Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slusaj ti.....ako te ne zanima moje misljenje ili ne umes da diskutujes zaobidji.Kako se po forumu zenama obracaju treba da udje u pravilnik kao POZELJNO!SRAMOTA!

sad ce da te banuje :lol:

- - - - - - - - - -

Verujem ti. Zlo...
Znas sta...ja se nadam da svaka od njih uzme pare i izjjebe svakog od tih likova (iako su neuredni i pijani)cisto jer za jednu snosku placaju 1000 EUR. :lol:
Kad razmislim onako na brzinu...pa ne pada mi mnogo zena svetu na pamet kojima bih platio toliko za seks.

fakat je da uzimaju i vise od hiljadarke one bas dobre :lol:

pa cuj cim se odlucis na taj korak imas neku glupost nesto u tebi sto te tera tome znaci imaju stomak za to pa istrpe svasta

Slusaj ti.....ako te ne zanima moje misljenje ili ne umes da diskutujes zaobidji.Kako se po forumu zenama obracaju treba da udje u pravilnik kao POZELJNO!SRAMOTA!

Ti patis sto ti se muskarci ne obracaju sa "Cenjena", "draga", "postovana". :roll:
I to na "nasem" pdf-u. :mrgreen:

sad ce da te banuje :lol:

- - - - - - - - - -

fakat je da uzimaju i vise od hiljadarke one bas dobre :lol:

pa cuj cim se odlucis na taj korak imas neku glupost nesto u tebi sto te tera tome znaci imaju stomak za to pa istrpe svasta

Hihihi... :lol:

Zato kazem, da sam ekstra riba k´o sto nisam...ili bar super-seksi mladic sa six-packom, razmislio bih o tome. E sad, da li bih se upustio u to i odustao posle prve babe koju moram da zadovoljim (zamisli oralno, ajme meni, hahaha :hahaha:)...to vec ne znam.
Jeste to posao kao svaki drugi, ali nije za svakog.

ja sam ti dao argumente a ti ne umes da odgovoris na njih i agresijom pokusavas da zamaskiras da sam u pravu
samo da ti dam jedan mali hint..to sto si glasnija ne znaci da si u pravu :)

nema nis lepse kad u droci probudis najsuptilniju neznost...

pa taman kad se raspilavi i iz nje izadje sav zivotni jed koji je isisava.... e onda je razbijes s' zivanom da te zapamti i da se nikom nikad vise ne otvori ko tebi sto je :lol:

Bitno je da one odglume to tako dobro da covek bar na par sekundi ili minuta pomisli da je to stvarno tako kako si ti opisao...hahahaha...najkasnije posle kad se zavalis za sank i narucis pice skontas da si bio deo iluzije, igre...ali to ne znaci da ti se odjednom ne svidja sve to vise. Mozda posle krace pauze cak i repriziras. Sve je moguce.

Bitno je da one odglume to tako dobro da covek bar na par sekundi ili minuta pomisli da je to stvarno tako kako si ti opisao...hahahaha...najkasnije posle kad se zavalis za sank i narucis pice skontas da si bio deo iluzije, igre...ali to ne znaci da ti se odjednom ne svidja sve to vise. Mozda posle krace pauze cak i repriziras. Sve je moguce.

A sta ti mislis dete, da cestite zene ne rade TO ISTO? :D

ma nisi ti taj.. ti sa njima pricas o teskom zivotu :lol:

:rotf:

A sta ti mislis dete, da cestite zene ne rade TO ISTO? :D

Deda, ne talasaj previse. Nisam ti ja kriv sto nisi umeo da zadovoljis zene kako treba. :mrgreen:

ovo ko u jednom filmu kad lik kaze maci tis staromodna a ona mu odbrusi: nemoj da me vredjas bolje mi reci da sam droca :rotf:

zene.... nikad ne znas sta ce da ih napali :hahaha:

Svega ima... :)

Tabe, zeni ovu, ovo je idealna zena za tebe! :okok:

Vise je za tebe. :rotf:

Back