Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Dzentmenski.....![]()
U ovom slucaju - posebno rado.
A nisam nigde ni licitirao, tako da batalite mene u ovoj prici.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzentmenski.....![]()

Dzentmenski.....![]()

Ako tebi treba LINK onda si me zestoko razocarao.
Nadji sam....potrudi se. Ima materijala...
Za 1000 dolara mozes da provedes noc u hotelu sa 5 zvedica sa raznim venecuelanskim glumicama iz TV novela.
Recimo sa ovakvom:
![]()
al je na toj slici radio fotoshop ,nista neverujem dok je ne skinem i ne ispregledam ,zene su majstori mimikrije i kamuflaze tj. maskirovka.... ima neke skines ono pune bubuljica il imaju gustersku kozu od suncanja. odvratno ...
Nedavno sam saznala za jedan sajt na kojem devojke koje zele da putuju kace svoje slike i osnovne podatke,
i tako traze sponzora, koji ce da ih vodi na neko putovanje.
Dakle, on je krese na tom putovanju, i placa se troskove.
Koliko jedna devojka mora da bude niskog morala, da ulazi u takav dil sa nekim nepoznatim likom...
Te devojke su robovi svog konformizma.
Interesuje me koliko aktivnih prostitutki se bavi time, jer zaista nema sredstva, niti podrsku od nekog da nadje neki regularan posao....
a koliko to radi u potrazi za lagodnim zivotom. Jednostavno - voli lovu vise od svog dostojanstva.

Ironicno je da u vreme najveceg izobilja i blagostanja u ljudskoj istoriji sve se svodi na interes, ali interes cesto nije samo materijalni.I u cemu je sad tu razlika ako se uda za 1 takvog pa joj on placa
Cenim da sto je visi nivo prostitucije to je vise licni izbor a ne oskudacija.I obrnuto.
Ironicno je da u vreme najveceg izobilja i blagostanja u ljudskoj istoriji sve se svodi na interes, ali interes cesto nije samo materijalni.
Mislim da gresis, i upravo tu ti "lezi" odgovor.
Pa sto onda tvrdis da je ovo vremen najveceg izoblja i blagostanja u ljudskoj istoriji?
Pa jeste vreme najveceg izobilja, ali je konformizam uzeo maha.
U proslosti si mogao samo da kopas njivu i pola da dajes feudalcu. Radis ko konj i gladujes u pravom smislu reci. Danas je hrana jeftina bas mnogo. Probaj da se hranis samo sa pijace i da ne kupujes meso. Tako su ljudi ziveli nekada davno. Kad su postili, jeli su samo hleb i sirce po mesec dana i to proju valjda, a psenicu prodavali. Kad se ne posti, mnogo hleba i malkooooo sira. Japanski ambasador rekao da ne razume kako mi jedemo meso svakog dana i da bi Japanci propali kad bi tako radili.
Ovo neka navlakusa tipa Kamael i njegovo smaranje o veganom stilu zivota?
Mani me mesa na ovoj temi...osim ako cemo o onom drugom mesu (onom sto se ne jede).
Ja ti pricam o ekonomiji, a ne o veganima.
I u cemu je sad tu razlika ako se uda za 1 takvog pa joj on placa
Cenim da sto je visi nivo prostitucije to je vise licni izbor a ne oskudacija.I obrnuto.
Rec je o visem stepenu nemoralnosti.
Ako ti placa muz, ti putujes sa svojim muzem.
A ovako se nalazis sa ko zna kim, i dovodis sebe u opasnost..i svakakve situacije^^ ... mislim,sta reci ~~~~
A i ako hoces sve da svedes na placanje. Muz placa i da budes pored njega uvek, i u dobru i u zlo - koliko god to zvucalo pateticno.
I da se cimas zbog njega,i da ti je stalo.

kako je prostitutka visi stepen nemoralnosti od zene koja se udala zbog love kad je obrnuto- prostitutka javno naplacuje i to ne krije, plus sam ubedjen da te jeftinije izadje po snosaju od ove druge ceo zivot (posebno sto u braku sexa vrlo brzo nestane a muz nastavlja da placa,,,,za sta? )
kako to "ko zna kim""
zena je zena, ***** je *****
ako nema zaraze/koristis kontracepciju sve isto
tebi to "da bude pored njega uvek"" vidim pogodnost![]()
To je kljucna stvar....
Sem toga, nije svaka zena koja ne radi, i muz zdrzava - prostitutka koja se udala zbog love.
Zena moze da ne radi,jedino ako je muz saglasan sa tim.

ko kaze da ne radi?
mozda ne radi mozda ima neki poslic tek da pobegne od njega
opet manja verovatnoca za sex![]()
Mislim da ces na kraju shvatiti da ni broj snosaja nije toliko bitan,
koliko da imas pouzdanu osobu, na koji mozes u svakom trenutku da racunas, i da se oslonis a nju.![]()