Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kolko njih si povela u svoj topli dom??
I ja saosecam sa qurvom isto ko i ti sa tim jadnicima....
Napisao si da si ravnodušan.Čak i negiraš mogućnost da mnoge rade to pod prisilom.
nerazumem sta neprijatno i sto nabacivanje krivice, nisam ja nijednu podveo kao sto nisam nikog ni navukao na drogu ,napravio ubicom ,terao da krade itd...prema tome potpuno sam ravnodusan.
naravno da ne bih savetovao nijednoj ali alave su na novac i moc i vec razbusene , velika vecina misli da ce biti ok , ali izvisi i zavrsi na dnu tek malo njih se probije u elitnu prostituciju...
i onda kao treba da ih zalim ,svasta , pa one uzimaju teskom mukom zaradjene pare za to od muskaraca ne daju dzabe ,a drugo tebe niko ne moz da natera na nesto ako ti to stvarno neces...
jes dobiju nekog ko ih taslaci po 2 sata al im dodje i poneko ko hoce samo da se isprica tako da sve to bude prosek , uostalom zato i naplacuju po satu ,pa posebno vise oral anal itd

pa sekiram se isto ko i ti za te beskucnike tj. nista ,tj. pomenem ih kad mi zatreba da glumim casnu sestru ,time si licemerna i jos gora....
ne razvodnjavaj ovako strucnu temu i ne nabacuj krivicu nikome, ti si prva kriva za takvo stanje jer ne organizujes nvo pa u borbu protiv toga....:confused:

- - - - - - - - - -

ovo me inace podseca na jednu temu gde je forumasica pljuvala neke jer daju posle 2-3 sastanka ,a ona je kao totalno drugacija nikad to nije radila ona je fina osudjivala ih kako ih nije sramota blbablalblaaaa....

ubrzo nedugo par dana zatim otvori se tema: dal ste bile sa ozenjenim? i ona odgovori kako jeste. :hahaha::rotf::super:

pa sekiram se isto ko i ti za te beskucnike tj. nista ,tj. pomenem ih kad mi zatreba da glumim casnu sestru ,time si licemerna i jos gora....
ne razvodnjavaj ovako strucnu temu i ne nabacuj krivicu nikome, ti si prva kriva za takvo stanje jer ne organizujes nvo pa u borbu protiv toga....:confused:

- - - - - - - - - -

ovo me inace podseca na jednu temu gde je forumasica pljuvala neke jer daju posle 2-3 sastanka ,a ona je kao totalno drugacija nikad to nije radila ona je fina osudjivala ih kako ih nije sramota blbablalblaaaa....

ubrzo nedugo par dana zatim otvori se tema: dal ste bile sa ozenjenim? i ona odgovori kako jeste. :hahaha::rotf::super:

To što ti glumiš ne znači da svi glume.Možda bi ti bilo prijatnije da sam i ja licemerna,ali nisam.

Na šta god da te podseća to nikakve veze nema sa mnom,samo sa tobom,tvojim preokupacijama i načinom razmišljanja.Pa se cerekaj koliko ti je volja,meni ne smeta.Rekla sam šta sam htela,sada nastavi ti...

nisi odgovorila na pitanja (shatro)emotivko ...!!!

Nisam razumela,a čini mi se da ne bih ni želela da razumem tvoje pitanje.Zato sam ga izostavila,da bih mogla da nastavim komunikaciju.Nisi ti navikao na normalnu razmenu mišljenja,tebe izgleda treba psovati,blatiti,pljuvati,da bi ti sve bilo na svom mestu....:roll:

naravno da si razumela ,tipicno za zensko da se pravi nevesta kad zagusti a vamo se vata u diskusiju , naravno da izbegavas jer si provaljena.
nije u pitanjima bilo nikakve pljuvacine, ne klevetaj i ne glumi damicu kad nisi.... ,jer si prva pocela da pljujes po muskom rodu i svaljujes krivicu, sad kad sam te naterao da progutas nesto ti tesko....

jesi li se odrekla karmina il parfemcica u trznom centru pa kupila neko pecivo tom beskucniku mozda m??
sto nema zena beskucnica koliko i beskucnika 50/50 a?
sto je muskih recimo 90% jeli bre??
kolko je muskaraca to postalo jer su isterani iz kuce nakon razvoda koji je zena inicirala zivoti unisteni??
sad te treba nacrniti jer ti to kao zensko podrzavas!!!
nego uvalila se nekog muzjaka u toplu kucu i pridikuje ,aj da je stvarno neka casna sestra koja vodi dom za nezbrinute pa da joj stegnem ruku al ovo ,.... OVO !??!?!?..... ovo je cudo !!!!!

Poslednja izmena:
naravno da si razumela ,tipicno za zensko da se pravi nevesta kad zagusti a vamo se vata u diskusiju , naravno da izbegavas jer si provaljena.
nije u pitanjima bilo nikakve pljuvacine, ne klevetaj i ne glumi damicu kad nisi.... ,jer si prva pocela da pljujes po muskom rodu i svaljujes krivicu, sad kad sam te naterao da progutas nesto ti tesko....

