bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pazi, bust je veliki sada. Okrenulo se. Penzioneri, aktivisti, kao recimo moj otac i majka, nemaju nikakve argumente, samo se brane sa: to nas ne zanima.Opozicija je smotana ili jednostavno nesposobna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, bust je veliki sada. Okrenulo se. Penzioneri, aktivisti, kao recimo moj otac i majka, nemaju nikakve argumente, samo se brane sa: to nas ne zanima.Opozicija je smotana ili jednostavno nesposobna.
Ne dodajem, samo ti prenosim objektivno zapažanje sa lica mesta.
Kraj kolone je čekao dva i po sata da uopšte krene u protestnu šetnju.
Početak je bio kod Sava centra kada je kraj krenuo sa Trga Nikole Pašića.
Razumem da vas činjenično stanje užasava ali što se pre suočite sa njim Srbija će pre krenuti u ozdravljenje nakon decenije i po bahatog trovanja.
Pazi mnoge politika dotiče samo toliko da napišu komentar na krsti.ti ne živiš u Srbiji?
Dobice kitu nema sledecih izbora.вучић ће на следећим изборима добити 60% место 64%
велики успех опозиције
Recimo, meni bi bio dovoljan razlog da rušim vlast, da uspostavim ponovo demokratiju.Наравно да живим. Питам који је конкретан разлог протеста јер сваки протест мора имати разлог.
Ne zanima ih zato sto su oni preziveli svoje, tako ima kazi slobodno.Pazi, bust je veliki sada. Okrenulo se. Penzioneri, aktivisti, kao recimo moj otac i majka, nemaju nikakve argumente, samo se brane sa: to nas ne zanima.
Наравно да живим. Питам који је конкретан разлог протеста јер сваки протест мора имати разлог.
Sormaz se aktivirao a i Zoka koridorka ...Pazi, bust je veliki sada. Okrenulo se. Penzioneri, aktivisti, kao recimo moj otac i majka, nemaju nikakve argumente, samo se brane sa: to nas ne zanima.
Ко вама дрма кавез. Шта се то десило што се иначе не дешава (ако изузмемо ова масовна убиства која имају везе једино са психијатријом и затворским санкцијама).Pazi mnoge politika dotiče samo toliko da napišu komentar na krsti.
Tajkuni će preživeti svaku vlast , ostaće manje više slično ako ne malo bolje ili još gore...
Nije Vučić kriv pošto je narod takav , on samo koristi one najgore za svoju promociju.
Recimo, meni bi bio dovoljan razlog da rušim vlast, da uspostavim ponovo demokratiju.
No ova korupcija, koja uzrokuje rast cena, mislim da je dovoljna, svakom liku
u Srbiji da se pobuni. A progutali smo i torturu za vreme korone.
Bože mili! Čuda velikoga!
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
Po Srbiji zemlji da prevrne
I da druga postane sudija,
Tu knezovi nisu radi kavzi,;
Nit’ su radi Turci izjelice,
Al’ je rada sirotinja raja,
Koja globa davati ne može,
protiv nasilja u društvuНаравно да живим. Питам који је конкретан разлог протеста јер сваки протест мора имати разлог.
Да успоставиш демократију.Recimo, meni bi bio dovoljan razlog da rušim vlast, da uspostavim ponovo demokratiju.
No ova korupcija, koja uzrokuje rast cena, mislim da je dovoljna, svakom liku
u Srbiji da se pobuni. A progutali smo i torturu za vreme korone.
Bože mili! Čuda velikoga!
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
Po Srbiji zemlji da prevrne
I da druga postane sudija,
Tu knezovi nisu radi kavzi,;
Nit’ su radi Turci izjelice,
Al’ je rada sirotinja raja,
Koja globa davati ne može,
То је уопштена мантра.protiv nasilja u društvu
Kadrovi su vam nepismeni...Ко вама дрма кавез. Шта се то десило што се иначе не дешава (ако изузмемо ова масовна убиства која имају везе једино са психијатријом и затворским санкцијама).
Mora da ti je muž.То је уопштена мантра.
Ето све ће да нам сване кад онај што личи на фигурину из Лепенског вира дође на власт.Kadrovi su vam nepismeni...
Znaš ono uđeš u MTS a jedna drugu pitaju kako da završe neki zahtev pa na kraju ti kažu jao dođite za koji dan.
Preko stranke do odgovornih funkcija a onda nemar i Kristijan Golubović se pojavi da predaje deci Uličnu filozofiju.
Prestani da se praviš luda.
Sormaz se aktivirao a i Zoka koridorka ...
Biće tu svašta , a masa traži sve nešto nerealno.
DS još uvek ima kvalitetne kadrove i rešenja ali toliki prezir pojedini u opoziciji nemaju ni prema smrdikalu AV.
Pa neka trpe još ...
Svaka loša vlast treba da se smeni..Ето све ће да нам сване кад онај што личи на фигурину из Лепенског вира дође на власт.
Овде нема једноумља, видиш да цвета хиљаду цветова. Гледаш шта хоћеш, читаш шта хоћеш, не видим проблем.Svaka loša vlast treba da se smeni..
To si navikla na jednoumlje...zato ti čudno sve ovo.
Znaš kako , ne jedi med od muve nego od pčeleA bar se pokušalo. Ne kloni duhom.
Nego šta će oni koji su se bili suviše zaigrali u ovoj priči?
Opet neki "dron" kao opomena?
Da cveta ne bi vlast pravila mitinge.Овде нема једноумља, видиш да цвета хиљаду цветова. Гледаш шта хоћеш, читаш шта хоћеш, не видим проблем.