- Poruka
- 11.141
sumnjam, vidis da su neprestano u nekoj budzetskoj krizi,
mislim EU![]()
Sad sam pogledao sajtove. Ne kriziraju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sumnjam, vidis da su neprestano u nekoj budzetskoj krizi,
mislim EU![]()

Banalizovanje situacije. Svi imaju razloge zbog koga nekog primaju u porodicu ili u kucu kakogod.
Kazes da se dobro prodala, a da je on kupio. Pa ja to ne gledam kao transakciju iz prostog razloga sto je za mene porodica nesto veoma bitno, svetinja na neki nacin.
Ako je on pristao da "kupljenu" devojku uvede u svoju kucu i posveti joj sebe i svoj zivot i ako je i ona takva, spremna sebe trajno nekom da na taj nacin onda njihov zivot toliko i vredi, ispade mnogo manje nego zivot prostitutke koja ide sa svakim.
Ali ko sam ja da zalazim u tudje kuce i porodice i govorim ko se kako ozenio/udao. Porodica je ipak svetinja, to smo mi sami.
- - - - - - - - - -
A kako da napravim decu bez zene?
Ne, nego ti bespotrebno komplikuješ...![]()
Necu da se izjasnjavam pa da mi Nemezis zatvori temu.
Hebote, pa ovo je bas interesantna tema, ocekujem gomilu dubokoumnih odgovora.
Prostitucija najstariji zanat a javno je zigosan kao amoralan.Zasto?
Te zene posteno zaradjuju i bar ne foliraju nikoga.
Kakva je razlika izmedju klasicne prostitucije i s 1 tipom?
Valjda kad su u vezi s jednim tipom odnos nije zasnovan čisto na razmeni materijalnih dobara
nego na cemu?

nego na cemu?

moze se lepo ziveti udvoje i bez tog imperativa "vencanje u belom". ako vas brak asocira na kupoprodajni ugovor cije posledice zelite da izbegnete, ne zenite se,
u cemu je problem?

ako dođe do bankrota i krize, devojke se neće tako lako odreći komfora i krpica...
veliki deo njih će krenuti putem prostitucije.
biće to povetarac svežine, regrutovanje novih snaga u redovima prostitutki, čiji kvalitet sada nije zadovoljavajuć

mada mene maserke interesuju, ne prostitutke

mlade maserke pune nežnosti i topline, umilnog osmeha, prijatne spoljašnosti. jednom rečju, da su ljupke

mlade maserke pune nežnosti i topline, umilnog osmeha, prijatne spoljašnosti. jednom rečju, da su ljupke

ima istine
zene mrze prostitutke jer u bescenje daju ono sto one skupo prodaju
Jer ove daju jeftino a one gube musterije koje bi platile vise

Problem je sto ljudi uopste ne shvataju ko su prostitutke, sta rade i kako zaradjuju svoju gorku koricu hleba...
Svako ima neki talenat: neko je dobar lekar, drugi je dobar mehanicar, neko ima spretnu ruku da naslika, a neko lep glas da otpeva..
Prostitutki ima raznih: od onih sa ulice kojima se placa 20 eura, do onih koje samo idu u hotele sa 5 zvezdica i ne rade na sat vec na noc za koju naplacuju od 1000-3000 eura!
Naravno, kao i u svemu, cena zavisi od KVALITETA USLUGE.
Dobra prostitutka nije samo seksualni objekat, vec i savetnica, psiholog, zabavljacica, pa i zastitnica svog klijenta.
Nemaju sve prostitutke makroe: u Latinskoj Americi ta vrsta ljudi ne postoji.

cuj ne postoji makroSve i da jeste tako, a ne delim tvoje misljenje, opet mislim da prostitutke vise zaradjuju od zena o kojima ti pricas.
I to mnooogoo vise.
Biti makro mozda i nije lose, ali ne verujem da tako nesto vise postoji.
suština problema su političari koji su zakonski zabranli prostituciju. zabranali bi oni i orgazam da mogu ili bi naplaćivali porez.
eto rešenja za ekonomsku krizu. vučiću, legalizuj prostituciju ali oporeži mušterije. recimo 50% da ide u budžet