Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
Dobro devojke ODABIRATE dečka ovde ili ne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa svi mi ovde odabiramo ... osim tebe... koji si tu onako...niko ne zna zasto... Ah da da siris svoju pozitivnu energiju forumom i delis psiholoske lekcije ... sebi?!?Psihologue:Dobro devojke ODABIRATE dečka ovde ili ne...
mmm? jel ovo bilo meni upuceno? :?inspirion:Prvi put da odmah nisam pomislio na ono. Pomislio sam na kex(biskvit)
Sva sreca pa ne idem u tom pravcu... Stefan je tebi usput...bundeva:aj, pero...moj ti usput
Hehe pa i devojke se pitaju isto...frozen1982.:PRED SVAKIIII ODLAZAK U GRAAAAAD,JA SE PITAM:
"Da li cu naci u ovom gradu,
Devojku maldu,devojku mladu,
Koja ce samo MENE da voli,
I da me voli devojka TA,
I da nju,samo nju,volim JAAAAaa.......
Klasika... ko i uvek... :wink:frozen1982.:C,C,C,......
KoplikoVanije promiskVitetne potKlacene lezbace samo napadaju...Pero moras ostati jak!
Wow kakve su sad ovo transformacija... Prvo me napljujes i napadas a sad me kao branis... kao...sojka_ptica:Verovali ili ne, ja samo zbog pere dolazim ovde
..on mi uvek popravi raspolozenje
Prvo, decko je kulturan, i OBAVEZNO odgovara svima,znaci lepo vaspitan
ne zamerite mu zbog gresaka, jer mora da stigne sve to da otkuca , zar ne
Drugo, lose je to sto ovde ima dosta cinizma, a to samo zbunjuje Peru i ostale fine osobe
ALI problem je to sto Pera zeli da bude drugachiji, od onog kako su ga vaspitali, pa se trudi da bude bezobrazan, a morate priznati, malo preteruje sa teskim i grubim recima, ponekad.
sve u svemu Pera nije losh , nemojte ge dirati, pa nece ni on Vas...mada..ko zna