Проруски противници Вучића, како доживљавате званични став Москве?

A sta mislis da vam se podele nozevi pa da vi na demokratski nacin resite vase nesuglasice na sledecoj sednici plenuma?
Можда пре урадити анонимну пријаву једне фирме Управи за спречавање прања новца и хвинансираније тијероризма? Шта мислиш?

Превасходнији је интерес зауставити ову пропаст Србије. Тако да, ставови споља мање су битни од јединства унутра

Ја сам четнички унук.
Мој деда је био четник.
Ти ниси.
Nisam? Ajde? :D

О томе се ради.
Ти ниси против СНС
Па и нисам. У одређеној мери сам аполитичан.
Није ми толко ко ће да буде на власти.
А ако хоћеш да ме прогласиш Ћацијем слободно, али то ти је баш узалудна етикета.

Па и нисам. У одређеној мери сам аполитичан.
Није ми толко ко ће да буде на власти.
А ако хоћеш да ме прогласиш Ћацијем слободно, али то ти је баш узалудна етикета.
Добро, "неутрални"

Кунеш се у КГБ... То четници нису радили
Једи пите Де Систи. Јадни су ти ови покушаји понижавања русофила.
Ко је русофил није Србин, није хајдук, није четник, нема право да се дичи својим прадедама са Солунског фронта и из Балканских ратова.
Олади јботе.

И моји су били четници, али како можеш њему да кажеш да није четник и на основу чега?
Možda je De Sisti musliman. Voli da kleveta.
Dugo sam se uzdržavao da tako nešto sugerišem, jer mi neki ljudi prigovaraju da sve neistomišljenike proglašavam muslimanima. Ali ima nečeg u tim njegovim antipatijama prema RS. Slični su muslimani u Sarajevu.
Uglavno, ništa ne tvrdim.

Možda je De Sisti musliman. Voli da kleveta.
Dugo sam se uzdržavao da tako nešto sugerišem, jer mi neki ljudi prigovaraju da sve neistomišljenike proglašavam muslimanima. Ali ima nečeg u tim njegovim antipatijama prema RS. Slični su muslimani u Sarajevu.
Uglavno, ništa ne tvrdim.
Очајнички покушај да нас преобрати у натофилску секту.
Гори је од Јеховиних сведока.:mrgreen:

Back