Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Banalizovanje situacije. Svi imaju razloge zbog koga nekog primaju u porodicu ili u kucu kakogod.
Kazes da se dobro prodala, a da je on kupio. Pa ja to ne gledam kao transakciju iz prostog razloga sto je za mene porodica nesto veoma bitno, svetinja na neki nacin.
Ako je on pristao da "kupljenu" devojku uvede u svoju kucu i posveti joj sebe i svoj zivot i ako je i ona takva, spremna sebe trajno nekom da na taj nacin onda njihov zivot toliko i vredi, ispade mnogo manje nego zivot prostitutke koja ide sa svakim.

Ali ko sam ja da zalazim u tudje kuce i porodice i govorim ko se kako ozenio/udao. Porodica je ipak svetinja, to smo mi sami.

- - - - - - - - - -

A kako da napravim decu bez zene?

Ne, nego ti bespotrebno komplikuješ...;)

Necu da se izjasnjavam pa da mi Nemezis zatvori temu.
Hebote, pa ovo je bas interesantna tema, ocekujem gomilu dubokoumnih odgovora.
Prostitucija najstariji zanat a javno je zigosan kao amoralan.Zasto?
Te zene posteno zaradjuju i bar ne foliraju nikoga.
Kakva je razlika izmedju klasicne prostitucije i s 1 tipom?

Valjda kad su u vezi s jednim tipom odnos nije zasnovan čisto na razmeni materijalnih dobara

Pa dobro Derer, evo recimo ti imaš drugara i vi s vremena na vreme sednete, popričate, popijete pivkana
kakva je tvoja korist u tom odnosu? sigurno nije materijalna.
Muško ženski odnos je zapravo seksualni odnos + prijateljstvo + ako dođe do nekog braka i to, materijalna zavisnost i poverenje.
Ako je samo pare, onda je sponzoruša, ako je samo seks onda je ***** (tako ispada), ako je samo prijateljstvo onda je...drugarica?
Znači u nekom kompleksnijem odnosu i nivoi na kojima se izgrađuje su kompleksniji i međusobno zavisni i konstrukt koji se formira na kraju sigurno nije prostituka sa jednim čovekom.
Al ti voliš da budeš mizogin.

Treba imati zeludac za to, nije svako takav ali cini mi se da je sve vise devojaka koje vaspitanje ostave kod kuce :think:
Kakav treba da budes da se prodajes a pri tom joz za takav novac :dontunderstand:
Mislim da mora nesto da im fali u mozgu da bi mogle da se bave prostitucijom :zper:

Problem je sto ljudi uopste ne shvataju ko su prostitutke, sta rade i kako zaradjuju svoju gorku koricu hleba...

Svako ima neki talenat: neko je dobar lekar, drugi je dobar mehanicar, neko ima spretnu ruku da naslika, a neko lep glas da otpeva..

Prostitutki ima raznih: od onih sa ulice kojima se placa 20 eura, do onih koje samo idu u hotele sa 5 zvezdica i ne rade na sat vec na noc za koju naplacuju od 1000-3000 eura!

Naravno, kao i u svemu, cena zavisi od KVALITETA USLUGE.

Dobra prostitutka nije samo seksualni objekat, vec i savetnica, psiholog, zabavljacica, pa i zastitnica svog klijenta.

Nemaju sve prostitutke makroe: u Latinskoj Americi ta vrsta ljudi ne postoji.

ako dođe do bankrota i krize, devojke se neće tako lako odreći komfora i krpica...
veliki deo njih će krenuti putem prostitucije.
biće to povetarac svežine, regrutovanje novih snaga u redovima prostitutki, čiji kvalitet sada nije zadovoljavajuć

ako dođe do bankrota i krize, devojke se neće tako lako odreći komfora i krpica...
veliki deo njih će krenuti putem prostitucije.
biće to povetarac svežine, regrutovanje novih snaga u redovima prostitutki, čiji kvalitet sada nije zadovoljavajuć

Ima jedan stari becarc sto kaze: "Ala volim kad naidje kriza, sve poskupi - pojeftini pizzda!" :brus:

Malo zena se prostituise zbog krpica i kozmetike...