Ojha, bice svega jos na ovoj temi. :per: :rotf:

ponasanje?? tvoje? krenula si nisko pa si tako i dobila ,ae uostalom paljba bre....
---------------------------
zdravo ja sam kizo a ovo je moj prijatelj lordtwtawta ma ebes ga zvacemo ga perica.....:cool:
nego jes vido na klipu kako su tuzno otisle 2 polovnjace bez kormilara kad su videle da se nece omastiti - ziva istina kazem ti ja...jos su tuzne kad ih neces.:rtfm::hahaha::smeker:

ponasanje?? tvoje? krenula si nisko pa si tako i dobila ,ae uostalom paljba bre....
---------------------------
zdravo ja sam kizo a ovo je moj prijatelj lordtwtawta ma ebes ga zvacemo ga perica.....:cool:
nego jes vido na klipu kako su tuzno otisle 2 polovnjace bez kormilara kad su videle da se nece omastiti - ziva istina kazem ti ja...jos su tuzne kad ih neces.:rtfm::hahaha::smeker:

Uopste ne razumem taj tvoj stav da ti je sve crno u zivotu i da je svako zensko bice krvopija.
Bas izgleda da si totalno nemocan pred tom tvojom zenom pa ovde iskaljujes ogroman bes.
Ima problema u M/Z odnosima, ali mislim da su oni daleko od alarmantnih u toj meri da bi se neko tako ponasao.

Dobro zovi me kako hoces, ali dobices i ti nadimak ne brini.:cool:
Evo forumasica Eriy te naziva omegicom, mozda to bude adekvatno.:)

Uopste ne razumem taj tvoj stav da ti je sve crno u zivotu i da je svako zensko bice krvopija.
Bas izgleda da si totalno nemocan pred tom tvojom zenom pa ovde iskaljujes ogroman bes.
Ima problema u M/Z odnosima, ali mislim da su oni daleko od alarmantnih u toj meri da bi se neko tako ponasao.

Dobro zovi me kako hoces, ali dobices i ti nadimak ne brini.:cool:
Evo forumasica Eriy te naziva omegicom, mozda to bude adekvatno.:)

Ti si neki papucar u najavi. :mrgreen:

Nego, ozbiljno sad. Kako nije alarmantno? Pa 50% brakova (negde je i veci procenat) se raspadaju, (u Srbiji) sve vise likova koji ne mogu da nadju zensku (da li je do njih ili je do tripova koje ribe imaju, ili je i do jednih i do drugih...nemam pojma). A mozda je sve to i do drustva i promena standarda u istom. Mozda se svesno radi u tom pravcu, ko zna.

Uglavnom, ja volim zene koje mogu da mi pariraju na nekim, meni bitnim, poljima. To sto ih ove ostale (zatvorene, kobajagi fine itd.) nazivaju raznim imenima, to mi bas i nije jasno. Ustvari, jasno mi je skroz...ali je glupo nekako.

covek nema tu potrebu urodjenu
ostale zivotinje vecinom posle snoshke razlaz
i zenke same odgajaju mladunchad
mushko je tu samo da istrese jaja i zapisa teritoriju

a pingvini...a rode...?:sad2:

mislim da gresis,
covek je itekako drustveno bice od kad zakmeci u interakciji je sa ostalim clanovima zajednice i to mu nadalje formira sve sto ga cini covekom.
ako izuzmemo tarzana i moglija, koji su majmuni:lol:

gle, kapiram ja sta ti oces da poentiras, ali nekako imam utisak da bas ni sam, osim narocite potrebe da budes uvek prepoznat kao nihilista,
ne verujes u tako kategoricki iskljucivu tezu o m/z odnosima.:mrgreen:

Ti si neki papucar u najavi. :mrgreen:

Nego, ozbiljno sad. Kako nije alarmantno? Pa 50% brakova (negde je i veci procenat) se raspadaju, (u Srbiji) sve vise likova koji ne mogu da nadju zensku (da li je do njih ili je do tripova koje ribe imaju, ili je i do jednih i do drugih...nemam pojma). A mozda je sve to i do drustva i promena standarda u istom. Mozda se svesno radi u tom pravcu, ko zna.

Uglavnom, ja volim zene koje mogu da mi pariraju na nekim, meni bitnim, poljima. To sto ih ove ostale (zatvorene, kobajagi fine itd.) nazivaju raznim imenima, to mi bas i nije jasno. Ustvari, jasno mi je skroz...ali je glupo nekako.
1. Pogledaj druge teme pa vidi da li sam papucar.
2. To sto se brakovi raspadaju nije samo do zena.
3. Jeste ima tipova koji ne mogu da nadju zensku, ali jos vise ima zena koje ne mogu da se udaju pa bi ponekad mi se cini bile sa papanima najgore vrste.
4. Ne znam kakve zene volis. Prostitutke?

covek nema tu potrebu urodjenu
ostale zivotinje vecinom posle snoshke razlaz
i zenke same odgajaju mladunchad
mushko je tu samo da istrese jaja i zapisa teritoriju

Moraš da platiš neku cenu za veći mozak i inteliginciju kojom si prirodno obdaren.Hodaš na dve noge,ruke su ti slobodne,možeš da stvaraš.Treba i potomstvo dugi niz godina da učiš tome.Nije više dovoljno "istresti jaja i zapišati teritoriju".Znaš ti sve ovo,samo se praviš lud,jer se plašiš.Nemaš petlju da se prihvatiš tako velikog zadatka,radije bi da taj deo preskočiš,a ostale blagodeti pripadnosti ljudskom rodu ti prijaju.

Back