- Poruka
- 73.275
Zaljubljena, zabrinuta ili preopterećena?Ma jok, hronicno sam neispavana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaljubljena, zabrinuta ili preopterećena?Ma jok, hronicno sam neispavana.
Oćeš čokoladu?Ma jok, hronicno sam neispavana.
Koje je pitanje biloNiste odgovorili. Samo ste nešto rekli...
pa eto ti si odgovorila, nemam sta da dodam, osim, da je meni romantika neszo mnogo intimnije od nosenja kesa, ili poktivanja kad zaspes na foteljiNiste odgovorili. Samo ste nešto rekli...
Samo spinuješ, ništa nisi odgovorio. Odgovori tipa "nešto, ne znam" itd. nisu odgovori, samo reči kojima ništa nije konkretno rečeno.pa eto ti si odgovorila, nemam sta da dodam, osim, da je meni romantika neszo mnogo intimnije od nosenja kesa, ili poktivanja kad zaspes na fotelji
Patetiku ne znam da objasnim, patetiku nekako povezujem sa manjkom dostojanstva te necim usiljenim i neprirodnim
Koliko zgibova za minut?Koje je pitanje bilo![]()
300 gramaKoliko zgibova za minut?
Nareži mi na fleš.300 grama
AramejskiNareži mi na fleš.
Ne pitam za poreklo fleša, može.Aramejski
Of courseNe pitam za poreklo fleša, može.
Da, patetika mi je i vid malipulacije, koja je usmjerena da izazove neku reakciju, pa makar to bilo i sažaljenje.Patetika je kad neko na silu pokušava da vam probudi neke emocije.
Nema. Doviđenja.
ajdSamo spinuješ, ništa nisi odgovorio. Odgovori tipa "nešto, ne znam" itd. nisu odgovori, samo reči kojima ništa nije konkretno rečeno.
Ispijanje čaja iz lepih šoljica sa šeširićima.Koja to romantika nije pateticna?
Ne znam sto ti je to romanticno, to mogu i da radim sa britanskom rahmetli kraljicom.Ispijanje čaja iz lepih šoljica sa šeširićima.
Na ćebencetu cvetnog dezena.
Elegantno je i otmeno.Ne znam sto ti je to romanticno, to mogu i da radim sa britanskom rahmetli kraljicom.
dosadno, neinspirativno i neuzbudljivoElegantno je i otmeno.
Nije to za svakoga.dosadno, neinspirativno i neuzbudljivo