Prosečan IQ u evropskim drzavama?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na kraju krajeva, osobno mislim da se na Krstarici okupljaju najveći umovi Balkana.
Znači to je to, mi ovdje okupljeni smo creme de la creme
Čovjek može proć sve koridore svijeta,nigdje neće srest većih umova i creme ko na ovom forumu.Kad ih čitaš imaš osjećaj da su kućni prijatelji s Trumpom,Putinom,Sijem,Macronom, Vučićem,da su inžinjeri,doktori nauka, vrhunski sportisti itd.

Voli me ona stvar za tim, samo je pokazao kakva je ljiga od čovjeka i potvrdio mi da su Šumadinci takvi. Taj lik ima skoro 50 godina i nema ni kučeta ni mačeta, ima samo neki bezvezni posao.
nemoj da se vise sramotis.Da si bolji i vredniji ,sreo bi bolje i vrednije sumadince.Ovoga si dopao jer si na tom nivou,nista nisi bolji od njega. samo sebe time prikazujes.

Pogledajte prilog 1818987
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?
Pa moglo bi se reći...

Sede babe u Domu Zdravlja kad jedna raspalila:
- ova doktorka ništa ne valja, imam zakazano u 3, sad je 4 i 15 a od 1 sedim ovde
Udje baba "da proveri zašto je ne proziva"
Izlazi doktorka: "jeste, imate zakazano ali meni nit karton na stolu nit vi u kompjuteru, predajte prvo knjižicu na šalter"
- A što da predajem kad imam zakazano?

@Софија jel ti poznati ovakvi pacijenti? :D

Back