Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ove koje imaju decu, porodicu itd. - da. Ali sta je tu cudno? Pa nisu neljudi samo zato sto se bave prostitucijom.

Malo koja nema decu.

Ja sam ih poznavao bukvalno na stotine i ne secam se ni jedne da nije imala decu...

Ima koje su veoma ozbiljne zene, ali se bave tim poslom jer tako vise zaradjuju i mogu da skoluju decu u naboljim skolama.

Znao sam jednu koja je bila medicinska setra, ali joj prihodi nisu dozvoljavali da skoluje dve sina, pa se bavila prostitucijom gde su prihodi znatno veci.

Ima madju njima raznih prodavacica, krojacica, bolnicarki, trgovkinja i td...

Ali, malo koja od njih zavrsi kao bogata zena.

Nista cudno... ali bar imaju veliko zivotno iskustvo i prilicnu kilometrazu.

To oko kilometraze......Ne gledaju one to tako....

To je za njih posao, kao svaki drugi...

Ne unose one tu osecaje, iako se nekada dogodi da sa nekim klijentom osecaju nesto....

Tako da im to nije neka narocito otezavajuca okolnost.

I jedno je sigurno. takva zena u zivotu nikada nece varati muza jer je ne vuce ni zelja ni znatizelja....

:lol:

ako na hiljadu neka ozeni klijenta ond aje to puna kapa

Ne znas ti o tome nista.

VECINA se uda za klijenta.

Jedan moj dobar prijatelj se toliko zaljubio u jednu da je hteo da se zeni sa njom.

Ona je bila presla 30-tu i bila je pri kraju karijere....(Kao svi sportisti)

Da nije naprasno umro - i ozenio bi se.

Zaljubili su se jedno u drugo, kao i sav ostali svet.

:lol:

ako na hiljadu neka ozeni klijenta ond aje to puna kapa

Tako nekako, otprilike.

Ne unose one tu osecaje, iako se nekada dogodi da sa nekim klijentom osecaju nesto....

I jedno je sigurno. takva zena u zivotu nikada nece varati muza jer je ne vuce ni zelja ni znatizelja....

Kako one ili ti gledaju/gledas na to - to je njihova/tvoja stvar. Cinjenica je velika kilometraza kobaje, o tome pricam. Ne pricam o tome da li je posao kao svaki drugi ili nije. Mnogi drugi ljudi svoj posao isto podnose jedino uz pomoc droge, nije to samo rezervisano za prostitutke. Ipak, u vecini slucajeva njihova karijera i zivot se i ne zavrsavaju bas slavno.

ja sam reko ta koja ima dnevno jednog klijenta ili samo dva tri nedeljno a dobri su klienti moze i da uziva komotno u tome sto radi
pa kad se navadis na to uvek te nesto vuce ka tome

ja sam reko ta koja ima dnevno jednog klijenta ili samo dva tri nedeljno a dobri su klienti moze i da uziva komotno u tome sto radi
pa kad se navadis na to uvek te nesto vuce ka tome

Malo njih uziva u tome sto radi.

Rade iz potrebe.

Isto kao sto neke rade u restoranu, u kancelariji, u bolnici....

Samo mozda ninfomanke uzivaju, a takvih je medju prostitutkama mali procenat (ispod 10%)

Back