- Poruka
- 5.806
Nema Ljube? Ode da proveri da li govorim istinu.![]()
Šta ću da provjeravam?
Izdali ste kršćanstvo i gotovo! Nema se tu šta provjeravati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema Ljube? Ode da proveri da li govorim istinu.![]()
Jeste. postoji zazor, ali verujem neosnovan. Pa za iste pare mozes bre da letujes dakle u Africi ili Aziji.. Sta tu grcka. Tokom 80tih samo je nasa socijala isla u Grcku. A sad kao nesto grcka.
Mada iskreno ja sam se u Turskoj uvek osecao kao kod kuce. Tamo i nase narodnjake cak pustaju i sl... Ma fenomenalni su.
Šta ću da provjeravam?
Izdali ste kršćanstvo i gotovo! Nema se tu šta provjeravati.![]()
Šta ću da provjeravam?
Izdali ste kršćanstvo i gotovo! Nema se tu šta provjeravati.![]()
Osušila mu se ruka pa ne mogo da rukobludikosovo je srbija......Ko je Srbin i srpskoga roda, a ne dodje na boj na Kosovo, od ruke mu nista ne rodilo, ...
ko prizna kosovo...izdajnik je srpskog naroda
poubijali ribe u more digli jedan camac u vazduh...daj bre sliku rusevine u starom dubrovniku. ima li je
Despotovina postaje jaka isključivo zbog savezništva sa Turcima koji su trebali saveznika u Europi i našli ga u Srbima. Lazarević se prodao Bajazitu da mu ovaj pomogne da ostane na vlasti. I čak mu dao sestru za ženu!
Možda mu i sebe ponudio, pa Turčinu bilo gadno!![]()
Hehehe, krv nije voda!![]()
PA LEPO SAM JA REKLA LJUBO..ZABAVLJASH ME...CUJ HRVATSKA POVIJEST..pa naravno da je takva kad je vi pisete
po toj vasoj povijesti i u jasenovcu ubijeno 80 000 srba
hehehe smesni ste
Dok je Srbija nestala sa lica Europe do 1804. godine, kad se osniva Beogradski pašaluk.
To što mi pišemo, bar miriše na objektivnost, a što vi pišete su guslarska naklapanja.
To nema veze sa poviješću.
Evo mapa Evrope u 16-om veku. Nesto ne vidim Hrvatsku.
![]()
Ne nego to pokazuje da mi ne mrzimo sve sto je nesrpsko nego samo one koji imaju gen za klanje Srba.![]()
Ovo neko naziva bombardovanjem, ovo je dečije klikeranje.