prostitucija po mojoj meri

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
kako bi po vama bilo najbolje da funkcionše prostitucija?

da imate javne kuće sa velikim izborom usluga i tipova i lepo udješ, platiš, obaviš i izađešm kao u Nemačkoj
da imate javne površine na kojima se okuoljaju i pokazuju ponuđači robe tipa neki seks-bazar, dodješ i biraš što ti srcu milo sa eventualnim garažama za seks, kao u Švajcarskoj
da imate samo on-call eskorte koji rade samostalno ili u malim grupama i lepo dobiješ robu na kućnu adresu, kao što je u UK to regulisano
da imamo crno tržište, makroe, belo roblje i sve što ide
da imamo svega
da strogo kažnjavamo fizički, materijalno i sistemski sve u lancu prostitucije - ponudjače, potrošače, distributere

Da udjes u jedan fini bar gde je polutama, misrisljavo i svira tiha romanticna muzika....

A tridesetak zena sedi za raznim stolovima, sve u seksi odeci, sa dubokim dekolteom i smeska ti se...

Kada ti nekoj nazdravis, ona ti dodje za sto...

Ja takav ambijent NAJVISE VOLIM....:gace:

Pri velikim hotelima u svetu ako pokazes interes za "posebne usluge" donesu ti razne revije na kojima su glumice, manekenke ili misice i pitaju da izaberes koju....

Sve ljudi na recepciji srede i doticna ti dodje u sobu u dogovoremo vreme...

One samo rade "na noc" (a ne na sat!) i noc te kosta od 1000-2000$....

To je za one ljude od klase i ukusa, nije za sve.

da imate javne kuće sa velikim izborom usluga i tipova i lepo udješ, platiš, obaviš i izađešm kao u Nemačkoj
da imate javne površine na kojima se okuoljaju i pokazuju ponuđači robe tipa neki seks-bazar, dodješ i biraš što ti srcu milo sa eventualnim garažama za seks, kao u Švajcarskoj
da imate samo on-call eskorte koji rade samostalno ili u malim grupama i lepo dobiješ robu na kućnu adresu, kao što je u UK to regulisano
da imamo svega
da strogo kažnjavamo fizički, materijalno i sistemski sve u lancu prostitucije - ponudjače, potrošače, distributere
pa sto tako valjda se malo napreduje,ono profil na fejsu sa slikama,neki video radnje i izaberes na klik

Frankfurt A Majn..... Velika zgrada od desetak spratova...Dvoriste opasano visokim zidom........U dvoristu jedno 200 devojaka iz svih krajeva sveta...Setaju, pricaju, smeju se.....Svaki stancic ima broj....Izaberes koju zelis i ona te vodi u svoj stancic...Svaka usluga kosta 20 eura....Milina....

Pri velikim hotelima u svetu ako pokazes interes za "posebne usluge" donesu ti razne revije na kojima su glumice, manekenke ili misice i pitaju da izaberes koju....

Sve ljudi na recepciji srede i doticna ti dodje u sobu u dogovoremo vreme...

One samo rade "na noc" (a ne na sat!) i noc te kosta od 1000-2000$....

To je za one ljude od klase i ukusa, nije za sve.
Mislim da je skuplje i od toga kada su u pitanju bas neke vrh ribe.
Mada ko ce ga znati vidim da imas dosta iskustva na tom polju za razliku od mene koji sam totalno neiskusan kada je prostitucija u pitanju.

da imamo svega
Svejedno, samo da nema zloupotrebe, a pošto je to nemoguće, ne znam šta da kažem.

da imamo svega

Neka se legalizuje i ubaci u neke normalne tokove i zbog devojaka koje to rade i zbog mušterija. Javne kuće,eskort,red district-i ... manje je bitno.

Pa ako gledamo prostituciju obicno se tu provlace price o belom roblju, kako ih makroi "stite", uzimaju novac, biju i sl.
Legalizacijom, u kojoj postoje javne kuce gde i sta kako se to radi, bar bi te devojke koje rade to bile koliko-toliko zasticene, zdravstveno, socijalno, a niko im ne bi uzimao novac, pretio i sl.

Mada znam devojke koje se bave tim poslom privatno, bez makroa, i nema tu price o belom roblju, i nije bilo problema koliko znam.

da imamo svega

Eto,ja sam za trecu varijantu.
Meni je samo muka od ovih splavarki i "studentkinja filoloskog fakulteta" koje glume neke vrh emotivne,ozbiljne,kulturne,elokventne,obrazovane ribe a za 50 eura lizu cmarne kolutice bogatim cikama od 60 godina,isto toliko dlaka na glavi i 160 kila.Ali ces pre iz ove drzave da istrebis mrave nego takve profuknjace.

Pa ako gledamo prostituciju obicno se tu provlace price o belom roblju, kako ih makroi "stite", uzimaju novac, biju i sl.
Legalizacijom, u kojoj postoje javne kuce gde i sta kako se to radi, bar bi te devojke koje rade to bile koliko-toliko zasticene, zdravstveno, socijalno, a niko im ne bi uzimao novac, pretio i sl.

Mada znam devojke koje se bave tim poslom privatno, bez makroa, i nema tu price o belom roblju, i nije bilo problema koliko znam.

Tako je.

Ogromna vecina devojaka nisu prisiljene da to rade, nekima se posao jednostavno dopada, pa spoje uzivanje i zaradu...

Tema@ prostitucija kao najstariji zanat, opstajće ovako ili onako...
U to ime, bilo bi ljudski, da te žene plaćaju deo poreza državi, a ne isključivo makrou. I da imaju socijalno i zdravstveno osiguranje.
O ostalim nebitnim detaljima ne želim da razmišljam.

Back