Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
A ne....ti pod diskusijom podrazumevaš samo istomišljenost.Da se ne bi zamarao šta su ovi drugi hteli da kažu.Lakše ih je oterati.
Tema:
Da li bi svojoj ženi ili ćerci preporučio,ili makar dozvolio,da se bavi ovakvim poslom?Ako ovo pitanje doživiš kao uvredu,to znači da ne poštuješ prostitutke a ni posao kojim se bave.Smatraš ih bićima nižeg reda u odnosu na sebe i svoje.A sa druge strane te privlači tema.Znaš da im je loše,ali te mami.Da li si raščistio u sebi,zbog čega?
Ukoliko sam loše pretpostavila,i ti tu profesiju smatraš prihvatljivom i za osobe koje ti znače,onda se izvinjavam.
Mogu ja, mislim da nema nikakve veze sa postovanje, cak mi je zao tih zena, zato sto znam kojekakvih budla ima, mislim na musterije, kako se izviljavaju sto su misljenja da ih placaju i da im u tom trenutku i pripadaju
vecina njih(zena)nije ni svesna sta ih ceka tokom posla, misle ono, ajd malo cu se seksati sa nekim dacu tih par sati sve od mene i lepa parica
sve je to u redu kad bi dolazili samo normalni al nije taj slucaj, tako da ne bi nikom preporucio a najmanje mojima
Poslednja izmena: