Prosecna plata u Rusiji prvi put presla 100.000 rublji sto je mereno kroz kupovnu moc kao 4900 dolara u Nemackoj

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.092

Rusija nezadrzivo napreduje u svakom pogledu

Sankcije zapada su totalno nemocne da zaustave rast i napredak Rusije!!!

U Rusiji se zivi NIKAD BOLJE nego u celokupnoj dosadasnjoj istoriji

Zahvaljujuci CARU RUSKOME i njegovom timu!

Zapad sa druge strane vene i propada.

Autorska tema.

U Rusiji se bolje zivi danas nego u Nemackoj!!!

PPP plata to dokazuje!!!

Poredjenja radi prosecna plata u Nemackoj je 2700 evra sto je nesto vise od 3000 dolara sto je losije dosta od Rusije.

U Rusiji je SKORO SVE daleko jeftinije zato se za rusku platu od 103.000 rublje moze kupiti daleko vise nego za nemacku od 2700 evra.

To je upravo razlog zasto Rusija jaca svakim danom a zapad vene i propada.

Ruska roba je DALEKO JEFTINIJA od zapadne , konkurentnija u svetskim okvirima samim tim se neuporedivo bolje prodaje!

Просјечна плата? :mrgreen: Руси имају изреку "Директор једе месо, ја једем купус, значи у просијеку сви једемо голубце (сарму)".

U EU je drugacije?

Direktori imaju iste plate ko radnici mozda?

Poslednja izmena:
deca nemaju pojma

matematika je egzaktna nauka
tacno tako, matematika je egzaktna nauka

https://livingcost.org/cost/germany/russia

Screenshot 2025-09-01 082827.png

zakljucak:
prosecna neto plata u Nemackoj pokriva troskove života za 1,8 meseci, a u Rusiji samo 1 mesec

ti konstantno sam sebe sahranjujes na ovom forumu! :mazi:

U EU je drugacije?

Direktori imaju iste plate ko radnici mozda?
Није другачије. И у Еу као и у Русији богати живе богато а биједа биједно. Зато немојмо говорити о просијецима. Говоримо о биједи.

Uporedjuj medijalnu (onu koju ima najvise ljudi) a ne prosecnu.
Pa ces dobiti sledece, LOL :D

Pogledajte prilog 1778463
"Трошкови живота" су такође растегљива категорија. Свако има свој списак ствари које су му неопходне.

tacno tako, matematika je egzaktna nauka

https://livingcost.org/cost/germany/russia

Pogledajte prilog 1778462
zakljucak:
prosecna neto plata u Nemackoj pokriva troskove života za 1,8 meseci, a u Rusiji samo 1 mesec

ti konstantno sam sebe sahranjujes na ovom forumu! :mazi:

Uporedjuj medijalnu (onu koju ima najvise ljudi) a ne prosecnu.
Pa ces dobiti sledece, LOL :D

Pogledajte prilog 1778463
Немачкој са оноликим Турцима и браон мигрантима. Неће то још дуго да буде тако. А гледам вести какве лудости све праве Пакистанци у Енглеској. Запад више није пожељно место за живот.

Troskovi zivota ukljucuju potrebe a ne zelje.
Definisano je sta ukljucuju, tako da tu nema puno rastegljivosti.
Некоме су цигарете потребне а другоме не. Један једе много а други мало. Један има троје дјеце а други нема ниједно. Итд. Све су то потребе и код свакога су другачије.

Poredi se medijalna zarada a ne prosecna.
Prosek je irelevantan podatak.

Recimo, ti i ja imamo prosecan IQ 90, ali to samo zato sto je moj 140 a tvoj 40.

Ti, dakle, nemas nista od toga, i dalje ostaješ Ćaci :D

da imas sta od skole i da ti je iq140 ostao bi u Srbiji ne bi isao da radis na mesalicu u Nemackoj

Немачкој са оноликим Турцима и браон мигрантима. Неће то још дуго да буде тако. А гледам вести какве лудости све праве Пакистанци у Енглеској. Запад више није пожељно место за живот.

Gledao i ja juce vesti, RTS, po prvi put nakon 25 godina, i ispade da je u Srbiji veci standard nego u Norveskoj.

Nesto slicno je i ore 25 godine RTS isto pricao, prosipajuci Miloseviceve laži :D

Ti gledaj vesti, ja cu ipak da gledam svojim ocima zivot :D

Некоме су цигарете потребне а другоме не. Један једе много а други мало. Један има троје дјеце а други нема ниједно. Итд. Све су то потребе и код свакога су другачије.

Definisano je. Procitaj.

Ти си од оних људи који верују медијима?

Gledao i ja juce vesti, RTS, po prvi put nakon 25 godina, i ispade da je u Srbiji veci standard nego u Norveskoj.

Nesto slicno je i ore 25 godine RTS isto pricao, prosipajuci Miloseviceve laži :D

vreme je za 19ti krug sankcija z:D

propadate skroz!

Da linti znas da vi nemci i dalje kupujete ruski plin ali od Kineza? Samo po 3 puta visim cenama nego pre
:cepanje:

Добро биће вам забавно са свим тим браунијима петком увече.

Back