Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
znaci
spremio si joj riucak
izmasitao stopala
usisao sve sobe
i sad mora tisina jer ima migrenu
lepo
spremio si joj riucak
izmasitao stopala
usisao sve sobe
lepo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

marlon & derer
Prostituke uopste nisu najgore zene, naprotiv. Sponzorose su isto tako ok, ako su otvorene i iskrene. One zene koje su najgore su emotivni debili koji ne umeju da se daju i ne umeju da se jako vezuju. Za mene barem, neko to voli.

Nemoj da ovo sto cu ti reci shvatis kao uvredu, vec kao zadirkivanje, ALI
ja stvarno ponekad ne mogu da verujem kakav si ti bizgov od coveka.![]()

, ponekad mi delujes ko da si izasao iz crtaca ili iz onih starijih FOX TV caknutih serija i filmova gde su ljudi maltene poluretardirani.Pa i da shvatim kao uvredu, kakve veze ima?![]()

Znaci da sumiram sta sam procitao o tebi:
1) Gotivis qurve i sponzoruse, a ne gotivis emotivne tipove devojaka koji se tesko vezuju.
2) Gotivis attention whore ljude i drndavce te vrste
3) Sa druge strane prezires "pomahnitale patriote" i drndavce te vrste no ne bih mesao politiku
4) Papuchar si najgore vrste, a iz toga proizilazi da si pichkopatjenik.
Pa ti si ona najgora FOX TV seljacina, ponekad mi delujes ko da si izasao iz crtaca ili iz onih starijih FOX TV caknutih serija i filmova gde su ljudi maltene poluretardirani.
Mislim, gledao si sigurno FOX i njihove stare serije i filmove. To sve cuknuto u vuglu malo vise i blago retardirano, ali smeka realno.

Da, znam da si imun na uvrede.![]()
Derer, KiZo i ti ste mi definitivno omiljeni ljudi na forumu.
- - - - - - - - - -
Mislim na americki FOX i onaj prvi nas FOX.
Mozda nemam dovoljno informacija ali bih rekao da je FOX okosnica americke TV kulture. Vise pretpostavka, ili je to bio.
Americki FOX je americka nacionalna mreza, i njegove serije su vrh po budztu u svetu, mada ja vise volim ABC i kablovske HBO serije. Od svih FOX serija, mozda mi je naj Haus. Ranije sam voleo Simpsonove, ali su me smorili. Prision Break i 24 su isto FOX serije koje sam voleo da gledam. A ako mislis na humoristicke serije, tu ih ima mali milion, i nije FOX jedini koji ih proizvodi. Od tih, trenutno mi je naj Big Bang Theory, a njega prikazuje CBS.
U principu, FOX je Rupert Mardok, sto znaci da su oni zagovornici konzervativizma, i zato mi nisu najomiljeniji. Ted Tarner, kao njegov najveci protivnik decenijima, e za njega mogu da budem ponekad.
znaci
spremio si joj riucak
izmasitao stopala
usisao sve sobe
lepo
i na najlosijej mrezi mozes ponekad ubosti nesto zanimljivo....al' to ne govori o kvalitetu mreze.... generalno gledano najveci deo zabavnih i serijskih programa su go q, milion puta prezvakane price.
u svetu se samo i jedino ceni originalnost
Derer, KiZo i ti ste mi definitivno omiljeni ljudi na forumu.
.
Jeste, ali da bi nesto bilo mejnstrim i toliko puno uticalo na kulturu, ono mora da nadje put do nacionalnih i kablovskih mreza. Ne mora tako, naravno, ali si onda andergraund i autsajder.
u usa imasl okalne mreze koje imaju mnogo bolje sadrzaje...naravno ne mislim bas sve lokalne mreze jer ih ima katastrofalnih....ali evropa je glupa posto misli da su ameri dokazano stupidna nacija te da su im i takve low budget produkcije... bas iz takvih produkcija izleti u prvi plan neki novi lik....
Objektivno, Amerika ima para da odrzava neki mali milion lokalnih nezavisnih televizija. Evropa nema toliko para da trosi na te lokalce, i kod nje mora sve da bude centralizovano.
Kakva budalaština.Sponzoruša je sinonim za prostitutku.Prostituke uopste nisu najgore zene, naprotiv. Sponzorose su isto tako ok, ako su otvorene i iskrene. One zene koje su najgore su emotivni debili koji ne umeju da se daju i ne umeju da se jako vezuju. Za mene barem, neko to voli.