Проруски противници Вучића, како доживљавате званични став Москве?

Ne baš. Pitao sam da li ostajete sa nama četnicima u poslu rušenja ava do kraja?
треба да си Србин Светосавац а не четник боте, ДСрат је давно завршен за блејање по шуми...

Pitanje je sasvim legitimno s obzirom na međusobne razlike.
А где да видите истину, тј. истост Србства, кад се борите без Христове и Светог Саве енергије у овом политичком брлогу левих и десних идијота?

A budući da ste ćutali, i dalje ćutite, zaključio sam da ne biste, da su vam oni ciljevi važniji od rušenja ava.
И они и ви сте на Ротшилдовој сиси, и само настављате свињарије пређашњих, новијима и лужима

Pa sam vam (citatom sa moje teme) pokazao koji ciljevi, kao i svoje prethodno napisano predviđanje da, ako nemate nadu da će isti biti ostvareni, odustajete i od rušenja ava.
Неће се ништа променити рушењем Ава, јер се ви не мењате на боље, већ ботујете туђинске агенде...

Да се носите и сви произраел и пропутин ботови у земље за које ботујете, а не да живите међу Србима

треба да си Србин Светосавац а не четник боте, ДСрат је давно завршен за блејање по шуми...

А где да видите истину, тј. истост Србства, кад се борите без Христове и Светог Саве енергије у овом политичком брлогу левих и десних идијота?

И они и ви сте на Ротшилдовој сиси, и само настављате свињарије пређашњих, новијима и лужима

Неће се ништа променити рушењем Ава, јер се ви не мењате на боље, већ ботујете туђинске агенде...

Да се носите и сви произраел и пропутин ботови у земље за које ботујете, а не да живите међу Србима
S kojeg si ti duda sišao, pa pravo meni na pendžer? :mrgreen:

Drugarice i drugovi ovo je istina.

1758133817730.jpeg

@ssmpmd @38imak @Dе Sisti @S1MCRO

Evo provociraju ceo antivučićevski pokret, misle da se raspao...

Zato vas pitam: Ostajete li vi do kraja s nama četnicima u poslu rušenja Vučića?
A kad s njim završimo posle ćemo da svodimo međusobne račune? :cool:
Само се прибојавам да четници опет не прођу као 45-те.😉

Јел Пленковића после те радости оправио проктолог?
Ne diraj mi se u Predsjednika Vlade Republike Srbije, Gospodina Premijera Andreja Plenkovića.

😡

E da, gdje da nađem onaj videozapis IPHC monaha koji daje intervju u šumi?
Bio je na YT, ne mogu ga više naći, napisao si mi da znaš o čemu je riječ.

Дакле, имамо врло чврст и јасан став званичне Русије поводом тога кога у Србији подржава и како благонаклоно гледа на све врсте репресије које власт предузима.
Не разумем зашто подржавају Вучића, али врв имају свој рачун.

У том смислу, питање за проруске саборце из антивучић табора јесте да ли ћете:
1) послушати званични став Москве и одустати протеста?
2) одбити званични став Москве као непријатељски и наставити протесте?
Нећу одбити став Москве јер имају неку своју рачуницу која је можда погрешна.
Међутим, мислим да нећу наставити са протестима, а и немам времена искрено.

Укратко, да ли вам је руско виђење ситуације у Србији важније од личног виђења ситуације у Србији?
Није битније, али свакако утиче и то доста.

Укратко, да ли вам је руско виђење ситуације у Србији важније од личног виђења ситуације у Србији?
Мислим да ћу прекинути са протестима. Немам више снаге и воље да идем. Свака част оној дечурлији, али ја вала више не могу.

Руски државни апарат нема никакву визију Србије осим као ефектне зоне за саботирање Запада и западних планова. Ту се завршава њихова промисао, Србија као поприште и зона хаоса.

Неће и немају да инвестирају ништа осим хаоса.
Сасвим је могуће. Ја то заиста не би знао. Сасдвим је логично да још увек имају читаве хорде совјета, као што ми Срби, на жалост имамо биљук југословена српског порекла, стратешки распоређене у просвету, културу и медије. Не би ме чудило да је и код Руса слична ситуација, са њиховим канцером, Совјетима. Е сад, пази, ја доста добро познајем њихову колутуру, и комуницирам са њима и иначе. С друге стране, најближи запад нама Србима је Јасеновац. А како идемо даље на запад, наилазимп на Јадовно, Јастребарско, и све тако нека чисто западна места. Када бизапад био само Рубенс и Моцарт, наравно да би смо другаччије разговарали,, мислили иосећали. Али, у неком тренутку искрености, и сам ћеш признати да се запад према нама односи као силаџија, колонизатор, убица, отимач. Дакле колективни запад, оличен у ЕУ и у НАТО пакту.

Руски државни апарат нема никакву визију Србије осим као ефектне зоне за саботирање Запада и западних планова. Ту се завршава њихова промисао, Србија као поприште и зона хаоса.

Неће и немају да инвестирају ништа осим хаоса.

Ако би стварно било овако онда је боље решење размислити о тражењу нових савезника попут Француске или Кине.
Надам се да није овако.

Мислим да ћу прекинути са протестима. Немам више снаге и воље да идем. Свака част оној дечурлији, али ја вала више не могу.
Повинујеш се Кремљу

Ne baš. Pitao sam da li ostajete sa nama
Превасходнији је интерес зауставити ову пропаст Србије. Тако да, ставови споља мање су битни од јединства унутра
Ја сам четнички унук.
Мој деда је био четник.
Ти ниси.

Повинујеш се Кремљу
Не рекох бих ти.Ја у принципу немам ништа ни против СНС толико осим политике око Севера Косова.
Радим са њима, плаћам им шта треба, имамо партнерски однос, познајем доста људи у СНС...

Ја сам четнички унук.
Мој деда је био четник.
Ти ниси.
И моји су били четници, али како можеш њему да кажеш да није четник и на основу чега?

Back