Prosidba u javnosti

stugots

Čovek
Poruka
37.274
U nastavku mog poduhvata da emuliram svog unutrašnjeg Komšu i da na prvoj strani ljisa budu samo moje temilice, otvaram ovu sa pitanjem šta mislite o prosidbama u javnosti?

Inspiraciju sam pronašao na tvići, kad sam video ovaj klip

Moram priznati da je veoma originalno i prilično zahtevno, ispod tvita sam video komentar da je lik uložio 6 meseci da napravi ovu animaciju sa njihovim likovima i namesti sve sa bioskopom, ja bih rekao "da" samo zbog tog truda lol, ali na kraju dana nisam fan prosidbi u javnosti, makar ta javnost bila porodica i prijatelji... mislim da to treba da bude baš ultimativni privatni trenutak, ono da u rečniku pored definicije prosidbe stoji "privatni trenutak", a ne spektakl za šire narodne mase i to.

Kako vi na to gledate? Jel volite da vidite takve prosidbe? Jeste li vi javno nekog zaprosili ili ste bili zaprošeni u javnosti?

Ал' замисли какав би то мим био да је рекла не хахахаха

Човек би био са социјалне стране живота мртав, једино што би дисао.

Da. Al kad zaprosiš u javnosti onda devojku bukvalno stavljaš pred svršen čin, ogroman pritisak na nju je da pristane, upravo zbog potencijalnog skandala koji bi usledio, jer svi očekuju da ona pristane. Nije fer prema njoj, pogotovo ako ima nedoumice.

U nastavku mog poduhvata da emuliram svog unutrašnjeg Komšu i da na prvoj strani ljisa budu samo moje temilice, otvaram ovu sa pitanjem šta mislite o prosidbama u javnosti?

Inspiraciju sam pronašao na tvići, kad sam video ovaj klip

Moram priznati da je veoma originalno i prilično zahtevno, ispod tvita sam video komentar da je lik uložio 6 meseci da napravi ovu animaciju sa njihovim likovima i namesti sve sa bioskopom, ja bih rekao "da" samo zbog tog truda lol, ali na kraju dana nisam fan prosidbi u javnosti, makar ta javnost bila porodica i prijatelji... mislim da to treba da bude baš ultimativni privatni trenutak, ono da u rečniku pored definicije prosidbe stoji "privatni trenutak", a ne spektakl za šire narodne mase i to.

Kako vi na to gledate? Jel volite da vidite takve prosidbe? Jeste li vi javno nekog zaprosili ili ste bili zaprošeni u javnosti?

Nisam gledao klip ali smatram da su takve prosidbe glupost i da su tome skloni nesigurni u sebe i partnera.

Da. Al kad zaprosiš u javnosti onda devojku bukvalno stavljaš pred svršen čin, ogroman pritisak na nju je da pristane, upravo zbog potencijalnog skandala koji bi usledio, jer svi očekuju da ona pristane. Nije fer prema njoj, pogotovo ako ima nedoumice.
Јесте мало ризично, осим ако нисте пре причали о томе и чекао се само тренутак када ће се десити.

Ако је изненада, деси се у јавности и она одбије, мушкарца исмејавају као будалу, а по њој ће пљувати како је куурва.

Lose-lose ситуација.

Mislim da je to štela, unapred dogovoreno, kao kad na tekmi nameste veliki prelaz, ko bi rizikovao javni zajeb. Mada kao u svakom poslu gde se radi sa ljudima ne može se ni izabranicima verovati, uvek postoji šansa za ispalu, pa i ovde na forumu ranije je pisao ona legenda Šule, ne sećam se tačnog nika, koji je valjda dva puta, ili možda samo jednom, razne su priče o tome ispredane, ostavljao žene pred samo venčanje sa njima, ono maltene iz crkve im bežao. :deda:

Meni ce prosidba, ako je bude i bilo, da bude uzgredna stvar, s obzirom da ce mi zena, ako je bude bilo, da bude kao vetropir kao Natasa Lion, stoga ce scena prosidbe da bude vazna koliko i lanjski sneg, a pitanje ce otprilike biti "šsuzmemo?", na sta ocekujem da ona napravi neku dobru foru. Moze i ovo za taksi sto Eurus pomenu.

U Srba se ranije venčavalo i pred kraj životnog veka, sa navršenih pet, šest banki i tri, četiri banke bračnog staža, jedva su se popovi s tim običajem izborili, i to ne samo u pasivnim krajevima, o tome i Sremac piše u ''Pop Ćiri i pop Spiri''.

Back