Quantcast

Proslo vam je TOP vreme, kada broj godina, predje broj cipela (m=43,z=38)

stugots

Veoma poznat
Poruka
10.574
Ovo kao ono 10 jir čelendž. Kačio sam to na dvvd, ček da nađem...

Kačio sam ove slike već, 2008 i 2018. 20 i 30. Videćemo kakav ću biti sa 40, al mislim da nema šanse da izgledam bolje od ovoga sad ili pre 10 godina. Oćelaviću verovatno, možda budem morao da brijem glavu... trudiću se da to nadomestim teletinom koliko mogu. Osećam se jačim nego pre 10 godina, manje agilnim doduše, ali pretpostavljam da sad prolazim kroz fizički vrhunac, koji možda potraje narednih 3-5 godina.

Mentalno sam superiorniji u svakom smislu nego pre 10 godina, to je izlišno i pominjati...
 

skriboman

Ističe se
Poruka
2.411Kačio sam ove slike već, 2008 i 2018. 20 i 30. Videćemo kakav ću biti sa 40, al mislim da nema šanse da izgledam bolje od ovoga sad ili pre 10 godina. Oćelaviću verovatno, možda budem morao da brijem glavu... trudiću se da to nadomestim teletinom koliko mogu. Osećam se jačim nego pre 10 godina, manje agilnim doduše, ali pretpostavljam da sad prolazim kroz fizički vrhunac, koji možda potraje narednih 3-5 godina.

Mentalno sam superiorniji u svakom smislu nego pre 10 godina, to je izlišno i pominjati...
mentalno si na pocetka to ti odma kazem procitati i razmisljati imas jos dekadu dok dodjes na sljedeceg levela na koji ces se opet pitat pa sto mi je cinit
 

хероина

Buduća legenda
Poruka
37.779Kačio sam ove slike već, 2008 i 2018. 20 i 30. Videćemo kakav ću biti sa 40, al mislim da nema šanse da izgledam bolje od ovoga sad ili pre 10 godina. Oćelaviću verovatno, možda budem morao da brijem glavu... trudiću se da to nadomestim teletinom koliko mogu. Osećam se jačim nego pre 10 godina, manje agilnim doduše, ali pretpostavljam da sad prolazim kroz fizički vrhunac, koji možda potraje narednih 3-5 godina.

Mentalno sam superiorniji u svakom smislu nego pre 10 godina, to je izlišno i pominjati...
ne mogu da sudim, na prvoj se uopšte ne vide bradavice, a na drugoj se jedva naziru :/
 

Esad Dzudo

Iskusan
Banovan
Poruka
5.212
Kad se broj godina priblizi broju cipela svako bi trebao da razmisli u kom ce smeru da funkcionise nadalje. To je pravo vreme da se polako zavrsava sa sticanjem materijalnog i da se predje u fazu uzivanja u zivotu. Normalno, zivot uvek komplikuje planove i zelje ali je ok da tad svako bar tezi ka nekoj opustenijoj varijanti.
Ja se sada preispitujem, kako i sto dalje. Da, prepustim deo deci, i da zapalim u neku zemlju gde su toplo more, plaze, cice.

Treba gustati u mirnom, bezbriznom periodu.....i uzivati u plodovima minulog rada, sa mladjim pripadnicama zenskog roda.
 

Esad Dzudo

Iskusan
Banovan
Poruka
5.212
Ovo kao ono 10 jir čelendž. Kačio sam to na dvvd, ček da nađem...
Jeste komšo. Ti si na sreću premlad. Uživaj u životu imaš fore još 10 do 15 god. Svaku sreću ti želim. Harizmatičan si i turbo inteligentan. Što se vidi kako se prže najlepše damice kontra tebe.

I to maximalno zloporabi i iskoristi. Da bi imao dosta tih doživljaja da pričaš unucima.
 

Top