Prošle godine u Hrvatskoj 14% više turista iz Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste. postoji zazor, ali verujem neosnovan. Pa za iste pare mozes bre da letujes dakle u Africi ili Aziji.. Sta tu grcka. Tokom 80tih samo je nasa socijala isla u Grcku. A sad kao nesto grcka.

Mada iskreno ja sam se u Turskoj uvek osecao kao kod kuce. Tamo i nase narodnjake cak pustaju i sl... Ma fenomenalni su.

Hehehe, krv nije voda! ;)

kosovo je srbija......Ko je Srbin i srpskoga roda, a ne dodje na boj na Kosovo, od ruke mu nista ne rodilo, ...
ko prizna kosovo...izdajnik je srpskog naroda
Osušila mu se ruka pa ne mogo da rukobludi :hahaha:

poubijali ribe u more digli jedan camac u vazduh...daj bre sliku rusevine u starom dubrovniku. ima li je

Imas u ovom klipu pred kraj kako gori po stradunu, za ostale zelje googlaj po youtubeu :)
Nisam ti ja mama pa da ti donosim doručak u krevet :lol:

Despotovina postaje jaka isključivo zbog savezništva sa Turcima koji su trebali saveznika u Europi i našli ga u Srbima. Lazarević se prodao Bajazitu da mu ovaj pomogne da ostane na vlasti. I čak mu dao sestru za ženu!
Možda mu i sebe ponudio, pa Turčinu bilo gadno! :mrgreen:

Eto sta se dogodi kada fratri pedofili predaju povjest hrvatskoj mladezi:sad2:
Turci trebali saveznika u Evropi,pa ga pronasli u Srbima:hahaha:Kakav retard na kub.Lazarevic se prodao Bajazitu da mu ovaj pomogne da ostane na vlasti?Retard na cetvrti stepen.Despot je obavljao svoje vazalske duznosti ne da bi ostao na vlasti,vec da sacuva sopstveni narod jer iz qrtonske katolicke Evrope nije stizala pomoc pravoslavnim hriscanima.Tolika je mrznja katolika prema pravoslavnima bila da su ih prepustili daleko brojcano nadmocnijim Osmanlijama.Kroz citavu istoriju katrolici ,protestanti,podrzavaju Osamnlije na stetu pravoslavaca.Krimski rat je savez katolika,sa Osmanlijama opet protiv pravoslavnih.
Knjige u sake kako ti kazes, pa ces videti koliki su katolici qrtoni sa sve Hrvatima

Dok je Srbija nestala sa lica Europe do 1804. godine, kad se osniva Beogradski pašaluk.

Evo mapa Evrope u 16-om veku. Nesto ne vidim Hrvatsku.

3445d00.jpg

A ovaj link sto si dao zemunki Ljbo... Vidje vidjeeeee sve sam rvat do rvata !!!

Koloman
1102. - 1116.
Stjepan III (II)
1116. - 1131.
Bela I (II)
1131. - 1141.
Gejza I (II)
1141. - 1162.
Stjepan IV (III)
1162.
Ladislav I (II)
1162. - 1163.
Stjepan V (IV)
1163.
Stjepan IV (III)
1163. - 1172.
Bela II (III)
1173. - 1196.
Emerik
1196. - 1204.
Ladislav II (III)
1204. - 1205.
Andrija I (II)
1205. - 1235.
Bela III (IV)
1235. - 1270.
Stjepan VI (V)
1270. - 1272.
Ladislav III (IV) Kumanac
1272. - 1290.
Andrija II (III) Mleèanin
1290. - 1301.

Emerik hahaha. A plus sto lazete.. taj Andrija je sebe zvao Andras ... I ostali isto slicno.

Ne nego to pokazuje da mi ne mrzimo sve sto je nesrpsko nego samo one koji imaju gen za klanje Srba. :)

Ne nego to pokazuje koliko ste krvno sa Turcima isprepleteni. Ko jedan narod.
Mada, u kod većine Srba to i jeste tako.
Srbi što su bili su 1690. napustili Srbiju preko Dunava i Save, a na prazni prostor su došli Grci, Bugari, Crnogorci, Hercegovci, ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back