Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.376
Opet dolaziš? (na forum?)U subotu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet dolaziš? (na forum?)U subotu
Istina od rijeci do rijeci. On je barem iskren.
Nece ovaj svet dugo da traje mnogo je zla, mnogo se nakupilo i treba sve da se ocisti, a ovi sto mogu tako da zive po sistemu boljenja qurca vazno da je meni dobro i lepo, svaka cast.....Ne znam dal postoji iko ko veruje da ce ovi da sidju ikada mirno sa vlasti, sa ili bez izbora. To su radikali, vecina je zaboravila, setite se da Hag sa svom logistikom nije mogao da izadje na kraj sa onim debelim manijakom pa su nam ga vratili. Sve je to lepo i krasno ako se makijavelstina koristi medijski za progres Drzave. Ali posto vidimo da sve cega se dovate zavrsi u bunaru, onda ta sposobnost ostaje samo sposobnost radi sebe same koja cesto puta evolura u patologiju. Secam se kolege odavde, jako pametan, radikal bio i rekao mi, kada mi dodjemo na vlast ni atomska bomba nas nece skinuti.
I ne zanosite se da su ove dileje izgradili puteve kako se hvale jer zele lepsu i moderniju Srbiju. Ono sto se desava u Hrvatskoj desava se kod nas sa dve godine zaostatka. Tako su i Hrvatima dali beneficije za puteve, bilo od EU ili vec od koga, jer to je plan za Balkan koji su napisali Kauboji. Nista tu nema naprednog vec samo manje ili vise losije izvrsenog zadatka koji su dobili..
Nego, malo mi smesno iako nije za smejanje, otac od malog ubice je Loncarev prijatelj, a Loncar je BIA u najcistijem smislu reci. Majka radi odgovoran polozaj u sudstvu Drzave a tamo nema posla bez SNS znacke. Znaci ubica je SNS porodicni potpis. Sad ga psihotestitra kucna priajteljica jak psiho kad nije videla sta se desava sa malim. A SNS se druzi sto svi znaju, samo i jedino sa svojima. I onda kazu narodu, svi smo krivi. Jesmo qurazz.
Da li ima gore od ovih ? Naravno da ima. Njihova deca. Samo li vidis glavate fizionomije tih derista koje su zaposlene ne retko kao Savetnici u Ministarstvima a ni skolu nisu zavrsili, onda znas sta ce takvi raditi kada naslede oceve i majke. Kao sto su ovi danas nasledili roditelje ortodoksne qomunjare.
Postoji samo jedan nacin da odu a to je da ih narod otera. Bez atomske bombe.
Zli ljudi sire zlo.Nece ovaj svet dugo da traje mnogo je zla, mnogo se nakupilo i treba sve da se ocisti, a ovi sto mogu tako da zive po sistemu boljenja qurca vazno da je meni dobro i lepo, svaka cast.....
Ti si izgubljen u vremenu.Ovdje se radi o zamjeni teza.. priziva se na nasilne proteste,
Sada kada Srbija nešto ima, treba lopovi opet da uzmu i vrate nas u apokaliptično vrijeme žutih.
Ova pametna žena je dobro primjetila..
Ovdje se radi o zamjeni teza.. priziva se na nasilne proteste, blokade, prijetnje a kao protestvuju protiv nasilja??
Smjena vlasti direktno sa ulice? Zašto ne naprave skup za bolesnu djecu ili neku sličnu humanitarnu akciju pa bi imali i te kakvu podršku.. ovako je jadno i žalosno da se koristi svaki pa i ovi tragični dogadjaji koji su samo povod i izgovor za nekakve proteste.

Aida Ćorović: Narodu se desio "klik" - ovi protesti su opomena i za narednu vlast
Ne, zamena teza je da u Srbiji funkcionse pravni sistem. Posto zakoni vaze SAMO ZA NAS, ali ne I ZA VAS, onda ja kazem:
POSTO PRAVILA VISE NE VAZE, VISE NEMA PRAVILA!
Citaj: posto ne postujete zakone kao vlast, prema vama nema potrebe da postoje nikakve zakonske norme koje mi kao narod moramo da postujemo. ONDA NECE BITI VISE ZAKONA I MOZE DA RADI STA KO HOCE.
