Пророчанства о Србији,пред Исусов долазак!!!

Prvo srbima ne treba rat da bi propala jer ovaj danasnji mentalitet, kultura, nacin zivljenja je dovoljan da srbi nestanu sami od sebe u narednih 100 god!!!Samo jos jedan mali rat nam fali i taj nestanak ce jos brze da stigne!!!Ovde gde ja zivim ljudi se biju za bilo kakvo radno mesto, klinci maloletnici bodu 10 godine starije od njih nozevima....Sebicnost i materijalna korist je dostigla vrhunac.....

Tu zemlju mnogi neće voleti jer se zna da je u njoj Bog stvorio Edemski vrt, kao i Adama i Evu...

Stories, stories, ah, they're never gonna be tired, aren't they?
Tu je nastala prva rasa ljudi u davnoj prostosti. Sta ti imas protiv toga molim te? Bolje reci da ti dokon i da ovde prosipas neke "pametnice".

Jeste li primetili nick postavljača klipa?
Postavio je SrbaIRusa300miliona — February 12, 2009.
Pa sta? Rusi su nasa slovenska braca a ako si ti malo crnji tj ako su te turci napravili mozes samo da nam zavidis a ti umesto toga uzeo da blatis nase bratstvo.

Na samom kraju klipa:
"Sloboda ili smrt".
Postavljač klipa je nacista, pa bih rado zamolio nekog moderatora youtube-a da obriše taj klip jer širi netrpeljivost i fašizam, ali trenutno nemam vremena da se bakćem s tim čovekom...
Nacista sto je rekao sloboda ili smrt?! On covek samo kaze da ce pre da umre suprostavljajuci se neprijatelju nego sto ce da bude rob.

Molim postavljača teme da edituje svoj post i da, ili izbriše link ka ovom klipu, ili doda napomenu da ovaj klip ne treba uzeti ozbiljno u diskusije teme.
Nadam se da će biti tako, ili...
E kakvi ste vi ljudi.. Ne mogu da verujem koliko vas ima. Na forumima bi da izigravaju uzvisenost i treniraju ono sta im kazu da je domokratski. Ajde i da pogode nego lazu, lazu da je covek nacista...lazu , lazu i samo lazu .. Nego da mi je vremena da vam zapusim usta istinom, samo da mi je vremena.. I ovo pisem na brzaka jer ne mogu da da precutim ovaku glupost... Na ostale polubezobrane i bezobranze komentare necu ni da obracam paznju. Davno sam izgubio ovu bitku ali vidim da ima i onih koji su budni.
Kada s u kokosinjcu nadju kokoske i ptlovi a kokoske nsto trabunjeju i kikocu i ponasaju kako okolina nalaze, sve kopiraju jedne druge kao roboti, ima tamo u grupici i par mladih a i starih petlova koji se cude kako je moguce da su one kokoske onako bez imalo individualnosti i sve bi uradile samo za svoje dupe.

Prvo srbima ne treba rat da bi propala jer ovaj danasnji mentalitet, kultura, nacin zivljenja je dovoljan da srbi nestanu sami od sebe u narednih 100 god!!!Samo jos jedan mali rat nam fali i taj nestanak ce jos brze da stigne!!!Ovde gde ja zivim ljudi se biju za bilo kakvo radno mesto, klinci maloletnici bodu 10 godine starije od njih nozevima....Sebicnost i materijalna korist je dostigla vrhunac.....
ZAR NE ZNAS DA NAS NE MOGU DA UNISTE ORUZJEM
SAMO TAKO KAKO SI NAVEO
HOCE DA NAM OTMU ONO NAJSVETIJE

deco tatatira:klap: jer sam ja rako da se ova tema premesti na pdf religija jednostavno nemogu o ovakvoj temi da diskutuju oni koji su zadnji put bili u crkvi na svom krstenju(vecina) znaci uz sve duzno postovanje prema svima.

To sto je neko zadnji put bio u crkvi na svom krstenju, ne znaci da si ti bolji od njega. Materijalno dokazivanje svoje vere je manje bitno od stalnog dokazivanja da si na svetloj strani medalje a ne na tamnoj, ako ti redovno ides u crkvu a van crkve cinis losa dela tvoja vera ne vredi nista. Hriscanska religija je u svojim pocecima bila vise orijentisana na duhovno a ne materijalno ali odredjeni ljudi, da bi mogli da manipulisu drugim ljudima, da bi im zatvorili svest, da bi ih onemogucili da misle svojom glavom su stvorili svoju religiju i izmenili izvornu hriscansku... Sve zbog zelje za kontrolisanjem drugih i pretvaranjem ljudi u nesvesne ovce koje blejeci idu na klanje... Moc je opasna stvar, kome god je cilj u zivotu moc, na losem je putu...

To sto je neko zadnji put bio u crkvi na svom krstenju, ne znaci da si ti bolji od njega. Materijalno dokazivanje svoje vere je manje bitno od stalnog dokazivanja da si na svetloj strani medalje a ne na tamnoj, ako ti redovno ides u crkvu a van crkve cinis losa dela tvoja vera ne vredi nista. Hriscanska religija je u svojim pocecima bila vise orijentisana na duhovno a ne materijalno ali odredjeni ljudi, da bi mogli da manipulisu drugim ljudima, da bi im zatvorili svest, da bi ih onemogucili da misle svojom glavom su stvorili svoju religiju i izmenili izvornu hriscansku... Sve zbog zelje za kontrolisanjem drugih i pretvaranjem ljudi u nesvesne ovce koje blejeci idu na klanje... Moc je opasna stvar, kome god je cilj u zivotu moc, na losem je putu...

decko samo te posmatram to sto je neko zadnji put bio u crkci na svom krstenju neznaci da sam ja veci hriscanin od njega nego da je njega malo vise dohvatio komunizam ja nisam nikog omalovazavo samo sam zamolio moderatora da ovu temu premesti na pdf religija jer ovde nemoze da se raspravlja o tako necemu de ljudi veruju u azdaje duhove i drakule sad ti je jasno(razumem da nije ali opusteno ti imas 3 babija od mene)

decko samo te posmatram to sto je neko zadnji put bio u crkci na svom krstenju neznaci da sam ja veci hriscanin od njega nego da je njega malo vise dohvatio komunizam ja nisam nikog omalovazavo samo sam zamolio moderatora da ovu temu premesti na pdf religija jer ovde nemoze da se raspravlja o tako necemu de ljudi veruju u azdaje duhove i drakule sad ti je jasno(razumem da nije ali opusteno ti imas 3 babija od mene)

Ma ja sam razumeo, a jes ti? Kakvih babija? :hahaha:
Sta je to?

decko samo te posmatram

Jel ovo neka insinuacija na moj racun? Ako je tako nema veze, kad sam pisao onaj post bolela me glava pa sam verovatno bio pod utiskom. Sto bi prebacivali na religiju? Cim je ovde, znaci da je misterija. Ko je taj nemacki monah, kad je to napisao i da li je to uopste napisao i ako jeste gde su nasli te spise? Misterija je sto je to napisao.

Back