buudala
Stara legenda
- Poruka
- 80.938
Patetika:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako tebe bude slusao usrecice se samo takoto se sredjuje trikovima ako potencijalna veza sa naklonoscu pretenduje da ode na put patetike... ona se napr. sve nesto necka ali je jaz nervoze primetan kod oboje i da ne bi otislo sve u semioticku patetiku, u prevodu u 3 lepe pm, preseces recima tipa...posto idemo kod mene, ili u restoran, kafu ili sta god, da te lepo ovde sad poljubim da bi mogli posle na miru da pricamo opusteno i dok ona razmislja sta si rekao posto zene slabije kapirajuzavalis joj jezik do grkljana ... i nema vise patetickog proseravanja, jer tad ili je imas, ili ti obraz bridi od samarcine...patetike nema ni pod razno
![]()
nikad omasio kad sam to uradio jer je bilo sve na ivici zileta, ono, nit tamo nit vamoAko tebe bude slusao usrecice se samo tsko![]()
patetika ima veze sa egoizmom i umom koji glumi ulogu srca.....odglumljena i neiskrena emocija je ona koja je preterana i patetična...nije stvar kod patetike tolko u laganju drugih kolko u laganju sebeGde je tanka linija koja razdvaja emocije od patetike?
Ili će ti život biti cveće ili tebe viši beti nećeGde je tanka linija koja razdvaja emocije od patetike?
Ja volem Cicne ljubavne pesmePatetika: izveštačeno, usiljeno, a može i preterano, bolesno.
Dobri primeri na temi.
Romantična osećanja u današnje vreme ne podrazumevaju ništa Preterano i usiljeno, već mirno i odistinski, bez prevelikih reči, jednostavno. Urađeno u pravo vreme.
Romantični doživljaji su kako za koga .. za nekog je to šetnja pored reke, gledanje noću zvezda, a za nekog posle grubog i intenzivnog sexa kad legnu na krevet, zapale cigaru i puste muziku. U svakom slučaju istinski osećaj dubine trenutka, bez velikih reči. Stil zavisi od pisca.
Patetika i romantika nisu ista stvar, al' mogu da se odnose na istu situaciju – samo je fazon u tome kako se to kaže.daj primer patetike i romantike za istu stvar.
Romantika je cvet a patetika cd baje malog knindženecu definicije nego primer situacije..
na primer hoces devojku da iznenadis nekim sitnim gestom
sta je romantika a sta patetika?
sutra uvela ružaRomantika je cvet a
Romantika je divna, patetika je patetika
Niste odgovorili. Samo ste nešto rekli...Jezim se na patetiku
Od moje analize?Meni mozak stao, dobro je.![]()
Ma jok, hronicno sam neispavana.Od moje analize?![]()