prostitucija vs elitna prostitucija

Sakinna

Zainteresovan član
Poruka
174
Sve vise zena ulazi u rialiti programe da bi se na taj nacin promovisale.
Sve vise drustvene mreze se koriste u samo promociju.
Sve vise se ucestvuje u razlicitim progamima samo da bi se stekla neka prepoznatljivost.

Ono sto je nekada bilo samo u modelingu sad ima svuda...zanimanja koja nista ne znace i puno dobrih skakaljivih fotki na kojima se naslucuje da je ipak rec o reklami i prodaji.

Pitam se da li je stvarno dobro baviti se prostitucijom kad je takva navala? E sad ne na bilo koju nego bi svi da se uglave u tu takozvanu elitnu. Verovatno se bolje placa a i imaju se pristojniji uslovi u smislu mozda nekog privatnog stana, ili hoteli i tako nesto...
Zaista se nekad zapitam koliko je tesko ili lako biti prostitutka pa makar i ta eltina?
Kako je tim devojkama / ili zenama u tom poslu?
Zasto je on bolji od bilo kog drugog posla?

Većina tih elitnih su ove starlete sa ogromnim ustima i sisama do papaka. Tu se lako prepoznaju primitivci, tipa onaj fudbaler Siniša Mihajlović je bio sa razvaljenom Sorajom, čitaš poruke i on je zove ljubavi, dušo... odmah na osnovu ukusa provališ čoveka kakav je.

Meni to nije elitno, valjda bi elitne trebalo da budu neke jako lepe mlade devojke ali i žene, negovane, prirodne, a vrlo osposobljene u seksu i spremne na svaku prljavštinu i zahtev. U tom smislu elitnija može da bude neka krajputašica od 18 godina, nego otromboljena Soraja sa vimetom do papaka.

Većina tih elitnih su ove starlete sa ogromnim ustima i sisama do papaka. Tu se lako prepoznaju primitivci, tipa onaj fudbaler Siniša Mihajlović je bio sa razvaljenom Sorajom, čitaš poruke i on je zove ljubavi, dušo... odmah na osnovu ukusa provališ čoveka kakav je.

Meni to nije elitno, valjda bi elitne trebalo da budu neke jako lepe mlade devojke ali i žene, negovane, prirodne, a vrlo osposobljene u seksu i spremne na svaku prljavštinu i zahtev. U tom smislu elitnija može da bude neka krajputašica od 18 godina, nego otromboljena Soraja sa vimetom do papaka.
Bravo, odlicno sroceno....ni e od elite, sto se tice tih napumpanih starleta, nesto odvratnije odavno nisam vidio....

Sve vise se ucestvuje u razlicitim progamima samo da bi se stekla neka prepoznatljivost.

Ono sto je nekada bilo samo u modelingu sad ima svuda...zanimanja koja nista ne znace i puno dobrih skakaljivih fotki na kojima se naslucuje da je ipak rec o reklami i prodaji.

Pitam se da li je stvarno dobro baviti se prostitucijom kad je takva navala? E sad ne na bilo koju nego bi svi da se uglave u tu takozvanu elitnu. Verovatno se bolje placa a i imaju se pristojniji uslovi u smislu mozda nekog privatnog stana, ili hoteli i tako nesto...
Zaista se nekad zapitam koliko je tesko ili lako biti prostitutka pa makar i ta eltina?
Pa nije svaka riba elitna za jahtu,uzme 10x vise sa 100x manje klijenata,zivi top skup zivot,pokloni,kola,gajbe,pff bole ih patka

Od uvek se znalo da prostituciju kontrolišu makroi... da li je "obična", ili "elitna" - to nema veze...
Makroi, iliti krimosi "štite" prostitutke i uzimaju im zarađeni novac... kupe im po neku skupu krpicu,
cipelicu, bundicu da bi bila izazovnija, obezbeđuje klijentelu, izdrogiraju ih finijim koksom i puste
u promet probranoj klijenteli...ako je elitna prostitucija u pitanju...
U svakom slučaju, prostitutka ima svog "kopca" koji je koristi i uzima novac...
Tako je i u cigan mali, ali i u Hiltonu...
Ne znam šta je tu primamljivo?

Ne znam kako to funkcionise, ali znam preko jednog drugara sta se radi na instagramu odnosno sta on radi. Coveku nije problem novac koliko god neka kaze ako zeli da bude sa njom on to plati i jos je msksimalno ispostuje u svemu ostalom. Instagram je samopromocija, otkljucani profili, seksi slike i sve ostalo sto ide uz to, sve to dodje kao jedna velika trgovina pa ko bolje prodje u toj ponudi i potraznji.

Ne znam kako to funkcionise, ali znam preko jednog drugara sta se radi na instagramu odnosno sta on radi. Coveku nije problem novac koliko god neka kaze ako zeli da bude sa njom on to plati i jos je msksimalno ispostuje u svemu ostalom. Instagram je samopromocija, otkljucani profili, seksi slike i sve ostalo sto ide uz to, sve to dodje kao jedna velika trgovina pa ko bolje prodje.
Kakve to veze ima sa Leedsom?

1662585556030.png

To je jedna hrvatica sa fejsa jahte,avioni,bazeni,lepa nista nafurano,ok radila sise sta god ali nije odron s pinka vredi para

Pogledajte prilog 1218281
To je jedna hrvatica sa fejsa jahte,avioni,bazeni,lepa nista nafurano,ok radila sise sta god ali nije odron s pinka vredi para
Pa eto ovakve, ili slicne pun ih je instagram i to ti se krece 500+ Eura koja hoce, a koja god se tako reklamira stvar je u vecini slucajeva do cene, likovi kojima lova nije problem kresu ih bez mnogo gubljenja vremena oko muvanja i slicno.

Dobra je za par noći, da... ili jednom mesečno... u pravu si, nisu sve odron, mada se ovde kod nas nakupilo tih sa ustima ko dušekom za plažu. Još kad krenu da klešu lice, stežu ga, pa im dodju kosti vilice i lica stešnjene nekako... odvratno je sve to. Ali ova je fina, jedino mi se čini da je usta malo prepumpala.

Pa eto ovakve, ili slicne pun ih je instagram i to ti se krece 500+ Eura koja hoce, a koja god se tako reklamira stvar je u vecini slucajeva do cene, likovi kojima lova nije problem kresu ih bez mnogo gubljenja vremena oko muvanja i slicno.
Meni nije brate sta fali ,izaberem lepo na klik ima mogo boljih od ove,da ne bude ona fora ne moze drugacije da se navata riba,moze ali ne takve,te su 5 glava i cepaj

Meni nije brate sta fali ,izaberem lepo na klik ima mogo boljih od ove,da ne bude ona fora ne moze drugacije da se navata riba,moze ali ne takve,te su 5 glava i cepaj
Ma ne kazem da se ne moze. Ja prvi nikad za seks ne bih platio, samo pisem sta sam video i sta se radi, takvo vreme je sada doslo, sve je tu na izvolte. Postoji velika ponuda na dohvat ruke, ko zeli i ima lovu moze svaki dan da ih krese i nikad ponude nece nestati.

Ma ne kazem da se ne moze. Ja prvi nikad za seks ne bih platio, samo pisem sta sam video i sta se radi, takvo vreme je sada doslo, sve je tu na izvolte. Postoji velika ponuda na dohvat ruke, ko zeli i ima lovu moze svaki dan da ih krese i nikad ponude nece nestati.

Mnogo je 500+ evrića. Konkurencija je prevelika, a novi modeli svakodnevno stižu.

Back