Пророчанства о Србији,пред Исусов долазак!!!

Tu zemlju mnogi neće voleti jer se zna da je u njoj Bog stvorio Edemski vrt, kao i Adama i Evu...

Stories, stories, ah, they're never gonna be tired, aren't they?

Ljudi su dokoni...

Jeste li primetili nick postavljača klipa?
Postavio je SrbaIRusa300miliona — February 12, 2009.

Koga ovaj čovek laže? Kad smo mi i Rusi bili na istom nivou? Ko je nama brat, BRE? (ovo nije vikanje, već nekako naglašeno sa čujnim "rollin' R")

Na samom kraju klipa:
"Sloboda ili smrt".
Postavljač klipa je nacista, pa bih rado zamolio nekog moderatora youtube-a da obriše taj klip jer širi netrpeljivost i fašizam, ali trenutno nemam vremena da se bakćem s tim čovekom...

Molim postavljača teme da edituje svoj post i da, ili izbriše link ka ovom klipu, ili doda napomenu da ovaj klip ne treba uzeti ozbiljno u diskusije teme.
Nadam se da će biti tako, ili...
će radoznalost ubiti mačku.

Pozdrav.

Cak i ateisti veruju u svog boga (materijalnog uglavnom - mani, mani mani)

Ateizam (grčki: α-, "bez" i Θεος, "bog") je stajalište da nema bogova.

I satanisti veruju u Boga... Pitanje je ko je koju stranu izabrao...

Satanizam ili sotonizam je religijski, polureligijski i/ili filozofski pokret čiji sledbenici identifikuju Satanu sa arhetipom, prekosmičkom silom, istinskim živim bićem, ili nekim aspektom ljudske prirode. Iako je dobio ime po Satani, koji se povezuje prvenstveno sa zlom i iskušenjem, sledbenici satanizma ga pre označavaju kao duhovni put koji se suprotstavlja uobičajenom, i to najpre po tome što za glavnu maksimu duhovnog obogaćenja uzima poboljšanje samoga sebe, a ne povinovanje nečem višem (uglavnom Bogu).

lepo je kad neko ima zelju za diskusijom i otvaranjem tema, ali ne zna sta da kaze... u tom slucaju sklepa koju prosto prosirenu i eto ti velike mudrosti...

Satanizam ili sotonizam je religijski, polureligijski i/ili filozofski pokret čiji sledbenici identifikuju Satanu sa arhetipom, prekosmičkom silom, istinskim živim bićem, ili nekim aspektom ljudske prirode. Iako je dobio ime po Satani, koji se povezuje prvenstveno sa zlom i iskušenjem, sledbenici satanizma ga pre označavaju kao duhovni put koji se suprotstavlja uobičajenom, i to najpre po tome što za glavnu maksimu duhovnog obogaćenja uzima poboljšanje samoga sebe, a ne povinovanje nečem višem (uglavnom Bogu).

lepo je kad neko ima zelju za diskusijom i otvaranjem tema, ali ne zna sta da kaze... u tom slucaju sklepa koju prosto prosirenu i eto ti velike mudrosti...

Postoji velika razlika između verovanja u nešto i klanjanja istom... Za satanisam... Promašila si... Mnogo čitaš Den Brauna i sl.

Kad nema nista u coveku, bilo dusa, duh... to kazu ateisti....
Za mene Bog je Istina a posto i ateisti imaju svoju istinu a to je da ne postoji Bog i da je smisao zivota onda u cemu nego u materijalnom....a mozda i jos nekim drugim uzicima.....

Ako je tako onda sam ja to manje vise. Pa zar i hriscani ne treba da pobosljaju sami sebe kako bi Bogu bili miliji? Povinovanje znaci potpuno klanjanje.. Pa zar to ne rade satanisti? A sta je sa onima sto ritualno zrtvuju i piju krv od macke? I oni su u zabludi?
Jednostavno imas istinu i laz. Istina vodi u svetlo

Kad nema nista u coveku, bilo dusa, duh... to kazu ateisti....
Za mene Bog je Istina a posto i ateisti imaju svoju istinu a to je da ne postoji Bog i da je smisao zivota onda u cemu nego u materijalnom....a mozda i jos nekim drugim uzicima.....

Ako je tako onda sam ja to manje vise. Pa zar i hriscani ne treba da pobosljaju sami sebe kako bi Bogu bili miliji? Povinovanje znaci potpuno klanjanje.. Pa zar to ne rade satanisti? A sta je sa onima sto ritualno zrtvuju i piju krv od macke? I oni su u zabludi?

Jednostavno imas istinu i laz. Istina vodi u svetlo

ono sto razdvaja hriscanina koji veruje i klanja se bogu i satanistu koji veruje i klanja se satani je...?
ajde brze da osvojis kviska :mrgreen:

Krstarica bi trebalo vec jednom da odluci kojim putem ce ici.
Ili da dozvole svakakve teme i lupetanja bez IKAKVIH OGRANICENJA u smislu
postova,tema,jezika,itd,ili da se uozbilji (koliko/toliko) sadrzaj i da
se odrzi kvalitet diskusija.
Dakle,ili nam dajte da lupamo i trabunjamo do besvesti,ili ovo drugo:)
Inace,klip je za debile.Bez vredjanja.D-e-b-i-l-e.

to shvatamo ja i ti i par miliona normalnih ljudi :hvala:

I ostali su normalni, ali se samo prave da ne kapiraju.

Zamisli, pre dve godine, upao ja na neki svaštara-forum, i tamo tema o satanizmu.
Ljudi su to opisali, pa mislim, bolje nego 'leba da se jede.

Toga je bilo i na našem forumu, pričali su da je Sotona ustvari bio tamo neki levi lik i ostalo, ali hvala Bogu, pa su nadležni to prepoznali i banovali.
Bilo je satanista i među moderatorima, samo ne mogu da se setim ko je bio.

Krstarica bi trebalo vec jednom da odluci kojim putem ce ici.
Ili da dozvole svakakve teme i lupetanja bez IKAKVIH OGRANICENJA u smislu
postova,tema,jezika,itd,ili da se uozbilji (koliko/toliko) sadrzaj i da
se odrzi kvalitet diskusija.
Dakle,ili nam dajte da lupamo i trabunjamo do besvesti,ili ovo drugo:)
Inace,klip je za debile.Bez vredjanja.D-e-b-i-l-e.

evo ti bona za to :hvala:

Back