Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad su nacionalisti pravili protest zbog francusko nemackog plana Zlatanovic na srbininfo poziva na protest ja mu kazem> ma nema niko da ti dodje to sam i ovde rekao.

Epilog: Zlatanovica vuku i hapse po zemlji on vice ej narode hapse me dere se, a nema nikog oko njega.

Znaci masa nije protiv Vucica dok ne preda Kosovo, posle da. Zato su i rastureni demonstranti ispred skupstine i oterani u pizdumaterinu prema NS i ZG ma autoput.

Испровоцирали сте ове на власти да се окупљају. И као нисте знали да ће тако бити, јбг опет ћемо бити главна светска вест а то није добро, зар не.
Pazi Av ne može ni pola da skupi..
Još da nije policija blokirala paore videla bi šta je sila.
AV bolje da ode dok je vreme.

Jeste, kad se razvuče kolona možeš čekati i pet sati

Sarapa mora da se još potrudi jer je nevešta animacija bila najblaže rečeno tragikomična.

Nemoj da se kažemo, ok

Ako je ovo max sa sve onima po dužnosti koji su tamo i gosti a sve je to i dalje mnogo tanko.

Sasvim dobro razumem da ćete vi zabijati glavu u pesak kao što će i vrh pomahnitale hunte terati do kraja svoje ludilo u pokušaju da se održi na vlasti.

Niko nije ni mislio da će biti drugačije.

Pazi Av ne može ni pola da skupi..

Morace na kraju motkama da ih dovuku do autobusa pa na skup
Kako lepo tešite jedan drugog.
10 godina se vaše gazde trude, pa opet ništa...
10 godina vas vaše gazde ubeđuju da će koliko sutra da prizna Kosovo...

Ali razumem ja vas - 10 godina Vučko ne prati rast standarda odgovarajućim naknadama za socijalno ugrožene.

Back