Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
inace eksperti da provale zenu dal je droca il nije su oni cobani recepcioneri u hotelima :lol: sta ti nisu vidli sve ybt... dodjes tako sa macom i kazes baji e mi bi i nesto da calabrcnemo jel' mozes u sobu da nam posaljes a on onako cinicno... da nes mozda i da ***** kad donesem :lol:

:rotf:

Radoznalost po nekada ubiuje macku.....:sad2:

Na ulicama Karakasa ovakvih ulicarki svake noci imas na stotine......Av. Libertador...To je najniza klasa...

Jedino treba paziti da nisu - musko!

1-caracasdenoche060810img_00062.jpg
jel to iz licnog iskustva?
a ti siroma nisi znao pa si nadrljao ...

crni blajbi sad mi je jasan i nick i sve ostalo ...:sad2:

kad to pomnozis sa zivanovom prosecnom duzinom , ispade da je raubovana sa oko 5000 km qurtza.... bato.... i ti joj tepas, a ona smrca kako ima tezak zivot a tako je osecajna.... a za njenu mindzu ibarska joj dodje ko hitlerov autobahn wiena-munchen :hahaha:

nije to nego se izvezbaju, bila je jedna kad ti ga stegne pri kraju sve zvezde vidis a kad se opusti izadje tukson ko da si zabijo u vazduh...

Necu da se izjasnjavam pa da mi Nemezis zatvori temu.
Hebote, pa ovo je bas interesantna tema, ocekujem gomilu dubokoumnih odgovora.
Prostitucija najstariji zanat a javno je zigosan kao amoralan.Zasto?
Te zene posteno zaradjuju i bar ne foliraju nikoga.
Kakva je razlika izmedju klasicne prostitucije i s 1 tipom?

U zadovoljstvu i ljubavi...

mogu ja da budem naporan al kad je ovde prostiucija bila berlin nije ni znao sta je prostitucija o tome ti pricam

st. pauli je zbog mornara postao popularan a onda je i turizam krenuo

- - - - - - - - - -

cuti kazu da je horor za njih, jer prodju po 10-20 za sat a i vise, stoje kazu u red cim jedan izvadi drugi trpa :lol:

Dobro žetone ne uvedu...:roll: Užas.

Jedva sam izbegao da me ne odvedu u "Maxim" u Beču dok sam bio tamo,a drugar što češće svraća mi nahvalio Golden Time (valjda se tako zove),kaže dobiješ garderober,ogrtač,snek-bar,pićence,sauna i njih 15-ak sedi i kad dogovoriš odeš u sobu,pa tako redom provedeš dan.
To mi recimo deluje kulturno ali nije za naš srpski džep. Za sat vremena sa ulaznicom u bečkim bordelima, u Havani ne izlaziš iz kreveta nedelju dana :D

U Berlin idem često ali ne videh ni jednu...a i domicilne su tamo generalno prijateljski nastrojene za kratke susrete te vrste...tako da me nije ni interesovalo.

Poslednja izmena:
mali poetski doprinos temi:p

oduvek sam znao samo k.urve, bivše prostitutke
lude žene. vidim muškarce sa tihim,
nežnim ženama - vidim ih u samoposlugama,
vidim ih kako zajedno šetaju ulicama,
vidim ih u njihovim stanovima: ljude koji su našli
mir, živeći zajedno. znam da je njihov
mir samo delimičan, ali taj mir
postoji, često čitavi sati i dani mira.
oduvek sam znao samo tabletomanke, alkoholičarke
k.urve, bivše prostitutke, lude žene.
kako ode jedna
stigne druga
gora od prethodne.
vidim tolike muškarce s mirnim čistim devojkama u
cicanim haljinama,
devojkama čija lica nisu gruba ni okrutna.
>>ne dovodite mi nikad kurvu<<, govorim
prijateljima, >>zaljubiću se u nju.<<
>>ti ne bi podneo dobru ženu,Bukovski.<<
potrebna mi je dobra žena, potrebna mi je
više od ove pisaće mašine, više od
mog automobila, više od Mocarta; toliko mi je potrebna
dobra žena da je već osećam u
vazduhu, osećam je
pod prstima, vidim pločnike stvorene
za njena stopala,
vidim jastuke za njenu glavu,
osećam svoj suzdržani smeh,
vidim je kako mazi mačku,
vidim je kako spava,
vidim njene papuče na podu.
znam da ona postoji
ali gde na ovoj zemlji
kad me k.urve stalno pronalaze?

c. bukowski

U kakvim su me stanjima primale... joooj.
Jednom sam se zaneo, prilicno pijan vec, u jednom beckom baru...ponela me atmosfera a dve Madjarice su znale sta treba da rade, kako bi probudile zelju u meni za "trojkom" sa njih dve. Kad je sve proslo i kad smo se iz sobe vratili medju ostale ljude, koji su blejali u baru, kaze meni neka nabildovana gorila "A sad plati, 250 EUR". Pogledam u novcanik - tamo neka sica, nema para. U medjuvremenu se prvoj gorili pridruzila druga gorila... kazu "Klosare, ustaj...idemo do banke". Na putu do banke sam se otreznio zamisljajuci kako ce me razvuci po asfaltu ako iz nekog razloga ne budem mogao da dignem lovu na bankomatu. Srecom, sve se dobro zavrsilo. Cim su dobili pare, gorile se oraspolozile, pozdravismo se kulturno i svako na svoju stranu.

Inace, u praksi uvek placas unapred pa onda ides na prcas....ne znam sta je tada bilo, pa je ispalo ovako...verovatno nisu hteli da me diraju kad su videli koliko sam se zaneo sa ove dve, hahaha... :rotf:

To ti je standardna mađarska igra, ti si extra prošao jer si barem dobio trojku,mnogi ne stignu dalje od "pića za dame" pre nego ih istresu.
Zbog toga u Vaci utca u Budimpešti preventivno odjebeš svaku cicu koja pokuša da ti se privali... ne znam kako da izgleda. A u noćne klubove i ne zalaziš...

Poslednja izmena:

Back