електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Шормаз познати прелетач и НАТО лобиста. Пљуц
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo glas razuma.Шормаз познати прелетач и НАТО лобиста. Пљуц
Nisu nista iskesirali provereno jer nemaju. Nisu to poslovi bog zna sta,vec da mozes da prezivis. Vecina ih godinama radi na odredjeno jer je to nacin da ih drze na uzici. A i ovi sto su za stalno,receno im je da ce ih nova vlast pootpustati,sto je verovatno.Kod njih se ne zna ni da li su prvo ucenjeni pa zaposleni ili zaposleni pa ucenjeni izgleda da je ipak i jedno i drugo, jer i ovako su morali da iskesiraju za taj posao..
Kad se odbornica iz Zagreba oduševi protestom, a N1 i Nova u zanosu izveštavaju o podršci...
Jeste, jedva sam u kući ušao od naroda, al to je daleko od nekih masovnjih mitinga u prošlosti, da ne preterujemo.protest je stvarno bio masovan, ali efekat je cista nula.
Vucic nastavlja po starom...
sad su jos otkazali miting 26.5. da ne smetaju SNS botovima.
Opozicija rusi proteste, minira ih to sam i pre govorio, kad se budemo ujedinili kao narod u sto vecem broju mozda i bude nesto od nas.Nisu nista iskesirali provereno jer nemaju. Nisu to poslovi bog zna sta,vec da mozes da prezivis. Vecina ih godinama radi na odredjeno jer je to nacin da ih drze na uzici. A i ovi sto su za stalno,receno im je da ce ih nova vlast pootpustati,sto je verovatno.
zbog osvete. Tako da nece to tako lako ici s obzirom da opozicija nema jasnu ideju kako do vlasti.
Haha, e baš je ekiša sendvič bot..Zapravo glas razuma.
Raspada ti se SNS.
Op ne postoji.Opozicija rusi proteste, minira ih to sam i pre govorio, kad se budemo ujedinili kao narod u sto vecem broju mozda i bude nesto od nas.
Kad se odbornica iz Zagreba oduševi protestom, a N1 i Nova u zanosu izveštavaju o podršci...
Pametnom dovoljno.
И мени је јуче било изненађење, међутим, јесте.Haha, e baš je ekiša sendvič bot..
U četvrtak predveče u Knezu bio primetan broj mladih ljudi sa hrvatskim akcentom,Jučerašnji skup je bio verovatno najveći posle Gazimestana koji je održan u Srbiji.
Veoma je važno što mu se priključio ogroman broj mladih.
Sledećeg petka treba pustiti tiraninovo roblje da zaradi svoju dnevnicu. Već narednog dana će uslediti verovatno još veći od jučerašnjeg.
Ono što smatram najveću opasnost po kontinuitet okupljanja civilizovanog dela Srbije je krajnje tendenciozno izveštavanje n1 koja nije poput unezverenih režimskih medija lagala o broju okupljenih ili dešavanjima na skupu ali joj je izbor sagovornika bio još jedan pokušaj da se protesti politički oboje onako kako tom mediju odgovara.
Nastavi li n1 da forsira opciju koja je verovatno ponajmanje zaslužna za zaista ogroman broj ljudi koji su se pridružili protestu ugušiće ga kao i neke prethodne.
Tako da nece to tako lako ici s obzirom da opozicija nema jasnu ideju kako do vlasti.
Opozicija rusi proteste, minira ih to sam i pre govorio, kad se budemo ujedinili kao narod u sto vecem broju mozda i bude nesto od nas.
Mislim da ima. Ujedinjenjem oko predsedničkog kandidata i formiranjem vlade narodnog spasa mogu se prevazivći mnogi antagonizmi unutar opozicije bar u inicijalnom periodu.
Ali spinovanje kako su predvodnici nesuvisli Savo Manojlović koji raspolaže ispodskromnim vokabularom pomahnitale premijerke, daveži i slični je kontraproduktivno.
protest je stvarno bio masovan, ali efekat je cista nula.
Vucic nastavlja po starom...
sad su jos otkazali miting 26.5. da ne smetaju SNS botovima.
Opozicija rusi proteste, minira ih to sam i pre govorio, kad se budemo ujedinili kao narod u sto vecem broju mozda i bude nesto od nas.
Da ti kažem i to kada sam jednom bila u Temšvaru sam se zapitala koliko tu ima istine
Pokazali su nam zgrade koje su na višim spratovima izrešetane metcima, a da ni jedne rupe od metka nije bilo u prizemnim spratovima ... uz tugaljivu priču kako su tu pobinei ljudi .. jedino ako su visili na 8 sspratu na zidu
Kad sam čitala o tome sramna je bila uloga Beograda i RTS-a, ni ta nečasna uloga nam nije pomogla da Zapad bude dobar prema nama
RAspada ti se jedinstvo na pinkijuTebi nije jasno da je narod poprilično ujedinjen?
tebi je realnost ostala ista jos od pre pada Causeskua...![]()
![]()
![]()
RAspada ti se jedinstvo na pinkiju![]()
Pusti ti Pink, čak nije ni pitanje da li je za SNS, samo kreštanjem neće se steći utisak većine
Protesti samo ispred Skupstine, tu najvise pa onda ispred ruzicastog bastiona pinka, zatim RTS i ostalih e tako je protest trebao da bude podeljen a ne da ih vodaju po benzinskim pumpama.+1
predlažem da sledeći protest bude na nekoj pumpi izmedju velike plane i kruševca!!
evo isto piskaram i ja, NATO protest da se PODRŽI VUČIĆ! zapravo....
https://forum.krstarica.com/threads/protest-19-05-organizuje-sns.974058/#post-47021699
pa narod se i jeste ujedinio, i onda dozvolio da tako ujedinjen bude odveden na
BENZINSKU PUMPU U NEDODJIJI da piša u 2 ujutru!
Odakle dolazis AVtobusom sledeceg petka![]()
U četvrtak predveče u Knezu bio primetan broj mladih ljudi sa hrvatskim akcentom,
Nemoguće da ti ne znaš da je ovde veći sukob između interesa Zapada nego između interesa Rusije, Kine i Zapada
Sta sad bi!