Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Traže do određeni ministri podnesu ostavku. Takođe traže da se ukinu rijaliti programi i televizije sa nacionalnom frekvencijom na kojima se svakodnevno plasira i promoviše nasilje i kriminalci.

Traži narod da se preduzmu neki koraci, da neko preuzme odgovornost, kako nam škole ne bi postale kao Americi. Amerika je država sa 320 miliona ljudi, svih nacija sveta i kultura, tamo ima svega i svačega.

Sramota da nama škole u Srbiji postanu kao u Americi.

Starh je da je ova pucnjava u školi samo počatak. To su generacije koje su odrasle uz rijalitije i svakave vrste nasilja i fizičkog i verbalnog koje se tamo forsira.

To je ono što narod traži. Odgvornost i konkretne mere.

Protest je nazvan "Srbija protiv nasilja"

Na žalost... svi znamo da zmiju moraš da ubiješ od glave. Kako idemo, može doći da ne bude ni posla, ni struje, ni ulja, ni brašna. A mi izgleda to čekamo da bi se trgnuli iz apatije i omađijanosti. Iz predostrožnosti budala mora da ide na lečenje a ne na mesto predsednika države.
Jel ti vidis ko je od opozicije dosao na proteste?Sve nasilnici.
Zabrinutost roditelja razumem ali se to ne radi blokadama saobracajnica nego razgovorom sa decom,kucnim vaspitanjem.Ne moze drzava da ti vaspitava dete ako ga ti zapostavljas.I ja sam za zabranu rijaliti programa,ono je ludilo.Sto se zmije tice,od kako je na vlasti imamo sve sto sam nabrojao.Kako god ti gledao na njega.Za poslednju recenicu bih te ja poslao na robiju jer vredjas predsednika drzave pa ko god da je.

150000? minus 6.690.887 - je koliko? 150000 upravo maltretira ostatak Srbije.
150000 hoće na vlast sa ulice.. demokratski nema šta.
Nemam ništa protiv da se protestvuje sa bilo čije strane ali ovo je podvala vijeka.. kakav protest protiv nasilja?
Kakav je to protest kada imaju podršku iz HR?

Je li neko osudio poziv na linč, na prijetnje, na sve ono što nema veze sa normalnim protestantima?
Da li to Srbija pokušava da mijenja vlast na brutalan i nasilan način?
Zašto tuča? Zar je ovo "Srbija protiv nasilja"? Zar ovo nije sve samo ne to? Zar se na ovakav način prizivaju mirni gradjani ili oni ne baš skloni tome?
Tako se vlast ne osvaja.. naprotiv.

To je 150 000 ljudi koji je izašlo na ulice. Za Srbiju to je ogroman broj.

A broj onih koji bi menjali ovu vlast je daleko veći od 150 000. Ja znam koliko hoćeš ljudi koji su ostrašćeni protivnici Vučića ali nisu izašli na ulice, iz ovih ili onih razloga.

150 000 onih koji su verovatno spremni da se malte sa policijom. A verovatno 60% stanovništa Srbije je protiv Vučić. Nisu svi sendvičari i nisu svi dobili posao preko veze pa sad moraju da budu lojani partiji.

A to sa tučom... To ubba pravi zavrzlame kao i uvek. BIA. Svih ovih godina pokušavaju proteste da predstave u negatvinom svetlu. Nameću neke svoje lidere, neke vođe protesta i tako. Udbaška škola.

Narod mora da svhati da ne živi u demokratskoj državi. Neće se ništa postići šetanjem. Videli smo prošli put, od predsednika su samo dobili uvrede i provokacije. Sa vlast narod je stoka. Kao i ovi nesrećni seljaci sa traktorima. Imaju sreće ovi u Beogradu što nisu dobili pendrek, a to je bilo pre 2 godine kad je Vučić slao konjicu na narod.

Nema šetanja. Koliko je narod za ovih 10 godina šetao i šta se dobilo time? Ništa. BIlo je i ono "jedan u ne znam koliko miliona" šetali svake nedlje i tako mesecima i... ništa. Ovaj ludak sa vlasti i cela ova njegova mafijaška garnitura nikada neće otići sa vlasti i sa pozicija moći, te stoga klin se klinom izbija. Mora narod da uzvrati istom merom, kako je mafija tobože vlast gazila Srbiju, mora narod sada da gazi njih. A ne da šeta...

Preko 150.000 sigurno.

300 -400 000 NAJMANJE!
ne šalim se ni najmanje....kolona je bila po celom gradu u isto vreme
i to širine 15 - 20m
....
u prvi mah sam bio oštro protiv ovog vodanja po kukuruzma NBG
al sad vidim da ima u tom vodanju nešto dobro čemu se UDBIA nije nadala
i to nešto jako jako dobro....otompotom!

ne pada mi napamet da kažem javno šta je to, da pederikosi UDBIAŠI
koji prodaju albanski prskani hibrid srbskoj deci to čitaju!

Ovo sa Gazelom je nevidjena glupost i odvlacenje ljudi. Na Gazeli se ovo ne resava, nego kod Skupstine i ultimativnim zahtevima

da namera jeste bila sjebavanje protesta, nema govora o tome
al videćeš da će na kraju izići na dobro, a nebitno sad zašto...otompotom!
vratiće im se o glavu to na neki neočekavni način....

150 000 onih koji su verovatno spremni da se malte sa policijom. A verovatno 60% stanovništa Srbije je protiv Vučić. Nisu svi sendvičari i nisu svi dobili posao preko veze pa sad moraju da budu lojani partiji.
A verovatno 60% stanovništa Srbije je protiv Vučić

"spremni da se tuku.."???
60% .. iz kojih stranki? sa koliko predjenog cenzusa?

Ovo mi liči kao kad bi pretposlednji na tabeli htio biti prvi?

naravno da mi iz hrvatske podržavamo zdravorazumne ljude u srbiji, naravno da žalimo zbog tragedija koje su snašle običnog malog čovjeka uslijed eksplozije smrtonosnog nasilja u srbiji... i naravno da podržavamo one političke snage u srbiji koje su proeuropski orijentirane i koje iskreno žele u političkoj areni svoje države ali i okruženja promovirati politike snošljivosti, uvažavanja, iskorijenjivanja smrtonosnog nasilja prema bilo komu a posebno prema ranjivim skupinama, i naravno da hrvatski čjudi podupiru promjenu političkog huškačkog narativa koji koristi aktualni srbijanski predsjednik i aktualni srbijanski predsjednik vlade.... ustrajte u dosezanju političkih ciljeva, koji bi trebali jamčiti boljitak čovjeku, jedinki unutar srbijanskog društva...

naravno da mi iz hrvatske podržavamo zdravorazumne ljude u srbiji, naravno da žalimo zbog tragedija koje su snašle običnog malog čovjeka uslijed eksplozije smrtonosnog nasilja u srbiji... i naravno da podržavamo one političke snage u srbiji koje su proeuropski orijentirane i koje iskreno žele u političkoj areni svoje države ali i okruženja promovirati politike snošljivosti, uvažavanja, iskorijenjivanja smrtonosnog nasilja prema bilo komu a posebno prema ranjivim skupinama, i naravno da hrvatski čjudi podupiru promjenu političkog huškačkog narativa koji koristi aktualni srbijanski predsjednik i aktualni srbijanski predsjednik vlade.... ustrajte u dosezanju političkih ciljeva, koji bi trebali jamčiti boljitak čovjeku, jedinki unutar srbijanskog društva...

Bulshit

Back