da dovezu ljude, a 0onda ce im se sve obiti o glave, sutradan, kada nasih bude DUPLO VISE, pisemo se za nedelju dana, pacovi vec napustaju brod koji tone, vucic je svestan da ce se sns rasformirati, ali se preracunao sa pravljenjem nove stranke, adut preletanja mu ovaj put nece proci, ako se sns-u zabrani rad, treba i njegovoj novoj stranci, dodacemo i taj zahtev, u subotu!

danas imamo prakticno jedopartijski sistem, kao komunizam, ako stranka deli dnevnice i slobodne dane - to je kriminalno, ta stranka mora biti zabranjena!

To kao pokušavaš da budeš duhovit sa svojim ruralnim humorom?
Ajde baš da vidimo šta će biti od vaših "protesta".
Niko vam ne brani, niko vas ne dira, niko vas ne hapsi.

Shvatam ja da vi ne možete da shvatite, al da vidimo koliko će trebati i vašim gazdama da najzad shvate...
Нисам ја кер па да имам газду, опет пројектујеш.

Back