I to govorim ja, koji bas postujem zakone i ponasam se cak i preterano "poslusno" u tom smislu - bas zato imam puno pravo i protestvujem protiv KRSENJA ZAKONA. A za to je najkrivnje drzavno pravobranilastvo - da se i to konacno jednom istakne.
Drzavni pravobranilas stiti USTAV I DRZAVU - znaci NE PREDSEDNIKA ILI VLAST, vec USTAV I DRZAVU. Ako neko iz vlasti krsi pomenute, drzavni pravobranilac po sluzbenoj duznosti to mora odmah da sanksionise.
Tako da je prava adresa za sve nase nezadovoljsto DRZAVNO PRAVOBRANILASTVO - ako oni ne urade svoj posao, onda mi gradjani imamo puno pravo da branimo ustavno uredjenje Srbije i njene zakone SVIM SREDSTVIMA. A posto je kod nas izvrsen DRZAVNI UDAR od strane Vucica...
Жути су ти у СНС-у. Смеју ти се и ругају иза леђа док се богате и они и њихова деца.Sada kada Srbija nešto ima, treba lopovi opet da uzmu i vrate nas u apokaliptično vrijeme žutih.
Ова ,,паметна жена" на тему протеста једино има да примети колико ,,подршке протесту пружају" неке телевизије. То је замена теза и тактичко скретање пажње.Ova pametna žena je dobro primjetila.. Ovdje se radi o zamjeni teza..
Ко се позива и одакле на насиље и претње?priziva se na nasilne proteste, blokade, prijetnje a kao protestvuju protiv nasilja??
Никад нама боље бити неће, све док поједини сваки вид протеста незаобилазно везују за неистомишљенике, а учеснике демонизују и провлаче кроз блато у жељи да исте саботирају, а протест паушално назову ,,неким". Тачно се види вишедеценијски утицај смећа од медија на менталитет. Шта је следеће, тражење узора у понашању Миланка Јованова и рађање кованице ,,протест за силовање и вешање"? Или у понашању Ане Брнабић и називање учесника гoвнарима? Пошто су Вучићеве ,,ви, претходни" методе одавно општеприхваћене као што видимо и овде.Smjena vlasti direktno sa ulice? Zašto ne naprave skup za bolesnu djecu ili neku sličnu humanitarnu akciju pa bi imali i te kakvu podršku.. ovako je jadno i žalosno da se koristi svaki pa i ovi tragični dogadjaji koji su samo povod i izgovor za nekakve proteste.
Pa organizatori "prosvjeda" koji će da jure nekoga po ulicama...Ко се позива и одакле на насиље и претње?
To nije istina.Или у понашању Ане Брнабић и називање учесника гoвнарима?
Tradicija nije čuvanje pepela,nogo reko što većina nas misli
Успех протеста се мери оствареним захтевима а не бројем људи и пређених корака
Брат Милован Бркић сам себе годинама,Он своју главу ставља на тај Пањ у борби против Вас- међутим,Ви нисте спосообни да иоле нешто жртвујете.Pa organizatori "prosvjeda" koji će da jure nekoga po ulicama...
Pa da nekome otkidaju glavu...
Pa će neistomišljenici da plivaju po Savi...
Pa će nekim televizijama da se otme imovina i da stranim institucijama...
To nije istina.
I ti možeš gluplje od toga, ajd probaj ponovo.Брат Милован Бркић сам себе годинама,Он своју главу ставља на тај Пањ у борби против Вас- међутим,Ви нисте спосообни да иоле нешто жртвујете.
Нико неће плива по Сави--то ће те сами се бацата у Саву кад Вам узмемо и ЦРНО ИСПОД НОКАТА,само опљачканих пара које сте отели од Народа.
Телевизијама ће руководи независтан неки Орган(овај РЕМ ће буде укинут),где ће стриктно да буде приложена програмска шема јер сте изашли Ван сваког Контекста.
Ti si brate stvarno pukao.
Pa organizatori "prosvjeda" koji će da jure nekoga po ulicama...
Pa da nekome otkidaju glavu...
Pa će neistomišljenici da plivaju po Savi...
Pa će nekim televizijama da se otme imovina i da stranim institucijama...