Проруски противници Вучића, како доживљавате званични став Москве?

Budite racionalni. To što ja smatram da ste antisrpski smradovi, ništa ne menja u mojoj odluci da i sa vama rušim ava. Nije to podela, to je tek mišljenje... Podela je kad se separatišem i vodim posebnu borbu. :D
Pošto si ti iz Pubke Srpske, mene možeš da smatraš samo antirepublikosrpskim ''smradom''.

I, da budemo jasni odmah, osećanje je obostrano.

Pošto si ti iz Pubke Srpske, mene možeš da smatraš samo antirepublikosrpskim ''smradom''.

I, da budemo jasni odmah, osećanje je obostrano.
Osećanja ostavimo po strani, okrenimo se cilju!

PS, a ovo izjašnjavanje da si antiRS, samo potvrđuje ono što sam ja naveo kao kolateralni paket vaših ciljeva.

Руси су пушагија. Дозволили су да им Запад преузме Украјину. Изводе им диверзије у Русији, и то не само укри, већ и Руси за лову. Слушам Дражу Анђелковића, каже да је доста корпуције, јавашлука, празних складишта.

- Uspostaviti neprijateljstvo sa Srpskom,
- Uništiti bratstvo sa Rusijom,
- Promovisati evropederluk.
- Promovisati titoizam.
- Promovisati pro-nato politiku,
- Odustanak od Kosmeta.
itd. itd.

Kad bi izgubili veru da će ove usputne ciljeve postoći rušenjem Vučića, verujem da bi odustali od tog rušenja.

Šta je bilo, braćo, anivučićevci? Niste da se ruši av, sa onima koji nisu za besmislene narativne ciljeve (citat 38mak), baš kao što sam slutio u podvučenoj rečenici.
Što me navodi da su vam ti ciljevi čak iznad cilja da se sruši av. :( Srećom, ne postojite u realnom životu i u studentskom pokretu, pa vaše dezerterstvo neće puno oštetiti ustanak. :mrgreen:

Osećanja ostavimo po strani, okrenimo se cilju!

PS, a ovo izjašnjavanje da si antiRS, samo potvrđuje ono što sam ja naveo kao kolateralni paket vaših ciljeva.
Ja sam antiRS samo u smislu da smatram da vam treba oduzeti moć koju ste neopravdano i nepošteno stekli u Srbiji. A takođe sam i za raskidanje specijalnih veza Srbije i RS.

Inače, ne gajim neko posebno neprijateljsko osećanje prema stanovnicima RS. Jednostavno, vi imate svoju državu, mi svoju, možemo da dolazimo u goste jedni kod drugih i to je to. A ne možete vi da dolazite ovde da glasate na našim izborima i odlučujete ko će da bude predsednik MZ Beli Potok.

Ja sam antiRS samo u smislu da smatram da vam treba oduzeti moć koju ste neopravdano i nepošteno stekli u Srbiji. A takođe sam i za raskidanje specijalnih veza Srbije i RS.

Inače, ne gajim neko posebno neprijateljsko osećanje prema stanovnicima RS. Jednostavno, vi imate svoju državu, mi svoju, možemo da dolazimo u goste jedni kod drugih i to je to. A ne možete vi da dolazite ovde da glasate na našim izborima i odlučujete ko će da bude predsednik MZ Beli Potok.

A ako neko iz Varvarina da ode u Beli Potok pa da im bira vlast? I oćeš li u tom slučaju prekinuti veze sa Varavrinom?

Uspostaviti neprijateljstvo sa Srpskom,
- Uništiti bratstvo sa Rusijom,
- Promovisati evropederluk.
- Promovisati titoizam.
- Promovisati pro-nato politiku,
- Odustanak od Kosmeta.
itd. itd.
Ако поновиш још 18 пута ово, постаће смислено.

Шалим се.

Неће

A ako neko iz Varvarina da ode u Beli Potok pa da im bira vlast? I oćeš li u tom slučaju prekinuti veze sa Varavrinom?
To je drugo. On je stanovnik Republike Srbije i odgovaraće po njenim zakonima. Vas koji vršite jednodnevne diverzije treba onemogućiti da to činite.

Аха, то ли је... :lol:
romi protiv blokada.jpg

To je drugo. On je stanovnik Republike Srbije i odgovaraće po njenim zakonima. Vas koji vršite jednodnevne diverzije treba onemogućiti da to činite.
Ja ne vršim jednodnevne diverzije, a oni koji vrše, takođe su državljani Srbije i odgovorni pred njenim zakonima. Ali po pitanju njih se ne ograničavaš samo na zakonsko kažnjavanje, nego bi da uništavaš nacionalne veze. Em je neprincipijelno, em je štetno po svesrpke interese.

Još na kraju Prkačin nabraja tko je sve od političara došao u Srbiju, a u Hrvatsku nije došao nitko.
Pomalo je žalosno da Predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Gospodina Premijera Andreja Plenkovića štipaju za guzicu.

🤣🤣🤣
Па шта ћеш, згодан човјек, а то штипкање је израз наклоности по европским протоколима.

pa ne ponavljam ja to da bi time dao smisao tome, nego da bi tebi i kompaniji bilo jasno šta vas pitam, tj. na šta se odnosi moje pitanje.
Питања су глупа, то прво.
Друго, имаш своју тему за то.
Одговорићу тамо.

Питања су глупа, то прво.
Друго, имаш своју тему за то.
Одговорићу тамо.
Ne baš. Pitao sam da li ostajete sa nama četnicima u poslu rušenja ava do kraja? Pitanje je sasvim legitimno s obzirom na međusobne razlike.
A budući da ste ćutali, i dalje ćutite, zaključio sam da ne biste, da su vam oni ciljevi važniji od rušenja ava.
Pa sam vam (citatom sa moje teme) pokazao koji ciljevi, kao i svoje prethodno napisano predviđanje da, ako nemate nadu da će isti biti ostvareni, odustajete i od rušenja ava.

🤣🤣🤣
Па шта ћеш, згодан човјек, а то штипкање је израз наклоности по европским протоколима.
Nego, što je tada napisao neki novinar - premijera nam uštinu za guzicu, a njemu sve drago.

🤣

Back