- Poruka
- 3.239
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Види сеJa sam vanzemaljac meni nista nije jasno![]()
I kod tebe se vidi,nisi na deduВиди се
Можда пре урадити анонимну пријаву једне фирме Управи за спречавање прања новца и хвинансираније тијероризма? Шта мислиш?A sta mislis da vam se podele nozevi pa da vi na demokratski nacin resite vase nesuglasice na sledecoj sednici plenuma?
Nisam? Ajde?Превасходнији је интерес зауставити ову пропаст Србије. Тако да, ставови споља мање су битни од јединства унутра
Ја сам четнички унук.
Мој деда је био четник.
Ти ниси.
Кунеш се у КГБ... То четници нису радилиNisam? Ajde?![]()
Па и нисам. У одређеној мери сам аполитичан.О томе се ради.
Ти ниси против СНС
Добро, "неутрални"Па и нисам. У одређеној мери сам аполитичан.
Није ми толко ко ће да буде на власти.
А ако хоћеш да ме прогласиш Ћацијем слободно, али то ти је баш узалудна етикета.
Једи пите Де Систи. Јадни су ти ови покушаји понижавања русофила.Кунеш се у КГБ... То четници нису радили
Možda je De Sisti musliman. Voli da kleveta.И моји су били четници, али како можеш њему да кажеш да није четник и на основу чега?
Насто, ти си баш смешна
Исплаћујем "донације" СНС тако да сам можда и Ћаци.Добро, "неутрални"
Gde ti ode, sunce ti žarko. Kao onaj ludi Zilot.Кунеш се у КГБ... То четници нису радили
jesteDobro bre
Nije dobro![]()
Очајнички покушај да нас преобрати у натофилску секту.Možda je De Sisti musliman. Voli da kleveta.
Dugo sam se uzdržavao da tako nešto sugerišem, jer mi neki ljudi prigovaraju da sve neistomišljenike proglašavam muslimanima. Ali ima nečeg u tim njegovim antipatijama prema RS. Slični su muslimani u Sarajevu.
Uglavno, ništa ne tvrdim.
nomstopЈеси ти пијана?