Patetika vs romantika

pa eto ti si odgovorila, nemam sta da dodam, osim, da je meni romantika neszo mnogo intimnije od nosenja kesa, ili poktivanja kad zaspes na fotelji 😅
Patetiku ne znam da objasnim, patetiku nekako povezujem sa manjkom dostojanstva te necim usiljenim i neprirodnim
Samo spinuješ, ništa nisi odgovorio. Odgovori tipa "nešto, ne znam" itd. nisu odgovori, samo reči kojima ništa nije konkretno rečeno.

eto jedan primer,
prigusena svetla, svece, lepa vecera, slatko cakulanje, posle ludacki sex (to je strast, nije romantika) , ali ono mazenje i ljubljenje posle u krevetu, saputanje lepih stvari, smeskanje, gledanje oci u oci, i topljenje do jutra, to je vec romantika, mozda cak i bolje od samog sexa.

drugi primer, sami na zabacenoj plazi usred nedodjije, goli, more, sunce...plivanje zezanje pa na plazu kad sunce pocne da zalazi, a morr da svetluca pod mesecinom, lezite na peskiru, kamencici se ovlace pod kozu, smejuljute se muvkate, a ona tako lepa preplanula ptozdires je ocima i zelis da momenat traje zauvek

Patetika, eto pade mi na pamet nedavna tema, zasto zene traze da im kazes da ih volis?
cista patetika, valjda to kazes kad osetis, ne kad te neko nagovara, ok da te pita da li ke volis, ali reci mi da me volis, je jadno.
reci mi duso, reci mi da sam ti najbitnija na svetu. Nije se meni desavalo, al slusao sam po ulici sta pricaju na telefon 😃😅

drugi ne znam, stavim joj do znanja da me ne zanima, ona se ponozava i juri me i dalje.
imaj dostojanstva srece ti.

Poslednja izmena:

Back