Miloš Trunić
Iskusan
- Poruka
- 5.431
9353.Oko deset hiljada. Treba da budete zadovoljni. Ovo je do sada najuspešniji protest što se tiče broja ljudi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
9353.Oko deset hiljada. Treba da budete zadovoljni. Ovo je do sada najuspešniji protest što se tiče broja ljudi.

E baš si luzerOko deset hiljada. Treba da budete zadovoljni. Ovo je do sada najuspešniji protest što se tiče broja ljudi.
U pravu si. Deset miliona.
To ste vi.E baš si luzer![]()
Nista niste naucili, terajte i dalje.U pravu si. Deset miliona.![]()
CNN je izvestavao, pa spoji 2+2.Zamislite kad neko ko je Hrvat po nacionalnosti u Narodnoj Skupstini Srbije Srbe vredja i naziva govnarima.
Neverovatno koliko sveta? Pogledao sam snimak iz drona na N1 sajtu. Bogami ozbiljna cifre ,mozda mu se blizi kraj. Opet nisam isao ni na jedan protest a podrzavam zahteve protiv Pinka i Happy.Vucic mora da nesto prihvati i smanji pritisak. Danas je masa morala sa posla u Panchevo,ne mogu jos da se vrate zbog blokade.
Ma par 100 ina kako režimski mediji kažu : P
Ne verujem ,primetili bi.Doduse Krajisnici , Bosaci ,Crnogorci govore ijekavicom ali oni su za Vucica. Mnogo je nezadovoljnih u Srbiji i uvek im je prvo kriva vlast. Inflacija,nasilje,losa atmosfera,frustracije,Kosovo. Treba nam nesto pozitivnije ,optimisticno ,lepo a ne po ceo dan crne hronike.Jok, ništa
Ovih dana primetila u Bgd povećan broj onih koji govore hrvatski narečjem srpskog jezika
Pretražio sam malo po netu... Neki video i snimak RTS još nije objavio. Zna se zašto.
Ali ima i onih koji jesu nešto objavili
Verujte meni, ne svojim očima.Oko deset hiljada. Treba da budete zadovoljni. Ovo je do sada najuspešniji protest što se tiče broja ljudi.