Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
То је уопштена мантра.

U okolnostima kakve su danas u Srbiji nije.

Jer društvo koje je izloženo sadržajima kao što su dovođenje osumničenog za ubistvo supruge u rijaliti program radi se o otvorenoj promociji ubica i nasilja pošto je posladnje što sam o tome čuo da je osumnjičeni i osuđen.

Da te ne podsećam na hiljade drugih primera kao i činjenicu da su na mnoge visoke funkcije postavljeni zlostavljači žena i osuđeni za pokušaj ubistva.

Престани да вичеш на огледало
To kao pokušavaš da budeš duhovit sa svojim ruralnim humorom?
Ajde baš da vidimo šta će biti od vaših "protesta".
Niko vam ne brani, niko vas ne dira, niko vas ne hapsi.

Shvatam ja da vi ne možete da shvatite, al da vidimo koliko će trebati i vašim gazdama da najzad shvate...

U okolnostima kakve su danas u Srbiji nije.

Jer društvo koje je izloženo sadržajima kao što su dovođenje osumničenog za ubistvo supruge u rijaliti program radi se o otvorenoj promociji ubica i nasilja pošto je posladnje što sam o tome čuo da je osumnjičeni i osuđen.

Da te ne podsećam na hiljade drugih primera kao i činjenicu da su na mnoge visoke funkcije postavljeni zlostavljači žena i osuđeni za pokušaj ubistva.
То је било пре неколико година, бајата ствар..То са Зораном Марјановићем.

Ne dodajem, samo ti prenosim objektivno zapažanje sa lica mesta.

Kraj kolone je čekao dva i po sata da uopšte krene u protestnu šetnju.

Početak je bio kod Sava centra kada je kraj krenuo sa Trga Nikole Pašića.

Razumem da vas činjenično stanje užasava ali što se pre suočite sa njim Srbija će pre krenuti u ozdravljenje nakon decenije i po bahatog trovanja.
Meni se sa distance cini da je Natasa ubacena samo sa ciljem porusi Sile Osovine: Mistik-Boris-Mijak-Marlon. :lol:

Tako i sns mrzi one koji nisu clanovi partije AV.
Vidis to je jako lose za Srbiju , osoba koja mrzi neistomisljenike ne sme da bude predsednik.
To je bas ono da on nije predsednik svih gradjana Srbije i u ovom slucaju se to odlicno pokazuje.
Ne moze predsednik da nipodastava, omalovazava i vredja ljude koji ne misle kao on i takva osoba bi u demokratskoj zemlji momentalno dala ostavku, ako ne moze da izdrzi teret odgovornosti i nije psihicka stabilna osoba.

Ja moju platu zarađujem u stranoj firmi.
A vi vaše sendviče na Twitteru.
Upropastili ste krstaricu, srozali joj nivo, ne može niže i gluplje.
1684588584264.png

Meni se gadi da pricam sa ljudima iz Srbije , jer je to neverovatno soc neobrazovana I nerafinisana gomila I rulja.
Ali jedan detalj u vezi demonstracija mogu da razjasnim , jer vidim da stvara moralnu dilemu kod ljudi.
Kad se postavi pitanje , zasto I da li manjina ima pravo da zahteva nesto pa I neku vlast od vecine.
Pre pitanja vecine i manjine stoji uslov demokratije I ljudskih sloboda. PRE VECINSKOG.
ako postoji tiranija I gusenje ljudskih sloboda , hitlerova I gebelsova nemacka je osvajala apsolutnu vecinu 12 godina, a I frankova spanija 30 godina.
Za seoski mentalitet demokratija je glasanje nosioca domacinstva , ostali samo prate.ta navika u tumacenju je duboko u narodu.

Tako i sns mrzi one koji nisu clanovi partije AV.
Vidis to je jako lose za Srbiju , osoba koja mrzi neistomisljenike ne sme da bude predsednik.
Ne znam kako je u reali ali ovde na forumu najaktivniji, najagresivniji sa jednoličnim rečnikom sastavljenim od nekoliko reči, su mrzitelji Srbije i svega što je srpsko!

Back