Vecina njih su samohrane majke koje na taj nacin placaju skolovanje svojoj deci....

Cudi me da tema jos nije oznacena kao hejterska prema zenama i samim tim zatvorena.
A da je zanimljiva - to svakako. Samo cim covek mora da prebira reci i razmislja kako da se izrazi, a da ne bude drvlja i kamenja, onda mi to vec tesko pada.
A nisam nesto rasplozen za ban. :lol:

Samo cu reci da na prostitutke (one zvanicne) od uvek gledam sa postovanjem. Bar na one, koje ono za sta su placene, odrade profesionalno i kako treba. :mrgreen:
I sa njima je mnogo lakse i zna se sta i kako, nego sa ovim "nezvanicnim". Tako da razumem mnoge, koji sebe postede tog stresa i nepotrebnog gubljenja vremena.

- - - - - - - - - -

mlade maserke pune nežnosti i topline, umilnog osmeha, prijatne spoljašnosti. jednom rečju, da su ljupke

Hahaha, ne budi naivan. I kod tih maserki je prvo pitanje "With happy coming?"...cuj maserke, hahaha...

:rotf:

Problem je sto ljudi uopste ne shvataju ko su prostitutke, sta rade i kako zaradjuju svoju gorku koricu hleba...

Svako ima neki talenat: neko je dobar lekar, drugi je dobar mehanicar, neko ima spretnu ruku da naslika, a neko lep glas da otpeva..

Prostitutki ima raznih: od onih sa ulice kojima se placa 20 eura, do onih koje samo idu u hotele sa 5 zvezdica i ne rade na sat vec na noc za koju naplacuju od 1000-3000 eura!

Naravno, kao i u svemu, cena zavisi od KVALITETA USLUGE.

Dobra prostitutka nije samo seksualni objekat, vec i savetnica, psiholog, zabavljacica, pa i zastitnica svog klijenta.

Nemaju sve prostitutke makroe: u Latinskoj Americi ta vrsta ljudi ne postoji.

Kubanske las jineteras ti daju pravi gfe, uživaš u svakoj sekundi druženja i zaboraviš da plaćaš,to sam doživeo i lično iskusio. Slično sam čuo za brazilke i mexikanke.
Evropske se zasnivaju na čistoj tehnikaliji potpuno drugačije iskustvo...a ove naše su među lošijim evropskim...tu Mađarice suvereno vladaju.(mada u Budimpešti ako se ne snađeš za dž. ne znam gde ćeš :D).

Neću sad što za sat vremena u nekom fkk klubu u ger ili aut sa malo solidnijom Rumunkom ili Ukrajinkom dobiješ nedelju dana u Havani sa top modelom. :D

Poslednja izmena:
suština problema su političari koji su zakonski zabranli prostituciju. zabranali bi oni i orgazam da mogu ili bi naplaćivali porez.

eto rešenja za ekonomsku krizu. vučiću, legalizuj prostituciju ali oporeži mušterije. recimo 50% da ide u budžet

Sve i da jeste tako, a ne delim tvoje misljenje, opet mislim da prostitutke vise zaradjuju od zena o kojima ti pricas.
I to mnooogoo vise.

Biti makro mozda i nije lose, ali ne verujem da tako nesto vise postoji.
cuj ne postoji makro :confused: sednes lepo negde gde rade qrve i posmatras malo ima u roku nista da spazis makroe!

suština problema su političari koji su zakonski zabranli prostituciju. zabranali bi oni i orgazam da mogu ili bi naplaćivali porez.

eto rešenja za ekonomsku krizu. vučiću, legalizuj prostituciju ali oporeži mušterije. recimo 50% da ide u budžet

Kako misliš da oporezuješ mušterije? Porez plaća poreski obveznik,davalac usluga, a u ovom slučaju to su drage nam preduzetnice.

Back